Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Alexiss » Vin Apr 15, 2011 5:34 pm
Viata e mizerabil de scurta si trebuie traita la maxim . Traitul la maxim de cele mai multe ori cere sa fie finantat , ori cu un salar de covrigar poti maxim sa-ti hranesti familia (lucru onorabil de altfel) dar nu sa-ti traiesti si viata , sa iesi macar o data pe luna la un restaurant , sa mergi intr-o vacanta , fie ea chiar in Romania , sa-ti permiti sa ai o sticla de vin bun acasa pentru atunci cand ai chef de ea , sa-ti permiti sa ai un trai decent .
Societatea noastra nu e normala pentru ca nu ofera individului un trai decent , marea majoritate se scalda in saracie , si de aici pana la sentimente de frustrare , neputinta, etc. nu mai e decat un pas , iar aceste sentimente nasc povesti despre domeniile de activitate sensibile , cum e si acesta : video chat-ul .
Sunt de acord ca traim intr-o societate care judeca mult prea aspru un astfel de domeniu de activitate si , prin urmare, e mai bine ca fiecare sa fie cat mai invizibil din acest punct de vedere , dar si daca se afla cumva intr-un final care e problema ? Fiecare e liber sa-si traiasca viata asa cum considera de cuviinta , restul sunt doar barfe sau rautati .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Lemon » Vin Apr 15, 2011 5:46 pm
Multumesc pt sfaturi si incurajari.Sotului meu i convine ca fac vc,pt ca in felul asta ma stie 24/24 acasa,daca nu stau on sa muncesc,ma ocup de casa si de copii,eu contact cu exteriorul =zero(exceptie cand ma duce la ai lui in vizita sau la supermarket la cumparaturi),singura mea legatura cu exteriorul este internetul.Si da,este baiatul mamei,iar eu ma complac asa,pt ca am 2 copii mici de crescut,si nu as vrea sa creasca fara tata cum am crescut eu.Problema mea este ca ma stresez eu prea mult,o sa incerc sa fiu mai degajata,ca sa nu mai dau curs la alte barfe,oricum la ora asta ma barfeste jum de neam,cred ca sunt singura din tot neamul care face vc,am spart gheatza lool  imi vine sa fac haz de necaz
-
Lemon
- AWStudent

-
-
de teroristu199 » Vin Apr 15, 2011 7:24 pm
In dragoste si in razboi totul este permis. N-am citit toata discutia,cred ca am sarit peste partea in care ti se recomanda sa-l lasi pe Iuda ala care a dat din fund de 2 ori si ti-a turnat 2 copii. Sunt convins ca vei replica faptul ca e un om deosebit,cu mari merite morale. Nu-l cunosc,de aia imi permit sa-l categorisesc ca pe un parsiv de 2 lei vechi. Nu ma astept sa aprobi chestia asta,e sotul tau,dar din afara,cam asa se vede situatia. Oare daca intr-o zi va divorta de tine se va folosi de trecutul/prezentul tau si va zice ca esti mama imorala ca sa-ti ia copiii?Bine-nteles ca nu.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de Lemon » Vin Apr 15, 2011 10:44 pm
Problema mea este mai complexa decat pare,eu am incercat sa fiu cat se poate pe subiect si sa nu intru in f multe detalii despre viata mea pvt,dar asa este,sunt santajata cu acest lucru,problema de divort s-a pus inca de acum cativa ani,dar mereu am dat inapoi.Numai ca acum,ca totul s-a aflat,totul incepe sa devina egal,oricum am sa am grija sa imi sterg urmele(profilele sau macar sa schimb nik-urile pe site-urile pe care lucrez,in caz ca ma hotaraesc sa inaintez cerere de divort).Momentan ,ma gandesc totusi ca piticii mei(copii)sunt topiti dupa el.Si nu as vrea sa creasca fara tata.Si inca ceva,as vrea sa nu mai fiu judecata /categorisita drept rroma(ca sa nu fol termenul celallalt,nu-s rasista),a fost cineva care m-a intrebat citez//esti tiganca?daca te-ai maritat la 16 ani?//ei bine,nu-s fratilor tiganca,si nu a fost nici ambitia vietii mele sa ma marit la 16 ani,si nici nu am ramas gravida wtf...primul copil l-am facut la 20 de ani,3 ani mai tarziu a venit si al 2 lea(cat timp eu am fost in seral,am terminat si am luat bac-ul anul trec si eu).In fine,inca 1 data,va multumesc tuturor pt suportul oferit,mi-ati mai ridicat moralul,e bine sa mai auzi si alte opinii pt ca eu stand numai si numai in casa,tind sa cred ca asa e normal sa fie.Bafta tuturor si multi $ !Cu respect Lemon(Goofy)
-
Lemon
- AWStudent

-
-
de pocahontas » Vin Apr 15, 2011 11:38 pm
Dar nu trebuie sa dai explicatii la nimeni ,cand te-ai maritat ,cand ai fct primul copil ,etc,daca esti tigan,jidan,roman ,ungur sau rus conteaza mai putin ,trebuie sa fii om,asta e tot ce conteaza.Pune-te la adapost si da-i un mare sut in fund,pacat ca esti rupta de realitate,mai iesi din casa ,copiii mai pot sta si cu tatal sau cu soacra cea moralista, din cand in cand ai nevoie de putina relaxare,de prieteni ,sa socializezi cumva pentru ca risti sa te robotizezi.M-ai intristat cu povestea ta:( Iti doresc mult succes si sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine si cei mici.
-
pocahontas
- User activ

