Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de slim » Mie Apr 13, 2011 8:13 pm
Salut am o fata care inainte sa vina la mine a lucrat la un alt studio unde facea minim 1.500 pe perioada! MINIM! Acum la mine nu sare de 100$... aveti idee de ce se intampla asta ? E deja a 4 perioada in care nu sare de 100$... pur si simplu nu inteleg si nu e singura care pateste asta. E draguta, vorbeste engleza perfect, experienta videochat 1 an. :| Ma refer in special la Cams.
-
slim
- User Avansat

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de teroristu199 » Mie Apr 13, 2011 8:59 pm
Inseamna ca studioul interior stia mai bine sa isi faca treaba,nu ti se pare clar?
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de Alexiss » Mie Apr 13, 2011 9:08 pm
Absolut de acord . Daca ea e aceiasi persoana (ca si seriozitate ma refer ca in rest e clar) ca atunci cand lucra la celalalt studio , atunci in mod evident problema este la tine , si poate fi de ordin tehnic (calitate slaba a imaginei) sau logistic (decoruri si accesorii de kko) .
Nu stiu cum e cams , dar parca si acolo e cu ceva ratinguri sa fi cat mai sus in pagina , ori cu un cont nou nu cred ca mai are chiar aceleasi privilegii si vizibilitate pe site . Poate sa fie si asta o problema .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Briliant$ » Joi Apr 14, 2011 4:36 am
Se mai poate insa sa fi mintit modelul..ca facea 1500 $ ... Tu presupun ca ai "agatato" cumva pe undeva si i-ai promis castiguri mai mari...probabil si din cauza asta a venit la tine ( ea stiind defapt ca nu-i poate fundul mai mult de xxx$ ) Este foarte trist sa auzi ca cineva face videochat pentru doar 100 $ / perioada si cu toate ca am si eu cateva exemple..tot nu-mi vine sa cred . Am vazut pensionare carora nu le-ar sta bine nici in porumb si care fac cu chiu cu vai un 20 $ amarati pe zi.
Totusi...cauta intradevar care este problema la tine , deoarece asa ceva nu este posibil. Si cu scuzele de rigoare ...nu te numesti studio de videochat cu asemenea atitudine si castiguri. In rest ...n-am sa-ti urez succes ci numai multa rabdare, dorinta de informare si multa vointa de cunoastere a domeniului de pe urma caruia incerci sa faci banuti .
-
Briliant$
- User activ

-
-
de slim » Joi Apr 14, 2011 1:47 pm
Briliantule, am 2 studiouri si 16 fete cam 10 dintre ele sar lejer de 1000$ pe perioada, fata respectiva sa dus la alt studio mai intai la rugamintea mea, am aflat ce am vrut si a venit la mine, am avut tot timpul acces la conturile ei si stiu foarte bine ce facea, diferenta intre studioul ala e ca aveau pc-uri vechi camere proaste (WebCam) iar conditiile de lucru erau mizere, in schimb la mine beneficiaza de apartament super lux, laptopuri Core i5, Camere Sony Evi, internet foarte bun, m-am dedicat foarte mult studiourilor si consider ca am facut bine ce am facut pana acum, problema la fata e cu totul alta nu va mai grabiti sa comentati si sa jigniti, nici nu se compara ghena unde a lucrat cu studioul in care este astazi!
Sa revin la problema, si-a adus membrii vechi si nici macar ei nu pot intra in privat, ba nu o gasesc pe pagina in free, ba sunt deconectati dupa 2 minute de privat si nu se mai pot intoarce. Repet vorbesc doar de CAMS ! pe celelalte site-uri ii merge bine. Problema e la cams.
-
slim
- User Avansat

-
-
de slim » Joi Apr 14, 2011 1:52 pm
Intrebarea mea este : A avut cineva probleme cu conturile de la cams ? Am trimis mail la cams si ei spun ca totul este in regula ... :| Sa fie doar un sindrom pentru model ca a schimbat studioul sau sa fie problema cu contul asa cum banuiesc eu, a mai patit cineva acelasi lucru ?
-
slim
- User Avansat

