Webcam models

Epassporte Vesti bune

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Epassporte Vesti bune

Mesajde mejdelicious » Mie Oct 06, 2010 1:45 am

oricum acolo scrie ca poti sa scoti banii "pe 7 oct or dupa" la cum au mers toate pana acum cred ca dupa,sa mai asteptam o portie de zaharel de la ei si sa stam linistiti.
mejdelicious
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde Alina_cloud » Mie Oct 06, 2010 5:01 pm

Aveti idee cum ne vom vedea banii din cont, cum vom vedea tranzactiile (in caz ca vom putea extrage de maine) ?
Am dat bancii email si i-am intrebat dar nu mi-au raspuns....

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Alina_cloud
User activ
User activ

Mesajde Under10 » Mie Oct 06, 2010 6:32 pm

Alina_cloud scrie:Aveti idee cum ne vom vedea banii din cont, cum vom vedea tranzactiile (in caz ca vom putea extrage de maine) ?
Am dat bancii email si i-am intrebat dar nu mi-au raspuns....

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Pai ar trebui sa se vada la sold ca de obicei (cred ) .... eu la CEC puteam sa vad soldul + comision mai mic .
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde Jules » Mie Oct 06, 2010 11:10 pm

Nu vreau sa fiu rautacioasa. Dle Alex, am mai citit pe aici si am observat ca "Acesti bani care sunt in cont e salariu unui webmaster care ne presteaza servicii noua" nu se pupa cu "Am sperat ca vin banii,chiar imi faceam planuri cu ei :)". Cate planuri poti sa-ti faci cu niste bani care nu sunt ai dvs(dupa cum ati spus)?
Mi se pare un pic funny.
Jules
AWStudent
AWStudent

Mesajde santino » Mie Oct 06, 2010 11:43 pm

santino
Incepator
Incepator

Mesajde shobeck » Joi Oct 07, 2010 6:09 am

Un copil de 12 ani intra intr-un bordel, tarand o broasca moarta dupa el:
- Sarut mana. Vreau si eu o femeie!
Matroana, mirata, il intreaba cam ce femeie ar vrea.
- Vreau o fata cu o boala venerica, daca se poate! Platesc oricat.
- Bine, daca tu vrei. Du-te cu Sandy .
Face sex cu Sandy , apoi da sa plece. Matroana, curioasa, il opreste:
- Auzi, da' de ce ai vrut o fata cu astfel de boala?
- Pai, sa vedeti: eu acuma ma duc acasa si vine baby-sitterul. Ei ii plac copiii mici, asa ca mine; si-o sa facem sex... O sa ia boala. Diseara, tata o duce acasa cu masina. Eu il cunosc pe tata: o sa vrea sa faca si el sex cu ea si o sa ia boala si el. Apoi, la noapte o sa faca prostii cu mama. Si-o sa ia si mama boala... Eu o cunosc pe mama: maine o sa se culce cu vecinu' de-alaturi... Ei bine,ala omul care mi-a omorat brosca.

Referitor la bancul tau, poca... eu nu stiu exact ce ai vrut sa spui, dar eu ma regasesc in el (poate altfel). Eu nu stiu cum era VCH acum multi ani pentru ca nu sunt in bransa decat de 3 ani (in care am avut pauze mari de lucru din cauza alor mei care nu stiu ce fac si facultatii)... Insa ACUM... eu gasesc ca bancul asta se refera la membrii care vin si pleaca si se plimba de la o fata la alta cu seninatate. In momentul de fata, desi am lucrat in ultimele 6 luni fara intrerupere nu am niciun regular. Si nu am avut niciodata unul care sa stea mai mult de 2 luni, hai 3. Bine, in conditiile in care am avut pauzele gigantice despre care vorbesc, consider ca e oarecum normal. Plus ca eu lucrand pe un site micut am observat ca intre fete exista o raca imensa. Si nu este normal sa fie asa - atunci cand raca asta consta in furat membrii si venit si spamuit room-ul "pentru ca ii merge asteia prea bine in ultima vreme - oare de ce?".

Acum poate ca sunt putin off-topic, insa am vazut ca nu s-a vorbit mereu tocmai la subiect, deci nu cred ca o sa supar pe nimeni.

Este 6 dimineata, am iesit de pe singurul site pe care mai stau la 4 si de atunci citesc incontinuu. Da, imi vars si eu off-ul... Am o mica avere in wallet (peste 15000) si incep sa-i invidiez pe cei care au banii in virtual - lol. Desi pana nu vad nu cred ca isi recupereaza nimeni banutii. Cand am zis la inceput ca am impresia ca nu o sa ne recuperam banii, am fost acuzata ca-s pesimista. Poate si-au recuperat cativa banii - iar aia probabil sume micute de pana in vreo 2000$ (zic micute comparativ cu suma pe care o aveam eu - pe care am strans-o intr-un an in conditiile in care aveam job part time, master si faceam lucrari de licenta pentru altii ca sa am acoperire ca imi pot castiga existenta in fata lui mama). Am membrii care vor sa ma ajute sa ii dau in judecata pe aia de la epass -dar sunt asa de obosita... Lucrez incontinuu si nici nu mai stiu ce bani fac si ce bani nu fac, am devenit ca o papusica pe comanda automata. Nu stiu ce sume au pierdut altii, dar va zic sincer ca pe mine m-a terminat la nivel psihic situatia asta si nu stiu cum o sa-mi revin - cu cosmaruri si lipsa somn noapte de noapte. DAca mi-ar zice cineva ca ducandu-ma sa le pup talpile imi dau banii inapoi, acum m-as sui in avion. Si citeam pe un forum cum ca d-l Mallick e la berica pe o insula exotica. Ii doresc sa aiba accident de masina si sa ramana invalid de sa-si cheltuiasca juma de avere pe operatii si sa nu-si revina. Asta asa, ca sa mi se confirme inca o data ca pentru orice rau facut exista o rasplata pe masura.

Mi se invart atatea idei in cap, incat daca post-ul meu nu are sens 100% va rog sa ma iertati.
shobeck
User activ
User activ

Mesajde skater » Joi Oct 07, 2010 5:30 pm

salut . vad astia pe forumul care a fost postat mai sus de santino ca au inceput sa scoata bani de pe cardurile visa. . . cineva din RO a retras de la vreun ATM ? please reply .
skater
Incepator
Incepator

Anterior

Înapoi la Discutii generale