Webcam models

Ce sa faca sau sa nu faca un model

Discutii pe orice tema adult . Nici in aceasta sectiune nu sunt permise reclamele !

Ce sa faca sau sa nu faca un model

Mesajde Nush » Mie Sep 08, 2010 2:12 pm

Buna,

Nu am gasit un topic dedicat acestui subiect, doar idei si pareri impartite peste tot... so... deschid eu discutia cu intrebarea: Ce ar trebui sa faca, sau sa NU faca, un model atat pe free chat cat si in privat. Stiu ca sunt multe tactici si pareri, multe "secrete profesionale", insa in functie de experienta fiecaruia, va rog sa incercati sa expuneti cat mai concret micile tips&tricks al unui model vdc.

Multumesc, sper sa fie un topic util, nu doar mie ci si celorlalti colegi forumisti!
Atentie! Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Nush
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Ce sa faca sau sa nu faca un model

Mesajde Utilizator sters » Mie Sep 08, 2010 6:13 pm

Din pacate acest lucru,nu il poti lua de x si sa-l adaugi la y.Aceste lucruri le inveti tu in functie de caracterul fiecarui model,iar problemele pe care le intampini pe parcurs,vii si incerci sa le cauti rezolvare aici.Noi iti putem da si o mie de sfaturi,daca modelului nu-i sta in fire sa faca ceea ce noi iti zicem,tot degeaba.In mare parte cred ca ai gasit indicatii despre ceea ce trebuie sa faca un model intr-un studio.Tips si restul,le improvizezi sau le ceri la momentul potrivit in functie de site-ul cu care lucrezi.Daca alegi jasmin,acolo e altceva,daca alegi xlove la fel,daca alegi MyFreeCams la fel,si tot asa....Eu te sfatuiesc sa nu te aglomerezi cu toate aceste lucruri deodata,si sa pui intai studioul la punct,apoi sa iei o decizie in privinta siteuri-lor cu care vei lucra,sa gasesti modelele,iar apoi sa incepi cu aceste lucruri :yawinkle:
Nu stiu cat de multi owneri de studio si-ar impartasi micile secrete cu toata lumea.Acest lucru il vei intalni mai rar...
Sper sa-ti fie de ajutor sfatul meu....

Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Nush » Mie Sep 08, 2010 7:09 pm

Merci pentru reply!

Sfatul tau e cat se poate de realist si in mare parte asa am sa si fac pentru ca asta e mersul lucrurilor. Cu toate acestea ramane o usa deschisa, acest topic, pentru cei care doresc sa-si impartaseasca anumite experiente, chestii ciudate sau chiar funny, hint-uri si alte idei din care noi toti, mai ales cei incepatori sa tragem concluziile necesare si sa invatam din experienta lor.
Nush
AWStudent
AWStudent

Mesajde bobolino » Mie Sep 08, 2010 9:06 pm

hello...sau cu alte cuvinte..... cand anajez pe cineva ii spun, printre altele, ca fiecare model are reteta ei de succes care nu se aplica identic ,sa fie cat mai originala,reala si sa incerce sa nu copieze alta colega.Nu exista o reteta general valabila.Fiecare model(fata) are personalitatea ei iar tu, in calitate de admin de studio trebuie sa ii oferi site-ul care ii se potriveste. In faza de inceput vei face multe incercari....iar mai incolo ai sa iti dai seama singura .Munca de admin nu este usoara, trebuie sa fii un bun psiholog, sa ai multa rabdare pana ajungi la rezultatele dorite. Sa nu crezi ca daca ai adunat 4..5..fete, gata cu munca ta....greul abia acum incepe...Bafta
bobolino
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Mie Sep 08, 2010 9:10 pm

bobolino scrie:hello...sau cu alte cuvinte..... cand anajez pe cineva ii spun, printre altele, ca fiecare model are reteta ei de succes care nu se aplica identic ,sa fie cat mai originala,reala si sa incerce sa nu copieze alta colega.Nu exista o reteta general valabila.Fiecare model(fata) are personalitatea ei iar tu, in calitate de admin de studio trebuie sa ii oferi site-ul care ii se potriveste. In faza de inceput vei face multe incercari....iar mai incolo ai sa iti dai seama singura .Munca de admin nu este usoara, trebuie sa fii un bun psiholog, sa ai multa rabdare pana ajungi la rezultatele dorite. Sa nu crezi ca daca ai adunat 4..5..fete, gata cu munca ta....greul abia acum incepe...Bafta

Foarte bine gandit! :yawinkle:

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Nush » Mie Sep 08, 2010 10:58 pm

Salut bobolino si merci de sfaturi. Sunt si eu constient ca e de munca, si crede-ma ca am deja o afacere si stiu ce inseamna... nu fug de munca, insa sper ca asta imi va aduce o satisfactie si venituri ceva mai mari.

