de mirely » Mie Apr 20, 2011 4:17 am
Eu lucrez din 2002 deci am avut timp sa vad tot felul de studiouri.Stiu ca patronii de studiouri ma vor injura acum dar muream de nervi cand imi spuneau tot ce am facut in pvt....radminul,bata-l vina.Dar...cum era mai bine? Sa fiu supravegheata sau un sef caruia nu-i pasa ce fac doar sa iasa bani si dupa ce imi dadea banutii mei venea la 30 minute sa il imprumut ca nu are bani de chirie.In toti anii astia de vdc am intalnit doar 2 oameni(sefi)de care se merita sa-mi amintesc,unul dintre ei venea cu oala cu sarmale sau ciorba...stia ca suntem singure,programul era de 12 ore,e adevarat ca ne exploata dar gestul conta.A 2-a persoana...un italian...avea un rahat de catel si il tinea in vila unde lucram.In a 2-a zi de Paste mi s-a facut dor de munca,am plecat la vila si catelul se rahatise peste tot,am facut curat si cand a vazut italianul nu mai putea de bucurie.Mi-a spus ca orice imi doresc el imi face cadou...puteam sa spun si eu...un Porche dar m-am limitat la niste tigari si cornuri,in schimb a luat fetele mai de treaba si ne-a dus la Irish Pub.Am si amintiri triste ,prea multe chiar totul m-a intarit pt a merge mai departe.Nu mai am 20 de ani dar ma simt bine in pielea mea si imi doresc sa mearga vdc muuuult si bine!