Webcam models

Ce sa faca sau sa nu faca un model

Discutii pe orice tema adult . Nici in aceasta sectiune nu sunt permise reclamele !

Re: Ce sa faca sau sa nu faca un model

Mesajde ionut_ro » Mar Oct 19, 2010 11:12 pm

mai vazusem cuvintele astea pe undeva : sa ai "material"
acu sper sa intelegi ambele sensuri ale cuvantului :supz:

Bafta acolo!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Publicitate AWStars

Mesajde Alexiss » Joi Oct 21, 2010 2:34 am

eliteRx scrie:
cristinaxxx scrie:am obs ca fetele care vb fluent engleza in free au foarte multe pv.

Dar pt baieti cam ce idei aveti , ca am vazut numai despre fete. Banuiesc ca la noi e mai greu de mutumit clientii , nu?

baietii astia sunt / vor sa lucreze straight sau gay ?
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde gogalina » Joi Oct 21, 2010 3:35 am

un model trebuie sa faca bani :smt003
si referitor la chestiile ciudate, nu cred ca cei mai multi bani se fac din ele. Dovada? Sa nu uitam ca sume mari de bani sunt castigate de modelele de studio, si nu de modelele independente(nu generalizez sunt si exceptii), modele carora spatiul sau timpul nu le permite sa faca chestii ciudate. Nici cu spatii ciudate sunt de acord, un model de studio aflat intr-un pat normal si cu un decor normal castiga adesea mai mult decat un model independent(aici sper sa_mi dea dreptate studiourile).Sa nu uitam faptul ca majoritatea mebrilor sunt de conditie de mijloc in privinta banilor, daca ar fi bogati am face toate privaturi cu orele....stiti care a fost experienta unui model care a incercat ideea cu jacuzzi? Membrii au venit si i-au replicat zambind: Baby, la jacuzzi aste pe care il ai, sigur iti permiti sa ne iei tu in privat pe noi, si nu noi pe tine :weedman: Cheia succesului ramane dupa opinia mea ambitia si un program de ore online pus la punct. Restul lucrurilor sunt subiective si depind de fiecare model in parte, de stilul personal al fiecarui model, de ceea ce vrea sa ofere fiecare model etc.
gogalina
User Avansat
User Avansat

Anterior

Înapoi la Discutii adult - generale -