-
-
de BadCat » Joi Apr 14, 2011 8:02 pm
foarteeeeee frumosss!!!!!
-

BadCat
- User activ

-
-
de Briliant$ » Vin Apr 15, 2011 12:00 am
slim scrie:Intrebarea mea este : A avut cineva probleme cu conturile de la cams ? Am trimis mail la cams si ei spun ca totul este in regula ... :| Sa fie doar un sindrom pentru model ca a schimbat studioul sau sa fie problema cu contul asa cum banuiesc eu, a mai patit cineva acelasi lucru ?
1- O sa-mi schimb nickul asta de Briliant$ pentru ca vad cum naste controverse 2- Intai expui problema intr-un fel ca mai apoi sa o rasucesti cum vrei tu 3- Inaintea comentariilor mele au mai existat si altele . 4- Nu te am jignit iar comentariile le primesti pentru ca ai postat o intrebare aici unde voiai sa primesti si raspunsuri presupun . 5- ( Salut am o fata care inainte sa vina la mine a lucrat la un alt studio unde facea minim 1.500 pe perioada! MINIM! Acum la mine nu sare de 100$ ) Nu rezulta de nicaieri ca facea 100 $ doar pe cams asa ca abtinete daca nu ti convin raspunsurile . Nici nu m-as fi strofocat sa ti mai raspund inca odata dar se pare ca esti inrait tare si ma cam iei pe sus ( poate datorita celor 16 modele si a laptopurilor i5 ) Omule oricum ai o problema dar nu este treaba mea. Din 16 modele la ce lux de studio zici ca ai si aparatura...de la 1000 in sus pe perioada CLAR mi se par putini bani . Hai uite de data asta iti spun ca esti foarte tare in ceea ce faci si tine-o tot asa . Poate data viitoare o sa prezinti o speta cat mai realistic si mai detaliat .
-
Briliant$
- User activ

-
-
de slim » Vin Apr 15, 2011 2:12 am
Nu te-am jignit deloc, Am scris EXPRESS: " MA REFER IN SPECIAL LA CAMS " fiindca am auzit eu de ceva modele care au avut problema asta si dupa un mail la cams sa rezolvat. As fi dorit detalii despre acest subiect. Dar tu nu ... tu presupui :
" Briliant$ : Tu presupun ca ai "agatato" cumva pe undeva si i-ai promis castiguri mai mari...probabil si din cauza asta a venit la tine ( ea stiind defapt ca nu-i poate fundul mai mult de xxx$)"
La cine e problema la mine ca nu am detaliat faptul ca fundul modelului meu face mai mult sau mai putin de XXX$ ? Sau la tine ca iti place sa presupui ?
Sunt satul de raspunsurile astea rautacioase, in care atacati fara sa stiti exact despre ce e vorba, mi se pare normal ca atunci cand vrei sa ajuti pe cineva daca ti se pare ca ceva nu este clar sau nu am fost eu suficient de explicit, sa postezi cu cateva intrebari unde nu esti lamurit, sa te informezi si dupa sa tragi concluziile, nu sa interpretezi tu ce anume fac eu, cat de slab pregatit sunt eu in ceea ce fac, cum agat eu modele, etc.
Asa ca te rog eu " Abtine-te tu sa raspunzi atunci cand nu esti lamurit "
Totusi ma bucur ca iti e mila de fetele care nu fac bani, este o calitate de apreciat ! Briliant$ : " Este foarte trist sa auzi ca cineva face videochat pentru doar 100 $ / perioada si cu toate ca am si eu cateva exemple..tot nu-mi vine sa cred . Am vazut pensionare carora nu le-ar sta bine nici in porumb si care fac cu chiu cu vai un 20 $ amarati pe zi."
--tin sa te informez ca iar ai presupus prost, modelul face bani insa nu pe cams, despre cams vorbim aici -- Cat despre pensionare carora nu le-ar sta bine nici in porumb, daca imi vine vre-una la interviu am sa ii transmit ca am un prieten cu un studio Briliant, si ca poate ii pun o vorba buna.
Briliant$: "Si cu scuzele de rigoare ...nu te numesti studio de videochat cu asemenea atitudine si castiguri." -- Fac apel catre toti ceilalti Owneri de studiouri de videochat din tara care au probleme cu vre-un model pe un anumit site sa isi inchida studiourile si sa se apuce de altceva pentru ca nu suntem demni de asa ceva, noi nu ne numim studiouri, sa ne fie rusine ! "
Briliant$: "Poate data viitoare o sa prezinti o speta cat mai realistic si mai detaliat ." -- Chiar sunt curios, ce anume ti se pare asa de ireal in speta mea ? E ceva chiar asa de neconceput ca un model sa aibe o anumita problema cu un site? Cat despre detalii daca nu le ai logic si normal ar fi sa le ceri atunci cand nu iti sunt oferite.
" BRILIANT - Stralucitor, sclipitor " Daca ar fi sa presupun cine e in spatele acestui nickname' sincer nu vad decat un posibil lautar " care si-o arde la modu [ cand aveam eu.........., cand faceam eu........... ], insa eu mie nu imi place sa presupun si daca cumva m-ar interesa cine se crede stralucitor probabil as intreba, insa stii ce " I don't give a Fu*K "
-
slim
- User Avansat

-
-
de slim » Vin Apr 15, 2011 2:35 am
Acum, lasand deoparte rautatea, ironiile si nu in ultimul rand presupusul s-a confruntat cineva pana acum cu problema mea ? Dupa cum ati observat Cams nu este un site foarte stabil, se intampla des sa o ia razna si sa nu mearga mult mai des decat celelalte site-uri, lucru care ma face sa fiu aproape sigur ca mai sunt si alte bug-uri ascunse.
-
slim
- User Avansat

