Schimb de experienta , sfaturi utile , discutii intre webmasteri , despre promovarea unui website si alte discutii conexe activitatii de webmaster
Moderator: Alexiss
de Crisa » Mie Oct 08, 2008 1:24 am
Angajam fete si cupluri pentru activitate videochat adult sau Non-adult: -Site-uri cu trafic maxim neaccesibile din Romania, -Program de lucru 6ore/zi, 5zile/saptamana la alegere , -Conditii optime de lucru ( camere video zoom optic, internet de mare viteza, diferite decoruri, costumatii si make up pentru lucru, asiguram training pentru incepatori) -Confidentialitate -Cazare si transport (in caz de nevoie) -Salariu procentual (70%) sau fix -Plata zilnic, saptamanal sau bilunar Castigurile minime depasesc 2000 $ Cerinte: -minim 18 ani, buletin -limba engleza nivel mediu -seriozitate si confidentialitate Contact: angajari_videochat_ro@yahoo.com Tel: 0729.71.71.76
-
Crisa
- Incepator

-
-

Publicitate AWStars
-
de beginer_one » Dum Dec 07, 2008 1:16 pm
Crisa scrie:Angajam fete si cupluri pentru activitate videochat adult sau Non-adult: -Site-uri cu trafic maxim neaccesibile din Romania, -Program de lucru 6ore/zi, 5zile/saptamana la alegere , -Conditii optime de lucru ( camere video zoom optic, internet de mare viteza, diferite decoruri, costumatii si make up pentru lucru, asiguram training pentru incepatori) -Confidentialitate -Cazare si transport (in caz de nevoie) -Salariu procentual (70%) sau fix -Plata zilnic, saptamanal sau bilunar Castigurile minime depasesc 2000 $ Cerinte: -minim 18 ani, buletin -limba engleza nivel mediu -seriozitate si confidentialitate Contact: angajari_videochat_ro@yahoo.com Tel: 0729.71.71.76
si care ma rog ar fi site-urile pe care u le ai contractate si care sunt banate romanilor?
Dupa cum suna anuntul, nu te simt a fi o persoana prea cinstita.
Atentie sporita la anunturile de genul asta... Sa nu veniti dupa aia si sa va plangeti ca ati fost pacaliti
Bafta all
-
beginer_one
- User activ

-
de sunflower » Lun Dec 08, 2008 5:07 am
Cazare , transport, costumatii, make-up si procent de 70%...care dupa o luna se face sub 50% sau, mai rau, 0...
-

sunflower
- Instructor

-
-
de devilL » Dum Dec 14, 2008 2:28 pm
thoamne cand vad cat poate sa minta uni ma crucific,auzi banata romania asta e o vrajeala mai mare decat mine si io am 1.85 :))
uni ma uimesk cu lipsa lor totala de inteligenta si mai si cred k toti suntem k ei.nu mai vb prosti k oriqm aici pe forum suntem toti cunoscatiri asa k va pierdeti timpul.PEACE
-
devilL
- Incepator

-
de Adrianos_xxl » Mar Mar 24, 2009 2:51 am
uite vezi eu sunt incepator si daca dau pe google si caut asa ceva ,de dinastia e plin si e foarte usor sa cazi in plasa .
-

