Webcam models

fake show cu ceara

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: fake show cu ceara

Mesajde Furnizor Decor » Vin Iun 03, 2011 11:12 am

Buna (tuturor)
Fara sa am experianta in domeniu AWS, imi permit sa va dau un sfat ca producator de lumanari.
Lumanarile din ceara clasica pot fi inlocuite cu succes de lumanarile din ceara de soia.
Acestea din urma au niste caracteristici care le diferentiaza:
- ard la o temperatura de circa 40-45°Celsius;
- ceara topita are consistenta unei creme, este hidratanta si intra in piele - motiv pentru care este deja utilizata in saloane de masaj;
- de regula, sunt produse ecologice sau din gama cosmeticelor premium/de lux - deci nu ar trebui sa va feceti probleme in privinta "toxicitatii" compozitiei chimice;
- nu scot fum si nu pateaza (eventualele pete ies cu apa fierbinte si detergent);
- durata de ardere este mai mare cu circa 50%.

Succes!
PS: ar mai fi un aspect, poate important: avand in vedere temperatura cerii, apropiata de cea a corpului, lumanarile pot fi utilizate in mod curent, nu neaparat doar pentru clientii "extremi" (pentru care ramine de mimat efectul dureros al arsurii).
Stand out. Step into the Light. Our Light.
http://www.candles.leyza.ro
Furnizor Decor
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde Briliant$ » Vin Iun 03, 2011 3:16 pm

theselby scrie: pfff.... oricum omul va vrea sa vada cum dispare flocul

:partyman: Asadar si prin urmare...sa dispara flocul :partyman: Esti criminala !!! :smt082

Furnizor decor ... sper sa ai dreptate sau macar asigurare de sanatate :)))
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde Furnizor Decor » Dum Iun 05, 2011 12:47 pm

Briliant$ scrie:
Furnizor decor ... sper sa ai dreptate sau macar asigurare de sanatate :)))

1. Urasc sa am dreptate :lol:
Pentru documentare, iata cum arata pe Youtube un masaj facut cu lumanare din ceara de soia:
http://www.youtube.com/watch?v=9eRQGR9RsI4

Diferenta intre masaj si show cu ceara este ca maseurul "incalzeste" putin clientul inainte de aplicarea cerii, deci pielea ajunge cam la aceeasi temperatura cu ceara, care astfel nu se mai solidifica la contactul cu pielea.

2. Pentru sanatate: Food & Drug Administration (SUA) defineste ceara de soia pe care o folosim la lumanarile noastre ca fiind "grease" - grasime (vegetala).
Sa te ungi cu ea e ca si cum ti-ai pune pe piele unt-de-lemn de la bunica ;), cu putina grija pentru cazul in care ai vreo alergie dermica la soia.

Succes!
Stand out. Step into the Light. Our Light.
http://www.candles.leyza.ro
Furnizor Decor
Incepator
Incepator

Anterior

Înapoi la Discutii generale