Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Maryds » Sâm Oct 02, 2010 11:43 am
Poca ai spus lucruri ce ne deranjaza pe toate in calitate de modele...e cam dubioasa treaba prin stuiouri intr-adevar.cu ceva vreme in urma ma batea gandul sa intru si eu in AVC dar m-am razgandit,am zis ca mi-a ajuns o experienta de studio si am ramas cuminte acasa....toata lumea stie ca vch nu mai e ce era o data dar nu face nimeni nimic sa schimbe asta.apar din ce in ce mai multe modele care se vor vedete si studiori fantoma care se vor serioase.Intr-adevar ai pus punctul pe I in multe privinte. Respect!
-

Maryds
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Under10 » Sâm Oct 02, 2010 7:21 pm
Salut, @pocahontas .... contul il poti avea inapoi chiar daca ai pus pass si email aiurea , trebuie doar sa vorbesti cu Ionut . Zici ca nu vrei sa-ti incalci "promisiunea" ... ai mai zis ca nu mai intri si ai intrat ... mi se pare copilaresc ce faci dar este decizia ta ... ai ajutat ff mult pe acel forum ca sa dai cu piciorul aiurea ... parerea mea . Bancul a fost criminal ... Scuze pentru offtopic
-

Under10
- Profesionist

-
de FrozenHearted » Dum Oct 03, 2010 12:28 pm
Am o nelamurire, sper sa ma ajute cnv. Mi-am atasat cardu personal la contul epasporte. Am dat withdraw money, si mi-au disparut banii solicitati din cont. am avut banii la ewallet. cat dureaza sa apara banii pe cardul meu? am vazut ca cateva dintre voi ati mai scos bani in felul asta. voi cat ati asteptat? astia zic de 5 zile, da la mine sa trecut de mult de termenu asta
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
de epassinjured » Lun Oct 04, 2010 8:23 pm
un cordial salut tuturor.
sunt nou nout pe acest forum...asa ca imi cer scuze daca, cu totul involuntar, prin postul meu creez cuiva orice fel de disconfort, chiar daca ar fi vorba si doar de o simpla plictiseala.
precizez ca am citit posturile anterioare din aceasta sectiune dedicata epassporte si ca sunt ca si voi un ”fericit” posesor al unui cont epass ( cu o suma de cinci cifre in wallet si una doar de patru in defunctul VISA card aferent contului epass )
problema mea cea mare nu e cardul VISA ( dealtfel, pana la proba contrarie, in curs de rezolvare in aceasta saptamana - sau asa sustine SKNABN , simpatica banca din Antigua responsabila de acele conturi ) problema mea cea mare e suma din wallet.
am solicitat 2 transferuri bancare - unul pe 13 sept , altul pe 23 sept - am tot cerut confirmari de la ei ( pe mail ) mi s-a raspuns la primul ca a fost aprobat ( la al doilea inca nu ) si de atunci.....tot astept. ca si voi, fumez in dusmanie , mananc cate ceva cand imi aduc aminte ca nu trebuie sa mor chiar daca pare ca am pierdut toti banii facuti in ceva ani si sunt cu ochii pe mailuri, forumuri si site-uri bancare de tot ...( autocenzura ).
si acum intrebarea mea de novice: A REUSIT CINEVA PANA ACUM SA FACA UN TRANSFER BANCAR DIN WALLET ? astept cuminte un raspuns al vostru - de orice fel. simt ca o iau razna tot stand si asteptand singur o veste ...de undeva.
multumesc anticipat.
-
epassinjured
- Incepator

-
-
de spaniolul » Lun Oct 04, 2010 11:29 pm
epassinjured scrie:un cordial salut tuturor.
sunt nou nout pe acest forum...asa ca imi cer scuze daca, cu totul involuntar, prin postul meu creez cuiva orice fel de disconfort, chiar daca ar fi vorba si doar de o simpla plictiseala.
precizez ca am citit posturile anterioare din aceasta sectiune dedicata epassporte si ca sunt ca si voi un ”fericit” posesor al unui cont epass ( cu o suma de cinci cifre in wallet si una doar de patru in defunctul VISA card aferent contului epass )
problema mea cea mare nu e cardul VISA ( dealtfel, pana la proba contrarie, in curs de rezolvare in aceasta saptamana - sau asa sustine SKNABN , simpatica banca din Antigua responsabila de acele conturi ) problema mea cea mare e suma din wallet.
am solicitat 2 transferuri bancare - unul pe 13 sept , altul pe 23 sept - am tot cerut confirmari de la ei ( pe mail ) mi s-a raspuns la primul ca a fost aprobat ( la al doilea inca nu ) si de atunci.....tot astept. ca si voi, fumez in dusmanie , mananc cate ceva cand imi aduc aminte ca nu trebuie sa mor chiar daca pare ca am pierdut toti banii facuti in ceva ani si sunt cu ochii pe mailuri, forumuri si site-uri bancare de tot ...( autocenzura ).
si acum intrebarea mea de novice: A REUSIT CINEVA PANA ACUM SA FACA UN TRANSFER BANCAR DIN WALLET ? astept cuminte un raspuns al vostru - de orice fel. simt ca o iau razna tot stand si asteptand singur o veste ...de undeva.
multumesc anticipat.
Transferuri din wallet sau facut,eu una am primit banii din wallet,totusi e cam mult de cand astepti in mod normal dureaza 5 zile lucratoare,insista cu mail-uri catre ei.
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de Michelle » Mar Oct 05, 2010 11:53 am
Tocmai mi-am exprimat parerea de rau in topicul cu mesajul prin care Epassporte isi anunta oficial falimentul si inchiderea definitiva.
-

