Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .
Moderator: Alexiss
de Lovely » Mie Feb 23, 2011 10:36 pm
Mi-am facut cont la cuplu pe eurolive acum ceva vreme si am trimis mail astora de la eurolive dar se pare ca nu raspund. Nu am trimis contractul ala si cred ca de aceea nu pot sa selectez metoda de plata. Daca nu am trimis contractul inca e de incredere daca incep sa lucrez pe el? Mentionez ca nu am selectat nici metoda de plata dar merge sa dau" open room". Cine ma poate ajuta? Daca e cineva care are cont, imi poate spune cum sa procedez cu trimiterea contractului. De asemenea, as vrea sa stiu daca se fac bani la cuplu pe eurolive. O seara buna!
-
Lovely
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de ready_for_you29 » Mie Feb 23, 2011 11:50 pm
contractul il trimiti prin posta sau fax. plata se face prin transfer bancar dupa ce ai facut minim 100 de euro. plata o fac pe 10 pentru luna care a trecut, deci plata o data pe luna . daca nu ai facut minimul sumele se reporteaza. de preferat pentru a primi banii sa iti faci un card la ing cu optiunea home bank. in maxim 2 zile lucratoare iti intra banii in cont. si inca ceva : nu poti introduce datele contului pana nu ati facut suma minima de plata
-
ready_for_you29
- User activ

-
-
de Lovely » Joi Feb 24, 2011 11:47 pm
Multumesc pt raspuns. Sa inteleg ca pana trimit contractul pot lucra?si dupa ce am facut 100 de euro pot alege metoda de plata ?
-
Lovely
- User activ

-
-
de FrozenHearted » Mie Mai 11, 2011 2:05 am
Buna! Din cei care si-au mai deschis cont la EuroLive...Cum ati trimis documentele alea? Posta/Fax? Cum e mai convenabil,rapid?
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
de ready_for_you29 » Mie Mai 11, 2011 9:28 am
Categoric prin fax. E cel mai rapid si sigur mod de a trimite contractul. Daca ti-e rusinica sa te duci la un fax sa-l trimiti mai ai posibilitatea sa il trimiti via internet. Da un search la popfax.com. Ai optiune de testare si iti ajunge exact sa trimiti paginile de contract. Hint: alege un numar de telefon de Romania.
-
ready_for_you29
- User activ

-
-
de russiantonik » Mar Noi 01, 2011 2:38 pm
am si eu o intrebare, poate s-am mai ciocnit cineva cu asa problema. Trei zile am fost lipsa din webchat si uite vin azi dimineatza, incerc sa ma logez pe eurolive si nimic. Pur si simplu dispare nicul si parola. Parca as apasa refresh in loc de enter. LE-am scris o scrisorica celor de la eurolive si ei stiti cum raspund timp de 48 ore....oricum raspunsul mi a venit neasteptat de repede si stiti ce mi-au scris? CA daca esti model poftim scrie STRICT din accountul matalutza. CU toate ca din start le am scris ca nu pot intra in account. Eu stiu ca ei sunt cam frinati, dar nu pina in asa hal. Poate cineva stie cum sa rezolve problema...imi pare rau de zilele pierdute pentru ca situl imi merge bine si imi doresc sau nu tot imi apare in fatza ochilor minus sumele probabil incasate))))) Bafta la banuti!
Don t fuck my brain, fuck me!
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-
de gogalina » Mar Noi 01, 2011 5:29 pm
De cat timp ai contul pe eurolive? Ai mai lucrat la studio? Daca ai mai lucrat la studio si fostul patron a avut contratc de exclusivitate cu ei, degeaba iti faci cont dupa ca ti-l inchid, patronul te vede si vorbeste cu ei. alta situatie in cazul tau nu vad. sau poate ai scris cu caps lock nu stiu.
-
gogalina
- User Avansat

-
de gogalina » Mar Noi 01, 2011 5:30 pm
sau daca nu e contul tau si ei au descoperit....asta ar mai putea fi o alta situatie(cred, nu sunt sigura).
-
gogalina
- User Avansat

