Webcam models

Fetele care pleaca de la studiouri....

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Fetele care pleaca de la studiouri....

Mesajde modelincepator » Mar Apr 19, 2011 3:37 am

a...si am uitat sa mentionez ca nu era kiar un studio de cartier...ei ziceau k erau de 8 ani in bransa :lol: :lol: :drinkers:
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde mirely » Mie Apr 20, 2011 4:17 am

Eu lucrez din 2002 deci am avut timp sa vad tot felul de studiouri.Stiu ca patronii de studiouri ma vor injura acum dar muream de nervi cand imi spuneau tot ce am facut in pvt....radminul,bata-l vina.Dar...cum era mai bine? Sa fiu supravegheata sau un sef caruia nu-i pasa ce fac doar sa iasa bani si dupa ce imi dadea banutii mei venea la 30 minute sa il imprumut ca nu are bani de chirie.In toti anii astia de vdc am intalnit doar 2 oameni(sefi)de care se merita sa-mi amintesc,unul dintre ei venea cu oala cu sarmale sau ciorba...stia ca suntem singure,programul era de 12 ore,e adevarat ca ne exploata dar gestul conta.A 2-a persoana...un italian...avea un rahat de catel si il tinea in vila unde lucram.In a 2-a zi de Paste mi s-a facut dor de munca,am plecat la vila si catelul se rahatise peste tot,am facut curat si cand a vazut italianul nu mai putea de bucurie.Mi-a spus ca orice imi doresc el imi face cadou...puteam sa spun si eu...un Porche dar m-am limitat la niste tigari si cornuri,in schimb a luat fetele mai de treaba si ne-a dus la Irish Pub.Am si amintiri triste ,prea multe chiar totul m-a intarit pt a merge mai departe.Nu mai am 20 de ani dar ma simt bine in pielea mea si imi doresc sa mearga vdc muuuult si bine!
mirely
User activ
User activ

Mesajde Red Studio » Sâm Apr 23, 2011 8:44 pm

Cred ca exista un studio pentru fiecare tip de modele, de la cele care au chef de misto si de agatat membrii pentru ... alte activitati, pana la cele care se vor focusa numai pe munca. Similar, exista si modele pe masura fiecarui studio, de la cele care oferta toate conditiile pana la cele unde se c...a catelul patronului prin camere ...
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Anterior

Înapoi la Discutii generale