Webcam models

FAN CLUB PE CAMS?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: FAN CLUB PE CAMS?

Mesajde modelincepator » Vin Oct 01, 2010 7:51 pm

bai frate...eu nu inteleg ce pana mea se baga toti in seama...doar de dragu'de a judeca ..auzi-o si pe asta : ce mentalitate are nush ce....ce p**a mea te freaca grija pe tine? ma stii si tu de undeva ??????? v-ati aliat, dragilor / dragelor..? bai ce sa zic imi vine sa vomit..sa pierzi timp pe lumea asta doar bagandu-te ca musca-n lapte.... :vom: :vom: :vom: . FUCK OFF voua si celor care se vor mai trezi sa comenteze lukruri doar de dragu' de a posta (la adresa com. mele) ! :drinkers: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si draga FETISH...PUTIN IMI PASA MIE DE PAREREA TA...SAU ESTI HANCU SA FACI PREZICERI? HAI K M-AI AMUZAT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde cezara » Vin Oct 01, 2010 8:40 pm

pastreaza nervii si rabdarea pentru lucru...ca vei avea nevoie

Si cu asa limbaj dezvoltat poti sa alegi categoria Fetish, iti va merge bine :lol:
ashibca prirodi
cezara
User activ
User activ

Mesajde geovi24 » Sâm Oct 02, 2010 1:03 am

Convenabil e sa pui un pret mai mare pentru privat si sa le oferi fanilor o reducere,ca sa se inscrie in fan-clubul tau.Membrii care se convertesc in fani beneficiaza de showuri inregistrate,poze,pret redus pentru privat si vizualiarea jurnalului tau.Jurnalul e o alta optiune prin care poti sa iti tii fanii la curent zilnic.Ideea e sa iti faci cat mai multi fani pentru un castig mai mare.Fiecare membru convertit inseamna mai multi $ pt. tine.Pentru a primii 100% banii din fan trebuie sa stai online un numar minim de ore.
geovi24
Incepator
Incepator

Anterior

Înapoi la Discutii generale