Cat despre partea cu originalitatea si fiecare model cu reteta lui/ei zic pas... toata lumea zice la fel, si au perfecta dreptate, fiecare model e diferit, e original in felul ei, are metodele lui de a fi atragator, etc insa eu nu caut astfel de raspunsuri... ci caut raspunsuri generale, de genul... niciodata un model nu are voie sa faca "aia" in fata clientului pentru ca il pierde definitiv sau... in privat decat sa faci "asa" mai bine fa "asa"... stiu si eu... nu cred ca nu exista niste legi nescrise pe care le stiu toate modelele, chiar banale fiind ele pentru noi incepatorii sunt utile, poate nici nu ne trec prin cap. Deci se poate... daca se vrea se poate...

Oricum, sunt ferm convins ca majoritatea o sa le prind singur din mers, o sa le invat de la modelele mele s.a.m.d. insa... daca se poate de ce nu si de la voi...
Nush
AWStudent
AWStudent

Mesajde spaniolul » Mie Sep 08, 2010 11:07 pm

Nush scrie:Salut bobolino si merci de sfaturi. Sunt si eu constient ca e de munca, si crede-ma ca am deja o afacere si stiu ce inseamna... nu fug de munca, insa sper ca asta imi va aduce o satisfactie si venituri ceva mai mari.

Cat despre partea cu originalitatea si fiecare model cu reteta lui/ei zic pas... toata lumea zice la fel, si au perfecta dreptate, fiecare model e diferit, e original in felul ei, are metodele lui de a fi atragator, etc insa eu nu caut astfel de raspunsuri... ci caut raspunsuri generale, de genul... niciodata un model nu are voie sa faca "aia" in fata clientului pentru ca il pierde definitiv sau... in privat decat sa faci "asa" mai bine fa "asa"... stiu si eu... nu cred ca nu exista niste legi nescrise pe care le stiu toate modelele, chiar banale fiind ele pentru noi incepatorii sunt utile, poate nici nu ne trec prin cap. Deci se poate... daca se vrea se poate...

Oricum, sunt ferm convins ca majoritatea o sa le prind singur din mers, o sa le invat de la modelele mele s.a.m.d. insa... daca se poate de ce nu si de la voi...

Nu ai voie sa te dezbraci in free *nud* sunt site/uri care accepta in free sa iti arati cate ceva contra unor TIP/uri, *spaga* in privat faci tot ce iti trece prin cap si tot ce vrea clientul pentru al tine cat mai mult in PVT,cu cat sta clientul mai mult in PVT cu atat ai mai multi bani,un ex. am avut un client care a stat 38 min in PVT pe imlive doar ca sa ma vada cum fac dus ( laptop,net si camera in baie) altul a stat 68 min sa vada cum gatesc un pui ,sunt rari dar exista,mai sunt si genul care doresc sa te vada cum dormi cum faci sex,cum te imbraci etc,in PVT nu exista reguli sau mai bine spus ar fi o singura regula.TINE cat mai mult clientul in PVT! restul vine de la sine.
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Nush » Mie Sep 08, 2010 11:12 pm

Tare faza cu dusul... astea sunt avantajele unui model care lucreaza de-acasa... poate improviza. :lol:

Intr-un studio banuiesc ca mai putin... inafara de "jucariile" si accesoriile din dotare nu prea vad ce ar fi...
Nush
AWStudent
AWStudent

Mesajde spaniolul » Mie Sep 08, 2010 11:34 pm

Nush scrie:Tare faza cu dusul... astea sunt avantajele unui model care lucreaza de-acasa... poate improviza. :lol:

Intr-un studio banuiesc ca mai putin... inafara de "jucariile" si accesoriile din dotare nu prea vad ce ar fi...

Sunt studiouri ce ofera live si din baie,nu toate dar sunt,poti improviza orice doresti dar...in cazul in care un model doreste sa ofere si alte imagini decat cele din camera sa trebuie sa lucreze pe un laptop conectat la wirlles pentru mobilitate,schimbare camera cu alta,de ex,in baie bucatarie,balcon,gradina,etc. se pot face multe improvizatii in beneficiul modelului dar si al clientului care cand observa schimbari de decor revine.
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sorin_bv » Mie Sep 08, 2010 11:44 pm

Nush scrie:Tare faza cu dusul... astea sunt avantajele unui model care lucreaza de-acasa... poate improviza. :lol:

Intr-un studio banuiesc ca mai putin... inafara de "jucariile" si accesoriile din dotare nu prea vad ce ar
fi...