-
-
de Briliant$ » Vin Apr 15, 2011 1:56 pm
Ma man? cu riscul de a face offtopic ....frate esti complexat rau din moment ce ai bagat un asa carnat de explicatii* detaliate * Daca tot te crezi buricul pamantului de ce te mai informezi pe forumuri omule ? Si hai sa te corectez si eu putin si o spun pe scurt . "AM PROBLEME CU UN MODEL CARE NU FACE BANI PE CAMS...FACEA DAR NU MAI FACE ". Cam asa trebuia sa sune nelamurirea ta nu sa o dai la intors cum CREZI tu ca ar pica mai bine . Cert este ca din cati si-au dat cu parerea aici vad ca ai ceva in special cu mine si asta probabil ca esti un mare shit lasat in ploaie si ti se taie macaroana cand trebuie sa vorbesti in fata baietilor mari de pe forum. ***, fata respectiva sa dus la alt studio mai intai la rugamintea mea, am aflat ce am vrut si a venit la mine, am avut tot timpul acces la conturile ei si stiu foarte bine ce facea, diferenta intre studioul ala e ca aveau pc-uri vechi camere proaste (WebCam) iar conditiile de lucru erau mizere, in schimb la mine beneficiaza de apartament super lux.
Bai mare baron care ti umfli tu muschii mai ceva ca Popeye Marinarul ? Tu esti ala de trimite sageti in alte studiouri jegoase sa se informeze de ce fac fetele bani acolo in conditii mizere si cu calculatoare uzate ? Ma baiatule...continui polemica cu tine pana cand o sa ti dai seama cat de ingramadit esti insa din pacate nu i forumul lu mama sa pot sa ti spun mai pe sleau cum sta treaba cu tine .
Te mai spargi si ca nuca in perete ca la studioul ala mizer fata NU facea sub mie , iar la studioul tau de ultralux abia face 100 . Asta ce denota ? nu ca ai TU acordeonul agatat in perete? Normal ca nu raspunde nimeni la topicul asta pentru ca ai pus o intrebare cat se poate de tampita . Ti sa explicat dar bobul tau de mazare din mansarda nu se oboseste sa mai ingramadeasca ceva informatie UTILA.
Eu am terminat cu " nu serios" al tau ...ramai si latra singur poate poate iti perfectionezi aptitudinile de mare bashtan.
Imi cer scuze utilizatorilor forumului insa... nu pot lasa o oaie beata sa manance cacao cu gura plina mai ales cand mi se adreseaza.
-
Briliant$
- User activ

-
-
de slim » Vin Apr 15, 2011 4:23 pm
Bai baiatule eu am ceva cu tine fiindca tie iti place sa presupui si normal ca iar ai presupus prost !
Tu esti ala de trimite sageti in alte studiouri jegoase sa se informeze de ce fac fetele bani acolo in conditii mizere si cu calculatoare uzate ?
Raspuns Coresct : Nu, nu sunt eu ala, Am trimis fata sa lucreze la un fost prieten de al meu pana am deschis eu al 2-lea studio si am pus unele lucruri la punct, nicidecum in calitate de sageata, persoana respectiva este activa pe forum si sunt sigur ca a citit topicul meu dar avand in vedere ca nu mai suntem in relatii bune nu ma astept sa confirme cele spuse de mine.
Cat despre tine dragule "Stralucitor" ... mai abtine-te din presupus !
-
slim
- User Avansat

-
-
de mirely » Lun Apr 18, 2011 2:21 am
Hai sa spun si eu..am lucrat cu ani in urma la un studio patronat de un italian...toate conditiile ne erau satisfacute,om ca ala nu o sa mai vad in viata mea.Si....s-a dus naibii studioul[vila cu 2 etaje,femeie de servici,decoruri super,etc.)Au venit niste fete care erau cu Bivolaru,au reusit sa distruga totsi tot ele au plecat suparate.De ce?Pt. ca veneau si isi spalau hainele in timpul noptii,mergeau la intalniri,stateau non-stop pe messenger...multe.
-

mirely
- User activ

-
-
de mirely » Lun Apr 18, 2011 2:44 am
Nu am reusit sa scriutot ce aveam de spus pt.ca mor de somn.Esential este ca sunt oameni care vor sa ajute{tu i-mi dai ,iti dau si eu eu}Nu stiu cat de concludent este ce am scris pt.anumite persoane dar vreau sa subliniez ca sunt oameni care ne vor binele..ex:studiouri.Cand am plecat de la studio am plecat cu norocul:(Sunt oameni care se implica pt binele nostru ca performeri si...normal pt binele lor} Va doresc multi $$$ !
-

mirely
- User activ

-
-
Înapoi la Discutii generale