Webcam models

Exemplu negativ - userul Spaniolul

Aici gasesti toate discutiile despre fraude , demascari , tepe , exemple de practici negative in acest domeniu de activitate

Moderator: Alexiss

Exemplu negativ - userul Spaniolul

Mesajde Alexiss » Dum Apr 10, 2011 6:28 pm

Cu totii cunoasteti problemele ce au fost cauzate de catre userul "Spaniolul" (cu toate celelalte nume pe care le-a creat ulterior .

In ultima vreme au mai reusit sa se strecoare , pentru ca nu pot sa banez chiar orice utilizator care la prima vedere pare a fi el , as putea sa banez din start lume nevinovata (so to speack) . Aproape zilnic creaza un user nou si incearca sa treaca (prin aprobari) de sistemul de filtrare impus tot din pricina lor .

Userul aditza a fost banat de pe forum , desi pana la un punct avea o activitate pozitiva , tot in urma jignirilor (certuri cu userul spaniolul) . Bine , situatia ce a condus la acea masura a fost un pic mai complicata , dar reactiile sale la postarile dubioase ale "spaniolului" au fost taxate in consecinta .

Ionut (mai cunoscut poate ca SAD^^EYES de catre unii dintre voi) a facut ceva mai multe sapaturi , e o "manie" (in sensul pozitiv) a lui de a sapa , de a investiga , de a descoperi . Exista o probabilitate destul de mare ca acest "spaniol" sa fie unul si acelasi cu un alt nume "consacrat" , ceva mai periculos decat acesta . Fiind insa o investigatie marca SAD^^EYES nu imi permit sa divulg prea multe din cele pe care acesta le stie cu certitudine , dar cu siguranta vom prelua si promova informatia atunci cand el va dori sa o publice in forumul sau sau oriunde in alta parte .

In urma cu aproximativ o saptamana am transmis un email spaniolului si l-am informat ca daca nu inceteaza il voi face vedeta . Pozele prezentate mai jos sunt doar o mica particica (cea softcore sa-i spunem) pe care unii dintre voi poate deja la cunosc . Artileria grea cu inregistrari video , etc. le pastram pentru mai tarziu .

Cateva articole funny pe care vi-l recomand pentru destindere dar si pentru a afla unele informatii
http://ghena.myforum.ro/categoria-spani ... =spaniolul
http://support.myforum.ro/viewtopic.php?f=14&t=15626
Have fun .

O singura dovada pentru userul spaniolul ca stim despre cine si ce vorbim : JUDETUL TELEORMAN !

Finalmente , pentru delectare , cateva imagini cu profesionistii video chatului . AdultWebcamStars.com le catalogheza in categoria ASA NU !

Imagine
ImagineImagine
Alexiss
Administrator
Administrator

Publicitate AWStars

Re: Exemplu negativ - userul Spaniolul

Mesajde Alexiss » Dum Apr 10, 2011 9:25 pm

Strofocare maxima a spaniolului . Doar ce am primit pe email :

Vrei sa incep si eu cu sapaturi? si eu sunt expert, nu cred ca iti va sta bine pe 28 de forumuri publicitate negativa, tu decizi, ai 8 ore sa stergi mesajul din forumul tau care dealtfel este irealist in proportie de 75%, 25% reprezinta imaginile, altfel...spam in toate forumurile de specialitate cu si despre tine inclusiv cu tepele date nu performerilor si ownerilor de studiouri si chiar unor modele, am povesti inca din 2004 despre tine stai linistit.... de tine depinde! cutia pandorei e in mainile tale tu ai intredeschis-o, daca o deschizi iti asumi restul ce va urma!

Hai elibereaza leii pe cele 28 de forumuri "de specialitate" pe care foarte probabil tu le administrezi si tot tu le citesti ...
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Michelle » Dum Apr 10, 2011 10:15 pm

Mama, in ce hal arata astia... :shock: si ce decor au... :shock: mai si zic ca au experienta fara numar in vc...:shock:
Si eu care ma credeam incepatoare chiar si dupa trei ani jumate de vc!!! Epic Fail :lol:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde melisa_alexa » Dum Apr 10, 2011 10:41 pm

Ce decor frumos are, ce sa spun ma invata pe mine cum sa fac si venea cu dalea la mine da zici ca era sefu asa cum imi spunea el mie ca nu stiu, dar un decor asa frate daca vrei sa faci videochat trebuie sa investesti daca vrei sa faci bani inbracaminte si multe altele trebuie sa le schimbi ca se vede urat asa si nu inteleg Alexiss asta era ceva cu tine este opsedat de forumu cred ca este bolnav cu capu ce sa spun scz daca am spus ceva gresit si ma bag asa dar sa loat de mine fara motive mai precis dadea lecti mie.
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde Alexiss » Dum Apr 10, 2011 11:45 pm

melisa_alexa scrie:inteleg Alexiss asta era ceva cu tine este opsedat de forumu cred ca este bolnav cu capu ce sa spun scz daca am spus ceva gresit si ma bag asa dar sa loat de mine fara motive mai precis dadea lecti mie.

