Webcam models

Fiscul

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Fiscul

Mesajde Briliant$ » Joi Mar 31, 2011 8:07 pm

Stai linistita...nu se cearta nimeni cu nimeni ...la randul meu eu ma simteam frustatul...si asta tocmai din cauza ca domnului in cauza ii place sa dea numai raspunsuri neclare si fara continut subiectiv. Daca nu vrea sa ne lamureasca este problema lui si nu a ta sau a mea ...nimeni nu este obligat sa fie 100% subiectiv asa ca nu ai de ce sa te superi.
Briliant$
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Mesajde blooangel » Joi Mar 31, 2011 8:25 pm

Briliant$ scrie:Stai linistita...nu se cearta nimeni cu nimeni ...la randul meu eu ma simteam frustatul...si asta tocmai din cauza ca domnului in cauza ii place sa dea numai raspunsuri neclare si fara continut subiectiv. Daca nu vrea sa ne lamureasca este problema lui si nu a ta sau a mea ...nimeni nu este obligat sa fie 100% subiectiv asa ca nu ai de ce sa te superi.

Nu m-a suparat doar am ramas neplacut surprinsa
e parerea lui si i-o respect,frustatrati suntem cu totii din cauza tarii in care traiam, iar job-ul in sine imi "mananca"tot calmul..asa ca il inteleg
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde wxdj » Joi Mar 31, 2011 11:47 pm

Discutia deja nu mai este constructiva, asta era problema , nu am nimic cu voi vorbeam la modul general. Dar daca vreti sa ma provocati o facem in pvt. Succese
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde Briliant$ » Vin Apr 01, 2011 1:42 am

Linisteste-te man ca nu te provoaca nimeni . Te-am intrebat de ce este mai bine sa tragi cu cardul si nu direct din banca atata tot iar daca nu vrei sa raspunzi no face .
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde blooangel » Vin Apr 01, 2011 7:42 am

wxdj scrie:Discutia deja nu mai este constructiva, asta era problema , nu am nimic cu voi vorbeam la modul general. Dar daca vreti sa ma provocati o facem in pvt. Succese

Atunci cand o discutie nu mai este constructiva, nu mai raspunzi, nu te apuci sa jignesti persoane :)
Cu toata maturitatea ta, trebuia sa stii asta :)

Eu inchei aici acest subiect, nu sunt pro conflicte si contradictii, mai ales cu persoane pe care nu le cunosc

Bafta in contimuare :cool:
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ANKAMARIA » Lun Apr 18, 2011 1:08 am

BUNA SUNT NOUA AICI

CUM ATI AJUNS SA CASTIGATI ATAT?

AS FI INTERESATA SA LUCREZ DE ACASA..MA AJUTATI CU CEVA SITE URI?
ANKAMARIA
Incepator
Incepator

Mesajde blooangel » Lun Apr 18, 2011 11:28 am

ANKAMARIA scrie:BUNA SUNT NOUA AICI

CUM ATI AJUNS SA CASTIGATI ATAT?

AS FI INTERESATA SA LUCREZ DE ACASA..MA AJUTATI CU CEVA SITE URI?

buna si tie
am ajuns prin munca
citeste prin forum gasesti multe info
daca vrei sa lucrezi de acasa, ti-as recomanda cams si MFC
mie cel putin imi merge bine pe ele
pe MFC iti faci cont in doi timp si trei miscari f simplu
iar pe cams e putin mai complicat, ca sa zic asa, pt ca tre sa printezi "contractul" sas-l semnezi, scanezi si sa-l trimiti la ei.

Probabil n-ar fi trebuit sa raspund din moment ce n-are legatura cu acest topic.
Pe viitor deschide un alt topic, sau mai bine, rascoleste forumul, pentru a evita repetarea unor subiecte deja dezbatute.

Bafta la $$$ :weedman:
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Discutii generale