un model trebuie sa faca bani
si referitor la chestiile ciudate, nu cred ca cei mai multi bani se fac din ele. Dovada? Sa nu uitam ca sume mari de bani sunt castigate de modelele de studio, si nu de modelele independente(nu generalizez sunt si exceptii), modele carora spatiul sau timpul nu le permite sa faca chestii ciudate. Nici cu spatii ciudate sunt de acord, un model de studio aflat intr-un pat normal si cu un decor normal castiga adesea mai mult decat un model independent(aici sper sa_mi dea dreptate studiourile).Sa nu uitam faptul ca majoritatea mebrilor sunt de conditie de mijloc in privinta banilor, daca ar fi bogati am face toate privaturi cu orele....stiti care a fost experienta unui model care a incercat ideea cu jacuzzi? Membrii au venit si i-au replicat zambind: Baby, la jacuzzi aste pe care il ai, sigur iti permiti sa ne iei tu in privat pe noi, si nu noi pe tine

Cheia succesului ramane dupa opinia mea ambitia si un program de ore online pus la punct. Restul lucrurilor sunt subiective si depind de fiecare model in parte, de stilul personal al fiecarui model, de ceea ce vrea sa ofere fiecare model etc.