|
Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
fac conturi de videochat GRATIS
de justgirl » Vin Aug 14, 2009 8:09 am
fac conturi de videochat pe diferite situri ,GRATIS,si nu pe bani asa cum o fac altii pe aici..,pentru mai multe detalii sau sfaturi/ Mail : justgirl40@yahoo.com
Messenger : justgirl40 
-

justgirl
- User Normal

-
de bbgirl » Vin Aug 14, 2009 10:22 am
ce inimi de aur :) doamne asta e probabil la vreo fundatie pentru ajutorarea fetelor din videochat , umanitara fundatia ofc .
auzi da bani nu ne dai ? ca vad ca esti caritabila azi
-

bbgirl
- User Activ

-
de bbgirl » Vin Aug 14, 2009 12:06 pm
lol sunflower
dat fiind faptul ca in ultima vreme apar din ce in ce mai multe persoane care deschid conturi gratis fac o gramada de munca voluntara  oare nu ne da si bani gratis sau ma rog nu vrea sa stea si online gratis pentru noi ?
sau macar sa faca sarmalute moldovenesti in foi de vita (gratis bineinteles) ca mi-e lene sa gatesc azi 
-

bbgirl
- User Activ

-
de lico_pro_studio » Vin Aug 14, 2009 6:52 pm
nu o face nimeni pe gratis , doar ca modelul nu plateste nimik .
-
lico_pro_studio
- User Normal

-
de Alexiss » Vin Aug 14, 2009 7:10 pm
Realy ? Intelegem ca bagi pe gat modelului doar site-urile care te platesc pentru referal , si care nu toate sunt tocmai de calitate ( a se citi : se fac bani pe ele ) . Cum ramane daca modelul ar vrea cont pe un site de la care nu platesti referral ?
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de lico_pro_studio » Vin Aug 14, 2009 7:36 pm
sincer sa fiu nu vreau sa intru in polemica cu nimeni , cu tine nici atat , dat fiind faptul ca respect ceea ce ai facut tu pana cum , insa stii bine ca toate site-urile mari , platesc acel referal. Principiul este cel al unui agent de vanzari , care normal , promoveaza un portofoliu de produse , in portofoliul meu de produse sunt anumite site-uri pe care normal , ca un agent de vanzari silitor le promovez , asta nu inseamna ca un client (model) este obligat sa le foloseasca.
Inteleg sa fie criticati cei ce solicita comisioane pentru lucrul de acasa in conditiile in care nu ofera nimik altceva decat niste conturi .
Sper sa ma fi facut inteles
Un weekend minunat tuturor.
-
lico_pro_studio
- User Normal

-
de Alexiss » Vin Aug 14, 2009 8:18 pm
Nu . Intelegi gresit , nu te critica absolut nimeni . E de inteles ca traim intr-o economie de piata in care daca nu esti in stare sa faci ceva singur , trebuie sa platesti pentru asta . Sunt de acord si daca le iei bani modelelor pentru deschiderea de conturi . Sunt de acord inclusiv cu inchirierea de conturi atat timp cat rezultatul final nu este o tzeapa trasa modelului .
Repet , cine nu este in stare sa se descurce singur , cine nu este in stare sa citeasca zecile de site-uri de specialitate plus/si tutorialele oferite de unele site-uri de video chat ... atunci sa plateasca .
Eu nu sunt de acord cu tine in ceea ce privesc site-urile ce ofera referal , si o spun din experienta . Experienta atat ca referal cat si ca observatie asupra posibilitatilor de a face bani ca model pe aceste site-uri . Sunt doar cateva care ofera aceste procente , iar dintre ele doar pe LiveJasmin se fac ceva bani (si ca model , si ca referal) .
In concluzie , singurul site profitabil pentru munca pe care o depui este , dupa parerea mea cel putin , LiveJasmin . Cum ramane daca modelul respectiv vrea sa fie inscris si pe cams.com sau adultwork.co.uk (sau oricare altul) ? Aceste site-uri nu ofera comisioane de tip referal . Ce vei face in acest caz ?
E o intrebare pertinenta si la obiect , nu e vorba de polemica aici .
Sau si mai simplu . Spui ca deschizi conturi pe anumite site-uri . Fa o lista a acestor site-uri pentru ca eventualele persoane interesate sa stie concret despre ce este vorba .
Bafta acolo .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
Re: fac conturi de videochat GRATIS
de vavi » Sâm Mar 13, 2010 7:32 pm
justgirl scrie:fac conturi de videochat pe diferite situri ,GRATIS,si nu pe bani asa cum o fac altii pe aici..,pentru mai multe detalii sau sfaturi/ Mail : justgirl40@yahoo.com Messenger : justgirl40 
altfel nu se poatye face numai cu referal?
-
vavi
- User Normal