Adrianos_xxl
- AWStudent

-
de PinkAngel » Mar Mar 24, 2009 4:53 am
Unde te-ai gasit sa postezi astfel de anunt!!! Pai tu crezi ca pe siteul asta intra genu de persoane care ar pune botu la asa ceva, adica care habar n-au cu ce se mananca videochatul? Astfel de anunturi sunt peste tot, cu sume mult exagerate, e aproape imposibil sa castigi minim 2000$ ca model intr-un studio, atata timp cat asa zisul patron iti ia aproape toti banii, poate vrei sa spui ca tu (speri) sa castigi minim 2000$ lunar de pe urma naivilor care cred asa ceva!!! Cunosc genu care ofera asa zisa cazare gratuita, si pentru asta au pretentii sa stai cate 12 -14 ore online, poate chiar si mai mult, daca se poate numai in pvt si nu mai ai timp de nimic altceva, practic viata ta se rezuma la un monitor si la o tastatura!!! De bani ce sa mai zic, cine e patit, asa ca mine, cunoaste!!! Iti scade din procent din diverse motive stupide ( de ex: ti-ai luat pauza prea lunga, de parca ai fi robot ) , sau zic ca n-au intrat banii, cand de fapt banii sunt intrati de 2 saptamani, sau ca FITI ATENTI , cica platesc comision cand scot banii prin Epassporte!!! Sau te obliga sa faci showuri hardcore ca sa scoti mai multi banii, practic te obliga sa iti cumperi toys tot din banii taii!!! Chestia cu machiajul si hainele gratis e tot o VRAJEALA MAREEE DE TOT , pana la urma tot modelului ii opresc din banii pt toate astea, asta in caz ca sunt noi si nefolosite, ca daca sunt , gasesc ei alte motive sa iti opreasca din banii, asa cum am mai spus!!! Cineva ar trebui sa faca ceva, sa deschida ochii BINE DE TOT la astfel de anunturi, sa nu mai minta lumea in halu asta!!! Nimik nu e ceea ce pare! 
-
PinkAngel
- AWStudent

-
de ShowxTime » Sâm Mar 28, 2009 2:59 pm
Pana nu va bagati voi alde musca -n lapte nu se poate lasati frate omu sa isi faca treaba ce stiti voi ...vai de curu vostru ... ce crede ti ca toata lumea da teapa ca voi ...mai sunt si oameni printre oameni . bafta .
intre viata si moarte sunt doar banii........mei
-

ShowxTime
- Cunoscator

-
-
de Alexiss » Dum Mar 29, 2009 2:41 am
ShowxTime am si eu o intrebare pertinenta pentru tine . Ai ajutat si tu pe cineva in viata ta fara sa pretinzi ceva in loc ?
Aici nu se pune problema de teapa sau corectitudine , desi , la modul general spus , majoritatea celor care se ocupa cu inchirierea de conturi sunt tepari .
Si oriunde ar fi adevarul , fiecare isi creeaza propria idee si actioneaza in consecinta . Vrei sa inchiriezi sau sa dai spre inchiriere conturi ? No problem , fiecare este liber sa faca ce vrea . Aici insa , pe adultwebcamstars.com regulile le fac EU , si EU nu tolerez astfel de actiuni , astfel de practici , astfel de anunturi si astfel de atitudini .
Daca site-urile de anunturi gratuite tolereaza astfel de lucruri o fac in :
1. Necunostinta de cauza asupra raului pe care il pot intermedia prin lasarea acelor anunturi pe site-ul lor
2. Pentru ca traficul e trafic , si fiecare nou anunt postat genereaza o noua pagina in intermediul site-ului respectiv , pagina care genereaza nou content , noi linkuri ... site-ul creste , si uite asa se atinge scopul final pe care fiecare owner de site il are .
Te rog pentru ultima oara sa termini cu atitudinea asta de mare cunoscator al fenomenului si sa te lasi de acest sport al datului cu parerea . Construieste mai intai 2-3 tutoriale , raspunde pertinent la intrebarile celor noi in domeniu , etc ... castiga increderea comunitatii prin munca si cap , nu prin privitul de sus (care nu sta bine nimanui , mai ales celor care privesc de sus fara sa stie ce pun seara pe masa dar vor sa para ca sunt cine stie ce cunoscatori si minti sclipitoare) .
Dar nu va fi niciodata asa , pentru ca
1. habar nu ai pe ce lume esti , de unde sa mai stii sa scrii si tutoriale
2. din putinul pe care il stii nu esti dispus sa impartasesti decat contra cost sau contra comision , nu-i asa ?
Exista oameni care chiar fac AFACERI in acest domeniu si care sunt deranjati pe buna dreptate de astfel de practici , din varii motive
- modelele prefera sa lucreze de acasa in loc sa mearga la studio , datorita acestui tip de anunturi .
- dupa ce se ard cu lucratul de acasa au deja o parere formata (gresit) despre acest domeniu de activitate , si nu vor mai lucra cu nici un studio . Desigur exista si studiouri care trag tepe , insa nu despre ele vorbim aici , ca aia sunt tot FRIPTANGII care posteaza in mari oameni de afaceri ...
- cu un asa mare scor la fraude se duce vorba prin intreaga lume si se impun restrictii (sigur , si datorita la alte chestii , dar si din acest punct de vedere) la deschiderea de conturi pe anumite site-uri , controlul asupra unui cont de epassporte , paypal , sau de ce nu , asupra deschiderii unui cont de MERCHANT . Stiai ca studiourile care se respecta au un cont de MERCHANT deschis ? Lucrare de control ShowxTime . Ai idee ce e un astfel de cont si la ce foloseste el ? Hai poate aflii si mai inchiriezi cate ceva , mai iese de un cola si un kebab la grecu' .
- exemplele pot continua .
Cand o sa faci intradevar afaceri serioase in acest domeniu atunci ai sa vezi lucrurile altfel . Pana atunci insa te rog sa nu-ti mai dai cu parerea asupra lucrurilor care in realitate TE DEPASESC .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de bodanutz200x » Lun Mai 11, 2009 6:43 pm
scuze nu stiu daca sunt off topic .. e primul meu post pe acest site si aveam o intrbare .. vreau sa imi fac cont pe livejasmin ca si cuplu ... inregistrarea e aceeasi ? ce trebuie schimbat ? sau unde mentionez ca vrem sa lucram ca si cuplu . ms
-
bodanutz200x
- Incepator