Michelle
- User Avansat

-
-
de mgabi » Mar Oct 05, 2010 12:54 pm
Salutare la toata lumea,
Consider ca ar cam fi momentul sa facem o asociatie care sa lupte pentru banii nostrii, reprezentata de un avocat specializat in asa ceva.
Consider ca nu este de normal ce se intimpla, eu personal am in jur de 3000 usd in wallet, am facut ordin de plata pe 7, aprobat, banii nu i-am vazut. Daca in aceeasi situatie cu mine mai sunt 300-400 de persoane numai din Romania, este o suma enorma, pentru care ar trebui sa luptam.
Astept parerile voastre.
Cu respect, Gabriel
-
mgabi
- Incepator

-
-
de wxdj » Mar Oct 05, 2010 4:30 pm
banul de pe internet, nu este al tau, decat doar in momentul in care il simti in buzunar, atunci este al tau , asta am invatat eu acum 4 ani, cand mi-am luat tzeapa de la o firma procesatoare de card-uri pe net, dar nah asta e , imi pare rau pentru toti care au pierdut chiar shi 10$ shtiu ce inseamna. de aceea cum am un ban online , cum il scot urgent. cand te frigi odata, a doua oara e mai greu sa te arzi. tura urmatoare cand o sa cada payoneer o sa stiti :)
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de Utilizator sters » Mar Oct 05, 2010 8:52 pm
Mare pacat!Pentru unii poate nu dar pentru altii da.De pe urma asta nu are de castigat decat payoneer-ul si statul.Mai multe impozite si mai multi clienti la payoneer....eh,asta este ce sa-i facem? Fruntea sus privirea dreapta si ai dam tare inainte,pe viitor avand mai multa grija.
Succes la toata lumea!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de FrozenHearted » Mar Oct 05, 2010 9:37 pm
Si totusi, epassporte zice ca a lasat o echipa mica care se va ocupa de lichidarea banilor ramasi. Oare este vrajeala afirmatia, sau chiar se intampla asta?
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
de Utilizator sters » Mar Oct 05, 2010 10:13 pm
FrozenHearted scrie:Si totusi, epassporte zice ca a lasat o echipa mica care se va ocupa de lichidarea banilor ramasi. Oare este vrajeala afirmatia, sau chiar se intampla asta?
Pai nu a reusit toata echipa sa rezolve banii blocati,chiar crezi ca va reusi o mana de oameni ramasi?....daca or mai fi si aia....
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de liviu202 » Mar Oct 05, 2010 11:59 pm
As previously advised, SKNANB has been working diligently to restore prepaid cardholders' ability to access their Visa card funds. Thursday, October 7th, 2010 is the confirmed date that the majority of cardholders will be able to access the funds on their Visa Card using their existing virtual card and/or physical card(s), without providing SKNANB further information. A small percentage of cardholders will be required to provide certain confirming due diligence information. On or after October 7th, prepaid cardholders may attempt to use their cards to confirm that no additional due diligence information will be required. Alternatively, you may email us at vcsupport@sknanb.com, including the first and last name on the card and the last four digits of either the virtual or physical card and we will verify as soon as is possible as to whether or not you will need to provide additional due diligence information. SKNANB has received questions with respect to cash withdrawal limits. The daily limits for cash withdrawals will be US$320.00 (three hundred and twenty) per day. This limit cannot be modified. SKNANB prepaid cardholders should continue to check this site for further updates. If you have any questions or concerns regarding your SKNANB prepaid card, please contact SKNANB at vcprepaid@sknanb.com. In addition, cardholders can call +1-869-466-9733 to contact the cardholder services centre between the hours of 8am and 4pm Atlantic Standard Time. Please note, the call volume could be quite large, as such, there may be extended wait times. We understand the inconvenience and SKNANB thanks you for your continued patience. St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank Limited
-
liviu202
- Cunoscator

-
de AlexAvcRomania » Mie Oct 06, 2010 1:04 am
Nu ma mai mira nimica din ceea ce se intampla,situatia in care ne pun,este scandaloasa . Eu unul nu mai sper la o rezolvare pe cale amiabila . Vorba lui Aditza -> "Fruntea sus privirea dreapta si ai dam tare inainte,pe viitor avand mai multa grija". Sunt tare curios ce o sa-mi raspunda banca la e-mail, i-am intrebat si le-am cerut explicatii despre situatia in care sunt eu . Cei care au avut putini bani , sunt primi favorizati,ma bucur pt. ei.Iar eu, daca nu zi de zi , saptamana de saptamana ,luna de luna la bancomat. :) Sunt tare curios daca vreau sa fac cumparaturi online sau din magazine,cat e limita?:) Ar mai fi si asta o varianta:) Bafta la toti cu Epass si la $$$$$ .
-
AlexAvcRomania
- AWStudent

-
-
Înapoi la Discutii generale