Webcam models

FAN CLUB PE CAMS?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

FAN CLUB PE CAMS?

Mesajde modelincepator » Mie Sep 29, 2010 7:58 pm

Buna. Care e faza cu FAN CLUB-UL pe CAMS? K m-am uitat pe site si multe modele au ceva de genu' : ''daca va inscrieti in fanclub-ul meu primiti nush ce poze...mail-uri....pretul e de doar 1.99 $ / min...etc''. Cum se poate face si ce criterii treb indeplinite?...ce se ofera de cele mai multe ori membrilor din fanclub? cu alte cuvinte...cu ce se mananca? :lol: mersi.
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: FAN CLUB PE CAMS?

Mesajde fetish » Mie Sep 29, 2010 8:05 pm

fan club iti poti deschide dupa ce faci minim 30 de dolari din pvt ; membrii platesc o taxa care ti rev tie dupa ce ai 80 de ore sau mai mult lucrate taxa respectiva iti rev integral;pana se implinesc cele 80 de ore prim 25 % apoi 50 % si in final 100%

taxa care iti revine e ceva de genul 10 dolari de memebru sau in jur de 10 ; acesti bani iti revin fara a face ceva special pt ei ; apoi fanul intra in pvt unde plateste un pret cu discount pe minut;fan membrul are de asemenea acces la show uri inregistrate poze etc

cam asta e
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde maryna » Mie Sep 29, 2010 8:35 pm

se deschide dupa ce faci primele 30 min de pv care la tine nu cred ca e cazul, dupa care din momentul in care el alege sati intre in fan club tu primesti 10$ la o luna sau 20 la 3 luni.. de obicei se ofera un discount pentru fani.. in afara de asta are acces gratui la touate pv inregistrate de site si la pozele tale din nude cchat... mai exista la sectiunea fan club optiune de a updata poze cu tine si filmulete pe care le vad doar fanii.. filmulete nu recomand doarece dupa aia incep toti cu pretentii si cerinte de ce ar vedea sa vada si nu mai intra la pvt.. poze eu recomand doar cu outfituri pe care le poti oferi in pv, ceva ce nu vad la tine pe free.. EXCLUS nuditate.. parerewa mea.. acu face cine ce vrea.. el il consdider bun dar exista o probleme.. dupa ce membrul devine fan nu prea mai dorese sa vina pe la pv, in afara de membrii fideli.. alfel are o gramada de showuri inregistrate la care sa se uite..si cam atat..:)) mult succes
maryna
User activ
User activ

Mesajde modelincepator » Mie Sep 29, 2010 11:17 pm

am mai mult de 30 min in pvt (momentan lukrez de la un studio), dar vreau sa incep de acasa. Bineinteles c trebuie sa ma informez eu ce si cum e cu fan clubul asta pt k cei de la studio nu au binevoit (k multe alte lukruri) sa imi spuna :)). Asa ma gandeam si eu...k mai bine nu imi fac fan club cu fulmulete..pt k membrii pot bine mersi sa se uite la mine de cate ori vor ei ;). Faza e k am vazut pe Cams ca mai toate modelele au FANCLUB si credeam k e vreun trend ceva....sau k o fi in vreun fel ''obligatoriu''...dar m-am lamurit. DECI nu e! si faptul k nu-l am nu mi-ar putea prejudicia. ;)
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde cezara » Joi Sep 30, 2010 5:58 pm

si despre fun club scrie totul amanuntit, simplu, pe site, si exemplu iti este dat acolo...
cezara
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Joi Sep 30, 2010 6:20 pm

Poate sta prost la capitolul engleza,si nu intelege :lol:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde modelincepator » Joi Sep 30, 2010 7:46 pm

stiu engleza la nivel avansat ...vorbesc liber fara nici o prob..deci? am intrebat asta pt k kiar nu am de unde naiba sa stiu cu ce se mananca daca nu-mi explica ''binevoitorii'' de la studioul la kare lukrez ! :)) si consider k e muuuuuuuult mai usor sa intreb pe cineva care stie despre ce e vorba decat sa fac presupuneri si sa ma apuk eu sa fac pe desteapta...dar se vede treaba k o fac altii in lokul meu :)
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde cezara » Joi Sep 30, 2010 8:45 pm

cear fi bine cineva sa munceasca si pentru mine:)
acol nu trebuie engleza avansata fato, acolo trebuie atentie cind citesti si sa faci ce scriu.
cezara
User activ
User activ

Mesajde modelincepator » Joi Sep 30, 2010 9:10 pm

auzi, draga? vezi-ti lungul nasului si vorbeste cu superioritate cui vrei tu , nu mie , k nu ne tragem de sireturi. Am incheiat discutia, ''FATO'' !
p.s: f binevenit comentariul tau , k azi e joi ;)
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde modelincepator » Joi Sep 30, 2010 9:23 pm

Faza cu engleza pe care am zis-o era raspunsul la comentariul ironic al lui Aditza.
Si asta cik ar fi un site / forum care ar trebui sa ajute, nu sa ia la misto . Iar faptul k un om iti vb frumos si tu ii raspunzi '' de sus'' (aratand cat de destepti suntem noi, vai-doamne) deja tine de bun-simt. :drinkers:.Decat sa vb prostii, mai bine nu vorbesti..vb aia ''daca taceai, filozof ramaneai'' ...si inainte sa ii critici pe altii mai invata un pic de gramatica ;) O seara buna!
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde cezara » Joi Sep 30, 2010 11:06 pm

Yes Miss !
Ehh te-am pus pe jar, lasa ca nu esti tu prima luata la misto aici din cauza lenei, am fost si eu si altii...doresti mura in gura...ai primit :rock:
Despre gramatica uite aici :finga: sint rusoaica, si vorbesc limba ta la nivelul care imi trebuie.
Spor la munca incepator lenes.
cezara
User activ
User activ

Mesajde modelincepator » Joi Sep 30, 2010 11:11 pm

ESTI PENIBILA :)) :drinkers: BUH BYE. NU MA COBOR LA NIVELUL TAU ;) ''INCEPATOR LENES'' AUZI... :butthead:
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde cezara » Joi Sep 30, 2010 11:40 pm

mai jos ca pamintul oricum nu te poti cobori :smt010
imi plac mult romincele,,, cind se enerveaza fac ''misto din vorba'' corect nu corect dar vorbesc.. eii si limba oase nu are.. gata nu te mai deranjez, mii frica ca nu vei mai dori sa faci cams... :P
cezara
User activ
User activ

Mesajde fetish » Vin Oct 01, 2010 6:27 pm

cezara scumpa nu te mai enerva laso in plata domnului la ce mentalitate eare nu va rezista prea mult in business ;plus ca pt a straluci stelel treb sa fie noapte nu ? :yawinkle:

spor la banuti
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde cezara » Vin Oct 01, 2010 6:32 pm

Fetish :eek: nici un nerv nu depund aici, ma rid si eu, :P mai ales azi ca sint cea mai fericita fata din lume:) degraba gust si eu mustul cel de busuioaca :) hmmmm :rolleyes: :drinkers: nu mai es din benciul tatei :)
cezara
User activ
User activ

Următorul

Înapoi la Discutii generale