-
de Sherine » Lun Mai 11, 2009 7:28 pm
bodanutz200x scrie:scuze nu stiu daca sunt off topic .. e primul meu post pe acest site si aveam o intrbare .. vreau sa imi fac cont pe livejasmin ca si cuplu ... inregistrarea e aceeasi ? ce trebuie schimbat ? sau unde mentionez ca vrem sa lucram ca si cuplu . ms
Citeste aici : http://adultwebcamstars.com/videochatadult/?p=98
Si bine ai venit 
-

Sherine
- User Avansat

-
de cris » Mie Sep 16, 2009 7:04 pm
Daca da 70 la suta poate e Maica Tereza.In rest succes.
-
cris
- AWStudent

-
de Donzax » Joi Ian 21, 2010 5:22 am
salut all sunt NEW paici...dar am initiativa :D nu demult am avut ocazia sa ascult vorbele unu detinator de studio de WEB-CHAT ... castiga foarte multi bani baiatu mia placut ideea sa fiu tanar cu bani multi castigati legal ! deoarece nu am tata cu portofel gen caramida soo...ma gandeam daca e cineva care ma poate ajuta sa`mi spuna ce imi trebuie inafara de PC , net camere, ...sa ma indrume exact in toata afacerea.... de la zero sa zicem cu o garsoniera si 2 fete  poate gasesc pe undeva ...si cu timpul gasim mai multe fete si avansam la apartament cu 2 camere etc intelegeti ideea :D dar cu documentatia si publicitatea si astea deja ma doare capul cand ma gandesc...oare e mai usor sa fac contract cu alte situri gen JASMIN..etc...sii sa aduc modele sa lucreze pur si simplu ?  astept un reply de la cineva inteligent sii cu foarte multa experienta :D contact : just_me_and_my_ax ms anticipat sii multa bafta pe 2010 ! cat mai multi BENJAMINI !!!!
-
Donzax
- Incepator

-
-
de Under10 » Vin Ian 22, 2010 9:45 pm
te ajut contra cost daca te intereseaza :) .... dai un PM
-

Under10
- Profesionist

-
Înapoi la Discutii - Tips& Triks