-
de russiantonik » Mar Noi 01, 2011 5:56 pm
contul il am mai mult de 1 an. Nu am mai lucrat pe el nici de la un studiou nici din alta parte. A fost primul si unicul acount pe eurolive deschis pe numele meu si semnat cu singe))))) nu e scris cu capslook nici altfel...pur si simpu nu ma pot loga si gata. Nici eu nu prea imi dau seama care este cauza, da mor de ciuda!!!
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-
de klau71 » Vin Noi 11, 2011 9:36 pm
mi-am facut cont pe eurolive in iulie.I am reusit sa fac suta de euro.Am trimis contractul semnat prin email, deoarece faxul lor era defect atunci. Mi-a aparut pe pagina mea ca s-a primit contractul si ca plata este disponibila.Am asteptat banii in august. Nimic. Le-am trimis e-mail si i-am intrebat ce se intampla. Simplu mi-au raspuns ca nu au primit contractul. Le-am spus ca pe pagina mea exista faptul ca l-au primit. Mi-au trimis un alt E-mail cu scuze, s-a facut o greseala, luna urmatoare se va face plata. Am asteptat luna septembrie. Nimic. Alt e-mail Raspuns :nu avem contractul d-voastra. L-am trimis prin fax si prin curier , platind o anumita suma sa fiu sigura ca ajunge. Nimic. Tot imi spun ca nu au primit contractul .Suma mea este de vreo 250 de euro. Acum am inchis siteul si inca mai sper sa imi primesc banii.Ei chiar daca au primit contractul-imposibil sa nu-l fi primit -pot foarte usor sa spuna ca nu il au. Nici luna aceasta nu am primit nimic. Pe forumul de pe xmodels am aflat ca mai sunt fete care au patit asa ceva.Aveti grija cu nenorocitii astia.
-
klau71
- Incepator

-
-
de russiantonik » Dum Noi 13, 2011 8:16 am
ei sunt cam batuti cu leuca, dar plata o fac regulat si la timp. Mai incearca)
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-
de ready_for_you29 » Dum Noi 13, 2011 1:28 pm
In pagina de model la Accounting-My contract ar trebui sa ai cam asa ceva: NEW : To continue performing your shows on Eurolive, you must have a contract with RENTABILIWEB BELGIQUE. This contract is mandatory for all the independent models. It remains strictly private and confidential. We invite you to : 1) Cliquer ici pour voir la convention pré-remplie et l'imprimer 2) Sign every page 3) Send it by the method of your choice : By post at this address: RENTABILIWEB BELGIQUE rue Jourdan, 41 1060 Bruxelles BELGIUM By fax at 00 32 2 275 25 47 By e-mail to : contrats@eurolive.com Descarci din nou contractul, semnezi fiecare pagina si trimiti din nou. Ai 3 posibilitati de trimitere: posta, fax, email
-
ready_for_you29
- User activ

-
-
de blooangel » Dum Noi 13, 2011 5:37 pm
klau71 scrie:mi-am facut cont pe eurolive in iulie.I am reusit sa fac suta de euro.Am trimis contractul semnat prin email, deoarece faxul lor era defect atunci. Mi-a aparut pe pagina mea ca s-a primit contractul si ca plata este disponibila.Am asteptat banii in august. Nimic. Le-am trimis e-mail si i-am intrebat ce se intampla. Simplu mi-au raspuns ca nu au primit contractul. Le-am spus ca pe pagina mea exista faptul ca l-au primit. Mi-au trimis un alt E-mail cu scuze, s-a facut o greseala, luna urmatoare se va face plata. Am asteptat luna septembrie. Nimic. Alt e-mail Raspuns :nu avem contractul d-voastra. L-am trimis prin fax si prin curier , platind o anumita suma sa fiu sigura ca ajunge. Nimic. Tot imi spun ca nu au primit contractul .Suma mea este de vreo 250 de euro. Acum am inchis siteul si inca mai sper sa imi primesc banii.Ei chiar daca au primit contractul-imposibil sa nu-l fi primit -pot foarte usor sa spuna ca nu il au. Nici luna aceasta nu am primit nimic. Pe forumul de pe xmodels am aflat ca mai sunt fete care au patit asa ceva.Aveti grija cu nenorocitii astia.
daca te duci pe pagina pt Hostess Interface, nu-ti apar toate cele bifate cu verde? inclusiv rubrica We have received your contract din dreapta din chenarul pt payment? oricum din cate mi-aduc eu bine aminte, mi-au dat undeva la 7 zile sa trimit contractul daca nu contul avea sa fie inchis...deci n-aveau cum sa nu primeasca iar tu sa poti lucra in continuare..sper sa nu patesc si eu la fel la 1 decembrie Bafta!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de klau71 » Lun Noi 14, 2011 1:42 pm
Asa am facut. Am scanat contractul si l-am trimis prin mail, prin fax, prin posta. in 3 luni am utilizat toate variantele. Pe pagina mea apareau toate casutele bifate cu verde, exact cum spui. Oricum Mi-am luat adio de la bani. Lor le este foarte usor sa spuna ca nu au primit contractul.
-
klau71
- Incepator

-
-
de blooangel » Lun Noi 14, 2011 5:14 pm
klau71 scrie:Asa am facut. Am scanat contractul si l-am trimis prin mail, prin fax, prin posta. in 3 luni am utilizat toate variantele. Pe pagina mea apareau toate casutele bifate cu verde, exact cum spui. Oricum Mi-am luat adio de la bani. Lor le este foarte usor sa spuna ca nu au primit contractul.
luna asta au spus clar pe site ca sa nu intrebi de bani pana dupa 20. asa ca mai astepta...ma speri si pe mine ca eu tre sa primesc banii in decembrie :)) si-acu` stau cu morcovu` infipt Bafta!!1
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Site-uri video chat