Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Predator » Joi Aug 05, 2010 10:06 pm
Salutari, Stie cineva cum se face un fake cu ceara,cu ce se inlocuieste pacatoasa ceara tnx 
-
Predator
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Utilizator sters » Joi Aug 05, 2010 10:53 pm
He he he  ...aici e o problema mare de tot:))) Din cate stiu eu,ceara nu o poti inlocui decat cu plastic topit  (joke) Depinde ce vrei sa faci...explica mai bine sa intelegem si noi Bafta acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de theselby » Joi Aug 05, 2010 11:45 pm
Lol... mi se pare ca vrei sa te lasi dominata iar membrul iti cere sa te picuri cu ceara fierbinte?
Daca e asta, vezi ca mierea de albine seamana foarte bine cu ceara topita si, in plus... e dulce si nu "frige" :) Inca un avantaj ar fi propolisul (ca si element din miere) care va face bine pielii.
Daca in schimb vorbeste despre procesul de waxing (epilare cu ceara)... pfff.... oricum omul va vrea sa vada cum dispare flocul, deci nu vad de ce ai vrea sa folosesti altceva decat ceara lol
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
-

theselby
- Cunoscator

-
-
de teroristu199 » Vin Aug 06, 2010 12:31 am
Lumanarele mici cu ceara.Toata smecheria este sa calculezi distanta de la care torni dracia incat pana iti atinge pielea sa se raceasca suficient.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de Utilizator sters » Vin Aug 06, 2010 4:13 am
Cu miere sau propolis in cazul in care trebuie sa picure,nu va merge....deja mierea va curge in slow motion ca sa nu mai vb de propolis,iar daca membrul mai vrea sa priveasca si de aproape e si mai rau si nici nu va putea face ce a recomandat teroristu....De gasit se gaseste o solutie pentru orice,insa avem nevoie de mai multe detalii... Succes acolo la colegi! P.S ai grija sa nu inghiti propolis ca ala ingrasa...lol
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Predator » Vin Aug 06, 2010 5:46 am
Da trebuie sa ma picur cu ceara,si de multe ori nu e prea placut.Lumanareleel mici sunt mai ale dracu deoarece fac mai multa ceara.O sa incerc cu dealea de botez,lol 
-
Predator
- AWStudent

-
-
de Utilizator sters » Vin Aug 06, 2010 1:02 pm
Incearca cu lumanari mai groase in circumferinta,care permit cat de cat racirea in jurul flacarei.... Cred ca teroristu a facut referire la lumanarile acelea rotunde ce se folosesc la elementele de decor... Se aduna mai multa ceara topita....si,scurteaza fitilul astfel incat sa nu fie flacara foarte mare Succes!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Predator » Vin Aug 06, 2010 4:48 pm
Mersi frumos pentru ajutor. numai bine
-
Predator
- AWStudent

-
-
de fetish » Sâm Aug 07, 2010 10:54 am
in orice fake treb sa incepi cu o realitate ;asta ca sa iei gura fraierului ; in timp dsaca exersezi o sa te obisnuiesti si va deveni banalitate ; in zona pieptului ceara e suportabiila (ti o spui din experienta proprie)atat sa nu te apropii f mult de sfarcuri ; tii lumanarea cat mai departe ; folosesti un webcam (ca sa ai frame rate mai mic);si gaseste un unghi care sa te avantajeze
in zona genitala :incepe intai sa picuri ceara pe stomac pe o scara de la 1 la 10 se sit ac durere pe la 4 ;nah nu poti nimeri mereu cand picuri ceara unde vrei fraierull vede se inteapa ; deja climatul il ai creeat ; apoi pt zona genitala propriu zis mai putine picaturi mai rare ah ma doare ah nu mai pot mor de placere
multa bafta
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de wxdj » Lun Aug 09, 2010 10:57 am
Fetish , chiar mi-ai placut :) , in celelate posturi pe care le-ai scris aveai aer de superioritate afishata , aici vad ca la proba practica eshti chiar buna :) .Succese
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de theselby » Lun Aug 09, 2010 11:11 am
the last replay of fetish almost made me laugh :) @intr-adevar expui niste puncte de vedere pe care multe performeritze nu stiu / nu vor sa puna in practica. Poate ca nu e indicat nowadayz sa folosesti webcam cu framerate mic... va fugi clientul cand va observa ca nu are "details"... dar nah, merita incercat
-

theselby
- Cunoscator

-
-
de fetish » Lun Aug 09, 2010 6:32 pm
the selby ideea cu tehnologia avansata nu treb neaparat pusain practica 100 la suta sincer ;nu zice nimeni sa utilizezi un webcam de pe vremea lui pazvante dar poti folosi un webcam de generatie noua care insa nu are atattea frame uri ca o camera video
uneori tehnologia ajuta insa sunt modele cae fac un card de bani si in pestera ; mi se pare aberant batutul asta de moneda pe hai sa luam camera video sincer ; uite eu de ex am intalnit memebrii cu mentalitatea de genul:,, ah nu ai camera video e bine nu lucrezi la studiou "
deci daca e sa prinzi un tip gagios sigur o sa se care repede din pvt
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de theselby » Lun Aug 09, 2010 6:41 pm
E relativ.... depinde de clientela. Daca acel client nu vrea quality, problema lui, of course... Doar ca va semana perfect cu tipul ala ideal de barbat care isi schimba sosetele odata pe saptamana :) Ca dooh... ce-i trebuie lui quality?
No... kidding :)
Anywayz, daca ii place de tine, te accepta fie ca ai webcam fie ca te filmezi cu camera 3G de la telefon... conteaza cum il tii in conversatie pan' la urma... si ceara pe care o folosesti.
Ideea-i alta totusi... daca el vrea sa te vada cum te picuri cu ceara... inseamna ca vrea sa vada cum curge ceara aia... cum te arde, etc... ei, pe ceva slow nu are aceste sanse decat daca e maniac dupa era anilor 60' cand se uita la TV cu furculitza si il vedea pe nea Stalin cu dungulitze diagonale cum isi da aere :) Anywho... rock it!
-

theselby
- Cunoscator

-
-
de Utilizator sters » Lun Aug 09, 2010 9:14 pm
Bineinteles ca problema poate fi usor rezolvata modificand fps-ul chiar si la o camera buna Dupa cateva teste cred ca va reusi sa obtina si ceva rezultate pe masura. Rezultatul ar fi clar si cu un frame rate scazut... Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
Înapoi la Discutii generale