Webcam models

Fiscul

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Fiscul

Mesajde blooangel » Mar Mar 29, 2011 8:49 am

Buna
am si eu o intrebare
lucrez ca si model independent, singura, de acasa, fara suport tehnic de la studio, in fine.
Am vrea sa stiu, de la ce suma intrata in cont ma depisteaza Fiscul?:D
cam cat as putea scoate pe luna fara sa dau de necaz...
pana acum scoteam cam 1000-1200 pe luna
dar, am inceput sa castig mai bine...mi-e cam teama sincera sa fiu.
deci, de la ce suma devin suspecta?
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: Fiscul

Mesajde studiolove69 » Mar Mar 29, 2011 10:41 am

10000euro intr-o singura tranzactie sa primesti sau sa scoti
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Ella1 » Mar Mar 29, 2011 10:47 am

Buna, am si eu o intrebare referitoare la acest aspect,pot scoate acesti bani intr-o singura luna sau in 2 transe in luni diferite,am peste 14000$ ,multumesc.
Ella1
Incepator
Incepator

Mesajde blooangel » Mar Mar 29, 2011 10:52 am

studiolove69 scrie:10000euro intr-o singura tranzactie sa primesti sau sa scoti

Multumesc mult pt raspuns

am uitat sa mentionez ca folosesc wire transfer

O alta intrebare ar fi, trebuie sa platesc impozit pentru banii astia? daca da, cum fac sa platesc ( nu ca as vrea )? prin chitantele de la tranzactii?
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiolove69 » Mar Mar 29, 2011 2:57 pm

pai vrei sau nu sa platesti impozit? daca nu de ce nu alegi payoneer ca metoda de plata?
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Mar Mar 29, 2011 5:46 pm

studiolove69 scrie:pai vrei sau nu sa platesti impozit? daca nu de ce nu alegi payoneer ca metoda de plata?

Nu vreau, dar trebuie, pentru ca vreau sa devin PFA.
Asa ca, imi spui sau nu?
eu am postat o intrebare calma, nu trebuie sa fi recalcitrant/a.
Daca nu vrei sa-mi spui lasa-i pe altii :)

Payoneer-ul nu-mi place ca si metoda, plus ca, banuiesc, e acelasi lucru, o data si-o data tot va trebui sa dau o explicatie pentru banii retrasi, deci...

Multumesc!
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiolove69 » Mar Mar 29, 2011 10:57 pm

nu trebuie sa dai nici o explicatie pt banii retrasi pe payoneer. Nu am fost recalcitrant.. paote doar ti s-a parut. Statul Roman nu poate controla payoneer cum nici epassport nu il putea controla. Si daca o sa fii PF vb cu un contabil si iti explica el exact ce trebuie sa faci. In principiu traduci contractele ca sa le ai la PF. La PF oricum iti alegi o anumita suma pe care o faci pe an si pe care statul iti ia impozit. Gen 150 milioane. Daca depasesti suma respectiva iti ia impozit si pe suma aia daca faci sub suma respectiva pe an oricum iti impoziteaza ca si cum ar fi suma respectiva. Toate aste statul o sa le stie din extrasele de cont.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde wxdj » Mie Mar 30, 2011 1:01 am

Statul roman poate controla orice daca vrea :), problema este cat de tare arzi stat-ul ca sa te ia in colimator. Wire il consider cel mai periculos, cu card ai avantaj la extrageri din afara tarii. Stat-ului convine foarte mult ca se aduce ban in tara si nu se scoate sau se face evaziune gen umflam painea de 3 ori pretul dar produsul e acelasi. De asta e shi toleranta asta inca pentru VCH. Sunetm ca nishte firme ce exporta shi aducem bani in tara , de asta deocamdata suntem un rau necesar in ochii geluitilor cu cravata de matase. Succese
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde Briliant$ » Mie Mar 30, 2011 6:01 am

[/quote]
Payoneer-ul nu-mi place ca si metoda, plus ca, banuiesc, e acelasi lucru, o data si-o data tot va trebui sa dau o explicatie pentru banii retrasi, deci...
Multumesc![/quote]

Tare neintelegator/neintelegatoare esti...Payoneer de ce nu ti place ? L ai incercat si zgarie cardul sau iti pica din portofel ?

Odata si odata chiar nu va trebui sa dai o explicatie , nu-i vad rostul ...decat daca esti fff capoasa si o tii pe-a ta .

Nu mai speriati fetele...Ce sa plateasca cui ? ca model independent ? Ce declaratie la banca ? Am tot citit pe aici ca la 10 000 facuti te da banca in primire la fisc . Fix Prostii ...cumva aveti nevoie de ajutor de somaj si va este frica sa nu va controleze fiscul? In cazul ala da...te duci si declari veniturile si inca nici atunci nu se intampla nimic. Voi chiar credeti ca fiscul isi bate capul cu videochatul? si mai ales cu modelele independente? Nu au ei atatia functionari sa stea sa intocmeasca dosar fiecarui model in parte din Romania, iar dupa cate stim...numai studiouri sunt cateva sute bune...dar modele?

