Webcam models

fac conturi de videochat GRATIS

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: fac conturi de videochat GRATIS

Mesajde spaniolul » Joi Sep 16, 2010 2:19 pm

sunflower scrie:Humm... posibil, nu zic nu. Insa creierul stii cum functioneaza?

Degeaba ai creer daca neuroni sunt decedati!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde Utilizator sters » Joi Sep 16, 2010 6:16 pm

cristinaxxx scrie:.....Toti sunteti dupa furat..

Te rog sa reformulezi propozitia de mai sus! :lol:

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde sunflower » Joi Sep 16, 2010 9:44 pm

Spany draga nu stiam ca neuronii pot "deceda" ... deci ce se intampla in corpul omenesc atunci cand neuronii "decedeaza"?

P.S Esti blonda sub acoperire cumva?
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde sunflower » Joi Sep 16, 2010 9:52 pm

cristinaxxx scrie:- OFERIM SALARIU atractiv!
- OFERIM COMISIOANE ATRACTIVE DE PANA LA 60% DIN INCAS

Tu oferi salariu atractiv..Si comisioane atractive...Tarane mai schimba placa..Nu tu oferi salar si comisioane, eu iti ofer salariu si comisione.Daca n-ar fi fetele tu ai fi muritor de foame..Nu incerca sa mai prostesti fetele in halul asta ca nu-ti merge..Asa am fost prostita si eu la inceput cand m-am apucat de un analfabet care spera sa-si ia X5 pe spatele meu, acum nu-si mai poate lua nici un pachet de servelele ca l-am lasat cu ochii in soare cand mi-am facut singura conturi fara ajutorul nimanui(lucram de acasa).....Toti sunteti dupa furat..

Si daca n-ar fi cei care ajuta gloata de "modele independente" ce ati mai face voi atunci stimabila cristinaxxx? M-ati albit intre picioare cu impresii si tot felul de figuri.

"auzi ce pregatire faci la fetele care nu au experienta??..sunt chiar curioasa..Daca is virgine le dizvirginezi, ce le faci?..lol" --- nu ii iau apararea, insa 99% dintre fetele noi au nevoie de ajutor. Sa inteleg ca pe tine nu te-a dezvirginat nenea care isi dorea beemveu pe spatele tau nu?

In mai spuneai : "sunt noua in materie de videochat, fac de 2 luni aproape..Am lucrat numai pe jasmin .Insa in ultima perioada toata lumea vorbeste de o cadere a acestei industrii ..Voi ce credeti?? "

In aprilie : "Stai calma pretty stiu mai multe ca tine in materie de videochat .Pb era cu versiunea de mozzila pe care o foloseam, jasminul nu accept decat 2 dintre ele."

Deci, cat ai invatat tu in aprox 3 luni?? Daca deja ai inceput sa vorbesti de caderea industriei?
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde spaniolul » Joi Sep 16, 2010 11:35 pm

sunflower scrie:Spany draga nu stiam ca neuronii pot "deceda" ... deci ce se intampla in corpul omenesc atunci cand neuronii "decedeaza"?

P.S Esti blonda sub acoperire cumva?

Nu sunt nici blonda nici proasta! ia vezi...ghicesti raspunsul singura?

Imagine

Neuronii sunt unele dintre cele mai delicate celule ale corpului, dar sunt şi unele dintre cele mai importante. Ei reprezintă unitatea structurală şi funcţională a sistemului nervos. Fără neuronii, perceperea durerii, a emoţiilor, a atingerii şi chiar memoria nu ar fi posibile.

- Creierul uman are mai mult de 1 miliard de neuroni!

- În majoritatea cazurilor, neuronii nu sunt înlocuiti/nu se regenerează atunci când mor!

- Neuronii sunt unele dintre cele mai bătrâne celule din corp? Poţi avea aceleasi celule pe parcursul întregii vieţi.

- Neuronii pot fi celule foarte lungi? Cei care fac legătura între coloana vertebrală şi degetele de la picioare au aproape 1 m lungime.
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sunflower » Joi Sep 16, 2010 11:49 pm

Nu te-am intrebat CE sunt neuronii... ce-am spus eu si ce ai inteles tu. E grele cu subtilitatea asta dom'le stiu... In fine, am fost off topic destul. Eu ma opresc... tu cel mai probabil nu.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Vin Sep 17, 2010 12:04 am

Mai avem putin si incepem sa facem operatii :lol: :lol: :lol: Un link era de ajuns Spany....
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde sunflower » Vin Sep 17, 2010 1:35 am

Nici macar ala Aditza... pt ca de fapt raspunsul pe care il asteptam de la ea nu are leg cu anatomia...
sunflower
Instructor
Instructor

Anterior

Înapoi la Discutii generale