-
-
de vavi » Sâm Mar 13, 2010 7:33 pm
vavi scrie:justgirl scrie:fac conturi de videochat pe diferite situri ,GRATIS,si nu pe bani asa cum o fac altii pe aici..,pentru mai multe detalii sau sfaturi/ Mail : justgirl40@yahoo.com Messenger : justgirl40 
altfel nu se poatye face numai cu referal?
ti-am dat add si ai respins frumoasa caritate 
-
vavi
- User Normal

-
-
de aditza » Dum Mar 14, 2010 2:29 pm
Sfatul meu este urmatorul:cel mai bine,este sa cereti ajutorul cuiva doar pentru a va ajuta sa va faceti singuri conturile si nu sa le faca persoana respectiva.Cand zic asta de ce o spun?Aici sa ma corecteze colegii care au mai multa expierenta decat mine in cazul in care nu am dreptate.Daca ati facut greseala sa dati pozele si datele necesare pentru crearea unui cont cui nu trebuie e posibil ca persoana respectiva sa va zica mai apoi ca nu mai poate sa faca si tot felul de pretexte ca sa renunte la a va mai face conturi dupa care,cand o sa doriti sa va faceti voi insiva o sa aveti surpriza de a nu va mai putea face conturi pe unele site-uri ce nu accepta cate doua conturi,deoarece persoana de mai apoi deja a creat anumite conturi cu datele voastre,fie o sa va deschideti un cont pe LiveJasmin si o sa va intrebati unde va sunt minutele de promo  si apoi o sa stati cu raiting-ul de la zero asteptand pana vi se face rau sa intre cineva in privat cu voi. Succes!
-

aditza
- Profesionist 75%

-
-
de teroristu199 » Dum Mar 14, 2010 5:10 pm
Calul de dar nu se cauta la dinti... Tu vrei si cu morcovu-n posterior si cu sufletul in rai. Sa nu stii sa deschizi singur cont pe site-uri mie imi lasa impresia de prostie grava irecuperabila.Asta e,trebuie sa avem si noi falitii nostri. X-ulescu nu stie sa deschida cont dar intra in afacere sa castige si el saracu' cateva mii de oiro pe perioada. De fapt problema la sursa este ca omu' nu stie boaba de engleza dar vibratorul face tot,limbajul sexului infierbantat e universal. Astia care umpleti forumul cu posturi de genul cum deschid un cont pe livejasmin:unde dau click ce completez la country next next next va doresc un calduros:Muriti!Azi.Inca nu ati invatat ca PROSTIA se plateste? Asta da post predispus la flame si scandal.Mai discutam!
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de Under10 » Dum Mar 14, 2010 8:57 pm
Pe mine ma-nerveaza ca nu cauta si ei pe forum sa vada daca sa mai vb despre asta sau nu .... afla de videochat ... gasesc forumul .... intra si fac repede contul si hopa intrebarea "cum fac cont pe livejasmin?" ..... ehhhh asta este P.S: teroristule baga si u un avatar chiar si cel vechi :) Bafta la toti si toate
-

Under10
- Profesionist 50 %

-
-
de aditza » Lun Mar 15, 2010 12:03 am
Economisesc si ei timp pentru asi putea rezolva problema cu conturile mai repede.  Ce rost mai are sa dea search pe site si sa gaseasca in 3 minute ceea ce il intereseaza cand poate sa-si faca cont direct sa intrebe si apoi sa astepte cateva ore pana afla raspunsul?  mare dreptate aveti:))))) SUCCESE COLEGI!
-

aditza
- Profesionist 75%

-
-
Înapoi la Discutii generale