Glumesti ? Te-a luat draq . Cand o incepe el sa posteze in cele 28 de forumuri ale lui despre mine , o sa te puna si pe tine acolo . Gata , s-a terminat smecheria , ne-am dus draq . Omu asta stie cate tepe am tras eu si cate si mai cate . Nu stiu ce o fi fost in capul meu cand am deschis subiectul asta . Mi s-a furat parola , a postat altcineva in locul meu ? Oare merge scuza asta ? :eek:

Baiatul asta e tipic taranului cocalar (si ma refer la taranul din vorba populara nu la cel care traieste la sat , munceste si merita tot respectul) . Un taranoi care spre binele integritatii sale corporale sper sa nu i se atribuie si identitatea cautata de atatia ani de zile (cei care citesc forumurile stiu despre cine vorbesc sau unde bat).

Si din cate se poate deduce din topicurile din linkurile de mai sus , baiatul face si pescarie cu amica Sandra . Foarte bine , treaba lui sau treaba lor acolo , dar sa ne lase cu lectiile de morala sau lectiile de orice fel in acest caz (si nu numai) .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Under10 » Lun Apr 11, 2011 9:51 am

Vai ce Distrusi !... cine datea sfaturi pe forum :lol: ... Adevarat Taranoi de Oras :lol: ... Cocalari.... asta se intampla cand treci de la centura la videochat si invers ......
Am ramas :shock: .. deci nu-mi vine a crede ochilor :eek:
Cat despre renumitul din trecut :lol: ... pai sunt persoane care cred ca ar da bani grei doar sa se intalneasca face to face cu el ..... totusi nu cred ca este el ... ala parca mai avea o urma de creier pe cand asta e doar Prost si atat :lol:

Ca un sfat ptr Spaniolul .... fugi si nu te mai uita in urma :lol:
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde wxdj » Lun Apr 11, 2011 10:55 am

Mie imi merge mintea cam greu , adika user-ul "spaniolul" este tipul din imagine?
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde Alexiss » Lun Apr 11, 2011 12:23 pm

Dintre multele emailuri primite in ultimile 24 de ore de la spaniol . Citam

In primul rand, postezi numai aberatii, nimic real, ai ca punct de info, un gunoi de forum si supozitiile lui sherlock alias ionut ce sunt = 0000, nimic adevarat din ceea ce se afirma, singurul lucru real este ca ma ocup de videochat si atat, restul supozitii bazate pe visele unora ce nu pot dormi din cauza mea, ai incercat personal sa faci o verificare sa vezi cine sunt in realitate? nu cred, daca eram cine zici tu si afirma acel cautator de kk alias ionut nu eram prietene liber,la primul punct de frontiera eram arestat, dar cum voua va place sa faceti scenarii ireale e problema voastra, iata un ex:

http://spany.110mb.com/

aceasta e una din firmele mele, toate sunt deschise de mine, nici una preluata, toate functionale si pe profit, si acum te intreb:

cum poate fi un patron de firme respectat in tara lui si in altele in care umbla bilunar, un URMARIT prin INTERPOL? tu zici ca prin ceea ce ai preluat si postat pe forum ma faci sa bag capul in nisip precum strutul. aici te inseli amice, tu esti cel care sustineai sus si tare ca cei ce posteaza filmulete si foto despre modele ca sa se razbune sunt niste ordinari, acum tu ce faci? ai devinit si tu un ordinar? BRAVOS, felicitarile mele, si...un ultim amanunt:
sunt nascut, crescut si DOMICILIEZ in Bucuresti, inTR. am 2 case de vacanta unde ma retrag pentru aer curat si liniste, la fe cum procedez cand plec in Londra,Madrid,Milano,Paris sau Insule, nu ma astept sa postezi nimic din ceea ce am scris si asta pentru ca un "ordinar" nu face asa ceva, unui ordinar ii place sa posteze despre cum face x sau y videochat amuzanduse pe seama lui in urma reactiei prietenilor din jur....mmmmda interesanta fata duplicitara ce ai!
PS! nu mai posta supozitii ori vise ale unor adormiti pana nu ai o informatie 100% corecta, dintre toti cei ce au scris despre mine pe ghena NU ESTE NICI MACAR UNUL singur care sa ma cunoasca PERSONAL!! sa fi venit la una din firmele mele ori la mine acasa in insule, TOTI scriu bazanduse pe niste supozitii aiurea la fel cum dealtfel faci si TU!!

Foarte frumos din partea ta . Retrage-te la una din vilele tale imaginare si pune la punct campania electorala ca in 2012 mergem cu totii la vot si te alegem . PAROL !
Restul nici nu merita comentat la modul serios . Daca chiar crezi ca poti sa convingi pe cineva de textele astea cand stim bine ce si cine esti , atunci nah... pofta mare , mananca-l mai departe .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde theselby » Lun Apr 11, 2011 10:40 pm

[]_, [()] []_,

That's all I can say .... but finally someone ... someone (from the high council) ... says something
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde 0sk0 » Lun Apr 11, 2011 10:46 pm

Grav cu criza asta.
Uitati ca si un patron de firme respectat si cu case de vacanta nu isi permite un site profesioanl si un domeniu .com,.ro.
.
0sk0
AWStudent
AWStudent

Mesajde theselby » Lun Apr 11, 2011 11:00 pm

Viata-i scumpa in Tenerife "mon'cher" :) :supz:
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Alexiss » Mar Apr 12, 2011 12:43 am

Am promisiunea spaniolului ca va inceta sa hartuiasca aceasta comunitate . Sper sa se tina de cuvant altfel vom reveni in "forta" si nu vom mai fi dispusi la a intelege partea umana a acestui individ .

Subiect inchis .
Alexiss
Administrator
Administrator

Înapoi la Fraude si exemple negative