Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de AlexAvcRomania » Mar Sep 14, 2010 8:14 pm
Buna la toata lumea, Eu sunt Alex,manager la 8 studiouri din Romania . Si am avut/am cont la epassporte .Cand a aparut problema pe data de 03-04.Septembrie.2010 eu am avut in cont o suma mai mare de 25.000$ . Nu erau in Wallet . Erau in contul de card . La fel ca si voi am intrat si eu in panica. Am facut cea mai mare prostie ca am intrat pe forumuri si am citit posturile facute de toata lumea. De ce ? Pentru ca m-am panicat mai tare decat eram si incepusem sa ma gandesc ca voi recupera banii in 2-3 ani . Am vorbit cu cineva in state sa ma ajute si pana la urma am fost ajutat . Am primit documentele sa-mi transfer banii din cont si pot spune ca in maxim 5 zile voi avea banii . Am postat azi aici pentru a va linisti si a va explica ca totusi nu este asa rau.Daca ei au ales sa-mi trimita banii inseamna ca ei vor sa rezolve problema . Nu am mai asteptat inca 5 zile pana cand o sa vad banii in cont pentru ca eu sunt 100% ca ii primesc . Sfatul meu este sa nu-i bombardati cu e-mailuri si sa le ziceti sa va trimita banii pentru ca nu o sa o faca . Dupa ce primesc eu banii si ii vad in cont am sa va postez aici adresa de contact la cine ma ajutat (cine s-a ocupat de la epassporte de a ma ajuta) si felul in care eu am reusit sa-mi recuperez banii. Deci in concluzie stati linistiti ca exista sanse. Iar problema care a aparut cu blocarea de bani nu este de la Visa . Epassporte este un intermediar si banca xxx cu care lucreaza ei au cerut blocarea conturilor visa ....etc .
-
AlexAvcRomania
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de spaniolul » Mar Sep 14, 2010 8:23 pm
Era mai bine daca scriai atunci cand primeai banii,pe supoziti eu una nu dau 2 centi,ce-i in mana nu-i minciuna! sper sa fie asa cum spui desi ma indoiesc.
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de AlexAvcRomania » Mar Sep 14, 2010 8:30 pm
Corect . Dar din experienta mea de afacerist,din felul in care mi-au raspuns dupa ce am ajuns la ei , felul care am fost tratat si e-mailurile scrise date de ei si explicatii,eu unul sunt 100% . Am postat pentru ca azi noapte am trimis documentele si azi am vazut miscare pe cont . Am primit un e-mail de confirmare in care ei mi-au spus ca actele sunt la contabilitate si ca azi banii o sa fie procesati . Eu unul de pe data de 03 am fost foarte stresat cu aceasta problema si pana azi nu am reusit sa ma linistesc. Am postat acest post sa incerc sa-i ajut pe toti care sunt in situatia mea . Sunt sigur ca putini au sume mari dar in acelasi timp sunt sigur ca pt. multi 500$-1000$ sunt bani care conteaza mult pentru ei si ca multi au sume de genul asta prin cont . Nu e frumos ce s-a intamplat dar nu eu sustin ca nu e teapa.
-
AlexAvcRomania
- AWStudent

-
-
de princessmanager » Mar Sep 14, 2010 9:02 pm
poti sa faci princreen la mailurile pe care le-ai primit de la ei ...ca sa fi mai convingator ...?
-

princessmanager
- AWStudent

-
-
de kin3zu78 » Mar Sep 14, 2010 9:09 pm
As sugera schimbarea numelui la acest thread, , pe mine unu ma derutat si ma facut sa ma bucur ca un "fraier" ca dupa aceea sa ma dezumflu total
-
kin3zu78
- User activ

-
-
de princessmanager » Mar Sep 14, 2010 9:15 pm
poca macar sa ne arate ce inseamna la el ca a vazut ,,miscare pe cont" am trimis cu totzi mail la epass...si el sa fie singurul norocos care a primit rezolvarea la aceasta problema:D ....din punctul meu de vedere pare cusut cu atza alba....si ar mai fi multe de spus...probabil ca sunt eu Toma necredinciosul ...dar nimik nu e gratis in lumea asta:)
-

princessmanager
- AWStudent

-
-
de kin3zu78 » Mar Sep 14, 2010 9:18 pm
Si inca ceva el avea banii in contul de card nici macar in wallet , si totusi ii primeste ( zice el ) . Foarte curios , eu stiam ca cei blocati pe cardul VISA se vor recupera deloc sau foarte greu !!
-
kin3zu78
- User activ

-
-
de spaniolul » Mar Sep 14, 2010 9:39 pm
Straniu? cu toate ca am toate documentele uploadate la ei inca de cand am facut contul si am atasat carduri azi intrand pe cont sa vad daca mai sunt ceva noutati imi apare asta:
Account Alert! You must submit verification documents to ePassporte to continue using your account without interruption. To view the details of this request and submit the required information, please click HERE or select "Upload Documents" from the menu options listed on the left side navigation bar. In some cases, additional information regarding this request may be found in your Message Center as well.
We thank you for your assistance in this matter.
La voi cum e? eu una cel putin nu le mai trimit nimic dar sunt curioasa de ce le cer din nou!
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de princessmanager » Mar Sep 14, 2010 9:43 pm
la fel e si la noi eu am mai multe conturi de epass si situatia e aceasi la toate indiferent daca am facut upload la documente sau nu!
-

princessmanager
- AWStudent

-
-
de winxpfather » Mar Sep 14, 2010 9:51 pm
Eu am vorbit cu un japonez, voi recupera banii dar dublu si asta fara a avea vreun studio. Va pot da adresa japonezului de pe acum daca vreti sa recuperati banii si cu profit!
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
-
winxpfather
- User activ

-
de Utilizator sters » Mar Sep 14, 2010 9:56 pm
Eu sugerez sa o lasam la punctul mort deocamdata.Daca va fi sa se rezolve intr-un fel sau altul,cu siguranta va afla toata lumea.Deja nu se mai merita atata bataie de cap pentru ca nu se va schimba nimic decat daca vor ei.
Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Utilizator sters » Mar Sep 14, 2010 9:58 pm
winxpfather scrie:Eu am vorbit cu un japonez, voi recupera banii dar dublu si asta fara a avea vreun studio. Va pot da adresa japonezului de pe acum daca vreti sa recuperati banii si cu profit!
Iti sugerez sa o trimiti doar pe PM la cine crezi tu ca merita Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de liviu202 » Mar Sep 14, 2010 10:38 pm
Sa inteleg ca asta e noua politica epassporte? Am nevoie de relatii ca sa pot sa-mi scot banii din cont? Fraierii la urma? Nu? Auzi tu! Dupa ce ii vin banii lui ne da si noua adresa de mess ca sa vorbim cu ala sa ne de-a banii. Mai sunteti? 
-
liviu202
- Cunoscator

-
Înapoi la Discutii generale