De ce nu , o sa-mi trag cablu si in baie si in bucatarie, ce daca e studio, daca cineva plateste pt asta, asta ii
aratam, chiar o sa-mi instruiesc fetele pe ideea asta , baie cu hidromasaj si spuma ,program impus :roll:
www.rainbow-videochat.ro
sorin_bv
User activ
User activ

Mesajde spaniolul » Mie Sep 08, 2010 11:54 pm

sorin_bv scrie:

Intr-un studio banuiesc ca mai putin... inafara de "jucariile" si accesoriile din dotare nu prea vad ce ar
fi...

De ce nu , o sa-mi trag cablu si in baie si in bucatarie, ce daca e studio, daca cineva plateste pt asta, asta ii
aratam, chiar o sa-mi instruiesc fetele pe ideea asta , baie cu hidromasaj si spuma ,program impus :roll:

Asta :P :lol: inseamna ca primesc o fanta pentru sugestie? :P
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde spaniolul » Joi Sep 09, 2010 12:01 am

Hai sa va spun cum e cu ....dusul,..intra un client cu muulti$ in free,vorbim cam 10 min,tot ce i spun nu vrea,atunci ca sa nu il pierd zic ca ofer un discount daca intra in pvt sa ma vada facand dus ,mirat imi raspunde.poti pleca din camera direct in baie si eu sa vad la fel de bine? zic da,ok hai sa vedem,6-8 min a durat mutatul,potrivirea camerei direct pe dus zoom cat a vrut el si.....a stat omul sa vada clabuci de spuma pe mine pana a terminat banii,dar a avut ce vedea :lol: :lol: :lol: aveam si ...jucari cu mine :lol: :lol:
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sorin_bv » Joi Sep 09, 2010 12:17 am

spaniolul scrie:Hai sa va spun cum e cu ....dusul,..intra un client cu muulti$ in free,vorbim cam 10 min,tot ce i spun nu vrea,atunci ca sa nu il pierd zic ca ofer un discount daca intra in pvt sa ma vada facand dus ,mirat imi raspunde.poti pleca din camera direct in baie si eu sa vad la fel de bine? zic da,ok hai sa vedem,6-8 min a durat mutatul,potrivirea camerei direct pe dus zoom cat a vrut el si.....a stat omul sa vada clabuci de spuma pe mine pana a terminat banii,dar a avut ce vedea :lol: :lol: :lol: aveam si ...jucari cu mine :lol: :lol:

Tare faza, deja ma gandesc ce modificari sa fac , o sa cumpar o camera de servici pt baie si bucatarie,
o sa fac un x pe jos unde trebuie pus trepiedul, abia astept, asta e idee pt un bax de fanta nu o doza :rolleyes: :rolleyes:
www.rainbow-videochat.ro
sorin_bv
User activ
User activ

Mesajde Nush » Joi Sep 09, 2010 12:33 am

Vezi... s-apoi mai sare lumea pe mine ca nu-si au rostul astfel de topicuri... ca cer totul mura in gura. :smt003

sorin_bv: si mie mi-a sarit mintea la jacuzzi, dus-uri live si altele... o retea wireless in studio, cu WPA2 pe ea si ar trebui sa fie ok... ramane de vazut.

Merci spany (daca iti pot spune asa, ca spaniola sau spanioala suna ciudat, fiind fata), e o idee buna.
Nush
AWStudent
AWStudent

Mesajde sorin_bv » Joi Sep 09, 2010 12:39 am

Nush scrie:Vezi... s-apoi mai sare lumea pe mine ca nu-si au rostul astfel de topicuri... ca cer totul mura in gura. :smt003

sorin_bv: si mie mi-a sarit mintea la jacuzzi, dus-uri live si altele... o retea wireless in studio, cu WPA2 pe ea si ar trebui sa fie ok... ramane de vazut.

Merci spany (daca iti pot spune asa, ca spaniola sau spanioala suna ciudat, fiind fata), e o idee buna.

Nu wireless , cablu e sfant eviti probleme tehnice, si e mai ieftin, ai tras reteaua in baie , ai un pc si o camera de backup , si de aici imaginatia fiecaruia .
www.rainbow-videochat.ro
sorin_bv
User activ
User activ

Următorul

Înapoi la Discutii adult - generale -