cristinaxxx scrie:- OFERIM SALARIU atractiv!
- OFERIM COMISIOANE ATRACTIVE DE PANA LA 60% DIN INCAS
Tu oferi salariu atractiv..Si comisioane atractive...Tarane mai schimba placa..Nu tu oferi salar si comisioane, eu iti ofer salariu si comisione.Daca n-ar fi fetele tu ai fi muritor de foame..Nu incerca sa mai prostesti fetele in halul asta ca nu-ti merge..Asa am fost prostita si eu la inceput cand m-am apucat de un analfabet care spera sa-si ia X5 pe spatele meu, acum nu-si mai poate lua nici un pachet de servelele ca l-am lasat cu ochii in soare cand mi-am facut singura conturi fara ajutorul nimanui(lucram de acasa).....Toti sunteti dupa furat..
Si daca n-ar fi cei care ajuta gloata de "modele independente" ce ati mai face voi atunci stimabila cristinaxxx? M-ati albit intre picioare cu impresii si tot felul de figuri.
"auzi ce pregatire faci la fetele care nu au experienta??..sunt chiar curioasa..Daca is virgine le dizvirginezi, ce le faci?..lol" --- nu ii iau apararea, insa 99% dintre fetele noi au nevoie de ajutor. Sa inteleg ca pe tine nu te-a dezvirginat nenea care isi dorea beemveu pe spatele tau nu?
In mai spuneai : "sunt noua in materie de videochat, fac de 2 luni aproape..Am lucrat numai pe jasmin .Insa in ultima perioada toata lumea vorbeste de o cadere a acestei industrii ..Voi ce credeti?? "
In aprilie : "Stai calma pretty stiu mai multe ca tine in materie de videochat .Pb era cu versiunea de mozzila pe care o foloseam, jasminul nu accept decat 2 dintre ele."
Deci, cat ai invatat tu in aprox 3 luni?? Daca deja ai inceput sa vorbesti de caderea industriei?