-
de blooangel » Dum Apr 17, 2011 9:31 pm
Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat si ti se intampla Sincer, ai mei stiu cu ce ma ocup, dar stiuc ca-i non adult, probabil banuiesc ca-i mint dar nu-i intereseaza din moment ce la 19 ani nu le mai cer nici un ban de cand lucrez, iubitul meu si viitorul meu sot, este momentan somer si-l intretin, desi pe el il deranjeaza ceea ce fac, asta e, din asta traim si mancam Cat despre soacra ta, iti spun eu ce-am spus la toata lumea "lucrez intr-un Call center, limba engleza". gasesti o gramada de call-centere-uri pe net, nu-i problema :) asa ca, minte. Lumea nu merita sa stie pt k nu intelege, in cazul meu stiu decat parintii, sora, iubitul si 4 prieteni, ata si nmk mai mult, nici nu trebuie sa fale, daca ma vad, "frate nu`s eu"Punct. Bafta multa si ai grija
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de mirely » Lun Apr 18, 2011 1:55 am
Mda,interesanta discutia despre acest subiect.Cui sa-i spui si ce sa-i spui?Eu am tinut-o una si buna ca fac traduceri pana ce fiul meu de 18 ani mi-a spus ....hai mai ,las-o balta ca nu te machiezi tu pt. traduceri.Am vorbit cu el si a inteles...copiiii astia sunt f. destepti in ziua de azi,apoi ...mama mea,ma intreba din ce traiesc si pt ca nu imi place sa mint i-am spus cate ceva ...nu tot. Noi suntem damnati!Dar important este sa avem pe cineva langa noi...ex:sotul meu mai intra la gay,are zile super bune si zile cu nimic,dar cand intru eu e alta treaba.Si da....sunt multe intrebari de la ve ci ni, iIde la prieteni{lol}de ce lucrez de acasa,ce fac...de ce am eu bani?Oare de ce? Voi stiti:)
-

mirely
- User activ

-
-
de Lolita0186 » Mar Ian 03, 2012 12:16 am
Buna .... Exact in momentul de fatza trec printr-o situatie penibila ... Au aflat ai mei ca ma ocup cu asta ... Ce sa zic ... Pt ei sunt acum o curva de lux ... Nici nu stiu cum sa procedez ... Mai ales ca au aflat din vina mea k sa zic asa ... Mi-am verificat mail-ul de la ei de aks, iar mama mea dragutza cand a vrut sa intre la ea pe mail ... A dat de al meu si a citit din conversatiile de pe messenger care habar n-aveam k se salvau acolo ... Pe 1 ianuarie ii sun sa le zic la multi ani si ce sa aflu ... Tata terminat psihic k fata lui iubita e o curva dar de lux dupa spusele lui iar mama ... O ratata pt ea si o proasta pt k nu am decat o masina decapotabila pe numele meu ... Pe scurt i-am ranit sentimentele ... Nu stiu cum sa ma comport mai ales k nici nu mai practic ... Iar ce a vazut a fost o discutie in care mi se spunea k imi reactiveaza nu sh ce cont ... Da la varsta mea de 30 d ani aproape imi e teama de reactia lor ... Plang intruna si sunt socati ...
-
Lolita0186
- Incepator

-
-
de blooangel » Mar Ian 03, 2012 2:23 am
Lolita0186 scrie:Buna .... Exact in momentul de fatza trec printr-o situatie penibila ... Au aflat ai mei ca ma ocup cu asta ... Ce sa zic ... Pt ei sunt acum o curva de lux ... Nici nu stiu cum sa procedez ... Mai ales ca au aflat din vina mea k sa zic asa ... Mi-am verificat mail-ul de la ei de aks, iar mama mea dragutza cand a vrut sa intre la ea pe mail ... A dat de al meu si a citit din conversatiile de pe messenger care habar n-aveam k se salvau acolo ... Pe 1 ianuarie ii sun sa le zic la multi ani si ce sa aflu ... Tata terminat psihic k fata lui iubita e o curva dar de lux dupa spusele lui iar mama ... O ratata pt ea si o proasta pt k nu am decat o masina decapotabila pe numele meu ... Pe scurt i-am ranit sentimentele ... Nu stiu cum sa ma comport mai ales k nici nu mai practic ... Iar ce a vazut a fost o discutie in care mi se spunea k imi reactiveaza nu sh ce cont ... Da la varsta mea de 30 d ani aproape imi e teama de reactia lor ... Plang intruna si sunt socati ...
curva de lux, ratata sau poasta, tot a lor esti si daca te iubesc, or sa inteleaga :) incearca sa vb cu ei si explica-le, ca nu-i chiar asa de grav nu-i prostitutie sau mai stiu eu ce acum...daca tu ai 30...banuiesc ca ei au peste 50, ceea ce e un pic mai dificil bunica-miu are 75 si ma intreba acum ce va timp, de ce nu ma duc sa fac videochat si stau la "call-center" pe 8 mil ( asta-i minciuna servita de mine)...in fine... Bafta!!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale