Webcam models

Eurolive

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Eurolive

Mesajde Maryds » Sâm Ian 22, 2011 6:18 am

Imi cer scuze daca la intrebarea mea exista deja raspuns undeva prin forum dar eu nu am reusit sa gasesc...
As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez cu plata la Eurolive...am inteles ca la ei merge doar prin transfer bancar...momentan mi s-a cerut sa printez un contract al lor,sa-l semnez si sa-l trimit la o adresa in Franta...ok,urmeaza sa fac asta in zilele care urmeaza,dar as fii curioasa cat dureaza sa ajunga contractul respectiv la ei si ulterior ce fel de cont,card etc trebuie sa-mi fac pentru a primii platile...totodata contul mi-a fost deja deschis si am strans si o suma frumusica.
Banuiesc eu ca trebuie sa fie cineva pe aici care sa isi fii facut un cont de model independent de curand la ei si sa stie cum trebuie actionat in cazul de fata.
Va multumesc mult anticipat.
Maryds
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Eurolive

Mesajde Burning » Lun Ian 31, 2011 5:02 am

Maryds scrie:Imi cer scuze daca la intrebarea mea exista deja raspuns undeva prin forum dar eu nu am reusit sa gasesc...
As vrea sa stiu cum trebuie sa procedez cu plata la Eurolive...am inteles ca la ei merge doar prin transfer bancar...momentan mi s-a cerut sa printez un contract al lor,sa-l semnez si sa-l trimit la o adresa in Franta...ok,urmeaza sa fac asta in zilele care urmeaza,dar as fii curioasa cat dureaza sa ajunga contractul respectiv la ei si ulterior ce fel de cont,card etc trebuie sa-mi fac pentru a primii platile...totodata contul mi-a fost deja deschis si am strans si o suma frumusica.
Banuiesc eu ca trebuie sa fie cineva pe aici care sa isi fii facut un cont de model independent de curand la ei si sa stie cum trebuie actionat in cazul de fata.
Va multumesc mult anticipat.

Buna , site-ul Eurolive face plati in euro , deci trebuie sa iti faci un cont bancar la orice banca (eu am ales BCR) in euro , and that's all ! Sper k ti-am fost de ajutor :)
Burning
AWStudent
AWStudent

Re: Eurolive

Mesajde ready_for_you29 » Lun Ian 31, 2011 11:33 am

vezi ca exista varianta mai rapida prin fax de a trimite contractul. plata se face o data pe luna in contul tau bancar. nu iti opresc nici un comision pentru bani dar trebuie sa faci minim 100 de euro. plata se face pe 10 pentru luna care a trecut. pana iti intra efectiv in cont mai trec 2 zile lucratoare. iti recomand sa iti faci un card ing start fara comisioane cu home bank atasat sa vezi cand iti intra banii
Faceti bani cu Chaturbate, cea mai rapida inregistrare,cele mai multe posibilitati de castig:
http://chaturbate.com/affiliates/in/3Mc9/kSJ0V/?track=register_here
ready_for_you29
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale