Webcam models

De ce nu fac bani romancele pe MyFreeCams

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: De ce nu fac bani romancele pe MyFreeCams

Mesajde just.me » Lun Noi 28, 2011 3:27 am

fetish scrie:just cam ai dreptate , f bine sitetizat ce vroiai sa scrii despre MFC si cam asa este , io pe de o parte ii inteleg ca maj memebrilor astora sunt ratatii univeersului pe care nu da nimeni 2 bani dar pe de alta parte VIATA MEA e mult prea imp ca sa end up la 50 de ani vdc ista perfecta ssi cu ditamai contul in banca mea da de uan singurica

adica practic si teoretic la fel de ratata ca si ei nu ? da s happy ca am o carutza de bani ...

Ai dreptate ,nu am absolut nimic de comentat la ce ai spus tu ..Concluzia la cea am zis si eu mai sus ...Ca sa fii beton pe MFC , trebuie sa te cam debarasezi de viata ta privata si sociala...cam asta e..iar eu una dupa ce ca am o singura viata , nu am degand sa o ofer pe tava unor "ratati" cum spui tu , caci e f adevarat , pentru niste bani ..bani care ii fac cu usurinta pe CC, fara sa ma stresez in timpul meu liber ...
just.me
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde andreejustme » Lun Noi 28, 2011 5:30 pm

Stau si ma gandesc oare cati bani faci tu pe cc?
Merge de 1000 $ pe sesiune sau de ce lauzi asa de mult acest site ?
Ce pret ai si e prapad cand intrii tu online ?
Observ ca in ultimele 3 postari de-ale tale numai de CC vorbesti si ca tu esti foarte buna si Cc iti ofera tot ce vrei de la viata :) .
Spune-ne si noua cat faci pe cc asa de curiozitate si de ce zici ca My Free Cams nu e ok ?
andreejustme
User Avansat
User Avansat

Mesajde russiantonik » Lun Noi 28, 2011 6:27 pm

da da? as vrea si eu sa aflu
in general cred ca compararile sunt inutile si nu genereaza nimic decit discutii.
Fiecare model are situl lui. Si cu asta basta. Pentru just.me CC este super ok, pentru blooangel cams.com (sorry angel dar tare te mai muti tu cu situl ista in ultimul timp, pentru mine lj este tara minunilor, cele franceze, un capriciu de-al meu ssmd.
Pentru mine CC este un site aiurea. Atitea serati, atitea clicuri facute pentru ca sa intri online! Nu mai vorbesc de pozele care nici pina in ziua de azi n-am inteles cum se pun si cum se scot. SItul e greoi in utilizare, complicat in "rascrutca" si cam se pling in ultima vreme rusoaicele ca situl moare. SI ele practic toate lucreaza pe MFC si CC.
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Alexiss » Mar Noi 29, 2011 4:24 am

andreejustme scrie:Stau si ma gandesc oare cati bani faci tu pe cc?
Merge de 1000 $ pe sesiune sau de ce lauzi asa de mult acest site ?
Ce pret ai si e prapad cand intrii tu online ?
Observ ca in ultimele 3 postari de-ale tale numai de CC vorbesti si ca tu esti foarte buna si Cc iti ofera tot ce vrei de la viata :) .
Spune-ne si noua cat faci pe cc asa de curiozitate si de ce zici ca My Free Cams nu e ok ?

Hehe . Legitim cand pui o astfel de intrebare ar trebui sa sari deja la cap cu raspunsul , ca sa incurajezi la randul tau primirea unui raspuns . Deci , pana sa ne spuna cat castiga pe CC , spune-ne tu cat castigi pe MFC .

Apoi intrebarea mea : conteaza pentru cineva cati bani face altcineva ?
Parerea mea ca nu .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde fetish » Mar Noi 29, 2011 6:08 am

just . me si a exprimat si argumentata parerea , nu cred ca importa ce si cum face pe cc , e alegerea ei sa nu stea pe un anume site , din varii motive , atta vreme cat are de ales si isi permite sa aleaga , e clar ca nu moare de foame

vb lui russia , fiecrae model are site ul lui de suflet , ala care i se pare ca dca anu era el , nu ar fii existat ea ca si model , nici eu nu ma dau in Valurile Dunarii dupa MFC , nu mi se parea un site extraordinar nici pe de parte , nici cel mai bun site din industrie

voi aici sunteti ca nebunii de merg pe stadioane:aia acre joaca fotbal macar o fac pe bani , in schimb suporterii isis iau cafteala gratis , site uriel isis promoveaza produsul contra costa , voi va ciondaniti pe marginea eternului subiect care e cel mai bun iste pe moca

nu stiu de ce deranjeaza asa mult faptul ca o pers are puterea sa puna piciorul in prag in fata oricarui site si sa dea cu caciula dupa el , bine pe astia nevertebrati inteleg de ce ii deraneaza ...

btw , coloane vetebrale se gasesc la metro la sales
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde andreejustme » Mar Noi 29, 2011 10:02 am

Ideea e ca nu ma intereseaza cati bani face pe CC ci doar ca prea lauda CC-ul .Stau si ma intreb daca nu cumva are un contract de publicitate cu acest site.
Poate sa faca cat vrea , bravo ei , dar sa nu ridice in slavi prea mult acest site ca e unul ca oricare altul.
andreejustme
User Avansat
User Avansat

Mesajde fetish » Mar Noi 29, 2011 2:49 pm

lol andreea sigur are 200 de contracte de publicitate cu CC si CC ul sigur se infioara de placere cand ii lauda just.me nu crezi , ca parca aia alta belea nu au decat sa frece matza sis a stea pe site uri , sa vada i a laudat ori ba careva

da , asta e mentalitatea romanului , sa muste mana care l hraneste , maj dintre noi fac asa , ies fetele cu porcoiul de bani si incep , ai dracu memebrii , al naibii site , ce neimtiti frtae , auzi sa ti dea ei tie 35-50 la suta din incasari ....

uita ca daca nu era nesimtitul de site , sau labarii nenorociti lua 7 - 10 milioane pe luna ca vanzatoare pe undeva sau alt job din asta cu greutate si obtinut cu multe pile(cazul meu :luam 7 milioane ca functionar in primarie !)

mah oameni buni lucrati cu straini , stati de vb cu ei , sunteti fete destepte , luati si un pic din mentalitatea lor , nah nu strica
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde NCG » Mie Feb 15, 2012 6:14 pm

Poate este off-topic acest mesaj,dar sa va zic ce mi-a spus aseara un membru,despre fetele de top din America.
In caz ca ati observat,am avut si romance care au iesit miss mfc.Dar imediat dupa aceea,camscore-ul lor a scazut vertiginos,iar s-a ridicat,iar a scazut,si tot asa.Deci e posibil sa se faca banii astia multi si pe cai corecte.
Dar,fetele de top de pe mfc (americance) gen Jalin,Candiecane,AspenRae,Ginny Potter si altele,nu pleaca de pe prima pagina niciodata!Mereu sunt in primele 20!Si mereu au peste 500 de persoane in camera.
Acum,acel membru mi-a spus ca fetele astea ar avea niste contracte cu niste agenti care, impreuna cu mfc-ul desigur,le asigura fetelor traficul acesta mare.Iar acei agenti primesc un anumit procent destul de generos din castigurile lor,pentru a se ocupa de ele.Si am mai aflat o chestie.Tot membrul asta mi-a zis ca de exemplu,cand este in camera unui model de pe o anumita pagina,iar fata se delogheaza,automat te redirectioneaza in room-ul unui model din primele 20.In loc sa te trimita la urmatoarea din pagina pe care se afla.
Intr-un fel il cred,pentru ca in timp ce la romance,locul pe prima pagina variaza,la americance,este fixat acolo.Plus de asta tipul e de mult timp pe mfc.Are in jur de 68.000 de puncte.Deci nu inteleg de ce ar minti cu asta.
Dar acum va intreb pe voi: credeti ca e adevarat ce zice?
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Lovely » Mie Feb 15, 2012 6:53 pm

Eu as cam crede asta..pentru ca modele de top au mereu nr de membri asigurati in camera si de asemenea fac ce vor in free, incalca toate regulile posibile dar tot nu se schimba nimic.
Lovely
User activ
User activ

Mesajde russiantonik » Mie Feb 15, 2012 11:10 pm

eu cred ca este adevarat. MFC este un fel de club. Si acest club are favoritele sale. Doar ca aceste favorite sunt impuse de insusi situl. Sunt acolo multe multe posibilitati de promovare si daca te ai bine cu administratia sau pile pe nushmaiunde, atunci vei fi la sigur printre primele. Ma rog, sunt cazuri si cazuri, sunt si istorii de succes, doar ca aceste istorii, cum ai zis si tu NCG repede scade scorul, nu se tine stabil, pe cind la altele parca e pus in tinte. De ce oare? de ce oare.
EU zis ca oricum este un grup de persoane care tine pe cineva sus. SI de ce nu? Cum zic rushii
people havaet (maninca/crapa) si toti sunt multumiti.
AM lucrat, adica am incercat sa lucrez pe MFC.. Nusi de ce dar de fiecare data cind ma logam imi venea un fel de greatza. Faceam nu rau, dar n-am rezistat. Imi place regula free-pvt free-pvt. pvt, pvt.
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde NCG » Joi Feb 16, 2012 5:34 pm

Pentru mine,mfc e singurul site pe care lucrez deci inca sper si eu odata la un jackpot haha :)
In medie fac cam 1000$ pe luna (in conditiile in care lucrez doar 4 ore pe zi).Am avut si perioade pana in Decembrie cand faceam si mai mult,dar acum ma multumesc si cu atat.E chiar bine totusi.:D
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde oanapwp » Vin Mar 02, 2012 3:39 pm

cum pot sa-mi fac si eu un cont sa pot face de acasa sunt ancepatoare si am nevoie de andrumarea saitului si unde pot deschide acest cont
oanapwp
Incepator
Incepator

Mesajde NCG » Vin Mar 02, 2012 9:28 pm

Ce-i aia "ancepatoare" si "andrumare" ?
Am cautat si in dictioar si nu am gasit cuvantul.Ma poate ajuta cineva?!?!?! :supz:
Pace!
NCG
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ruru » Vin Mar 02, 2012 10:15 pm

:)) De engleza cred ca nici nu se mai pune problema.
ruru
User activ
User activ

Mesajde modelincepator » Vin Mar 02, 2012 11:46 pm

''saitu'' :rolleyes: te indruma , da' DACA STII ENGLEZA...(kum zice Ruru)..pe cand eu vad ca si romana e vai-mama ei.. :rolleyes: buuuuuuuun..daca nu stii nici una din cele doua limbi :rolleyes: CITESTE FORUM=UL ASTA! Da search si o sa afli tot ce iti trebuie: search=cauta si se afla in COLTUL DREAPTA SUS. :smt010
''unde pot deschide acest cont?'' WTF??? :shock: :-x vrei cont pe MFC...CONTUL TI-L FACI PE MFC..doar n=oi vrea pe MFC si ti-l faci pe Jasmin :lol: :smt018
sfat: fara sa fiu rautacioasa, daca tot ce stii in engleza e ''helou, hau ar iu?'',''hai beibi'' sau ''fac me'' reorienteaza-te :rock:
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii generale