Si ca webmaster ? ce faci ? te duci si declari la stat ca ai facut comisioane pe net ?
Iti plateste statul tie calculator , camera web , decoruri , developeri , banii cu care te promovezi ? ( chiar ca model independent )

La 10.000 de euro pe care vrei sa ii scoti ABIA ATUNCI trebuie intradevar sa declari bancii de unde provin banii . SI ATAT ! nu intervine nici fiscul nici nimeni ca nu i-ai furat si oricum platesti comisioanele la banci ,iar dobanda din cate stiu si am inteles este impozitata .
La 10. 000 euro/$ si pentru orice suma mai mare se declara banii ca si la western union CA MASURA DE PRECAUTIE sa nu fi facut vreo frauda sau cine stie ce acte de natura frauduloasa.

DACA vrei sa faci plati online cu banii din cont cu atat mai mult nu trebuiesc declarati si nici impozitati.

Pentru 2-3 mii sa te duci in bulgaria sa-i tragi de acolo...deja cred ca fabulezi . Nu as face un drum in bulgaria pentru 2-3 mii de dolari pentru nimic in lume ...mai risti sa-ti dea si vreo ceafa groasa una in cap si sa ramai fara bani si fara acte sa te intorci in tara , plus drumul de altfel care face cat comisionul comisioanelor comparativ cu alte servicii non / bancare . ( Bineinteles si p-astia trebuie sa-i declari la intrarea in tara ) deci....nu vad rostul.

Voi aveti impresia ca o sa va taie fiscul pentru 2-3 mii de dolari ? chiar si 10 000 ? Traficantii de arme sau de droguri respectiv interlopi cu greutate sau pur si simplu ciortanii din spania si italia care golesc carduri pe afara ca mai apoi sa trimita banii in tara prin toate metodele cunoscute , legale sau nu ...voi credeti ca ei ii declara ?

Dupa mintea unora si mai ales al statului Roman ar trebui sa fim al dracu de corecti si daca avem site sa platim impozit si tva dupa care si daca avem studio tot impozit si tva trebuie sa platim ...si uite asa a treia mana modelele tot tva si impozit trebuie sa plateasca ...am ajuns in felul asta sa lucram pentru statul roman care oricum el fiind puterea suprema ne ofera de toate ...avem si strazi cu gropi avem si masini de export euro 2-3-4- pentru care platim taxa cat pentru un boeing 747.

Concluzia...nu mai dati banii pe bilete de autocare pana in bulgaria ca si bancomatele noastre sunt foarte bune..nu trebuie sa va duceti pana in bulgaria sa vi se cloneze cardul la un bancomat...asta se intampla si aici aproape de casa, plus ca il recuperati si mai repede.
BTW...banii retrasi de la bancomat se considera transfer online si nu dati declaratie pentru ei :)
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde Briliant$ » Mie Mar 30, 2011 6:07 am

wxdj scrie:Statul roman poate controla orice daca vrea :), . Wire il consider cel mai periculos, cu card ai avantaj la extrageri din afara tarii. Stat-ului convine foarte mult ca se aduce ban in tara si nu se scoate sau se face evaziune gen umflam painea de 3 ori pretul dar produsul e acelasi. De asta e shi toleranta asta inca pentru VCH. Sunetm ca nishte firme ce exporta shi aducem bani in tara , de asta deocamdata suntem un rau necesar in ochii geluitilor cu cravata de matase. Succese

Uite ca nu apucasem sa citesc comentariul tau ...ai punctat bine ...si PIB ul romaniei ii este demult recunoscator colegei independente, insa nu m-ai lamurit la faza : " cu card ai avantaj la extrageri din afara tarii "
Care este diferenta ? banii provin tot din videochat ...banii au trecut tot prin wire ...tot prin banca...cu ce te simti mai satisfacut ca ai batut drumul in afara tarii ?
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde blooangel » Mie Mar 30, 2011 2:23 pm

Briliant$ scrie:

Multumesc![/quote]

Tare neintelegator/neintelegatoare esti...Payoneer de ce nu ti place ? L ai incercat si zgarie cardul sau iti pica din portofel ?

Odata si odata chiar nu va trebui sa dai o explicatie , nu-i vad rostul ...decat daca esti fff capoasa si o tii pe-a ta .

:)[/quote]

Multumeeeesc

sunt incapatanata, da si neintelegatoare,da
multumesc pentru observatie :))
parca ai fi mama
in fine
am avut o experienta neplacuta cu payoneer, nu mi-au placut comisioanele luate
dar, am citi pe aici ca ma pot duce direct la ghiseu si sa cer banii de pe el in lei
ceea ce ma incanta.
ai fost destul de clar si concis, multumesc, renunt la plata impozitelor catre stat :))
n-a fost o idee buna sa incerc sa fiu corecta, sau mai bine zis o alta "sclava" a statului

asaaaaaa.... Merci!
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Mie Mar 30, 2011 2:26 pm

studiolove69 scrie:nu trebuie sa dai nici o explicatie pt banii retrasi pe payoneer. Nu am fost recalcitrant.. paote doar ti s-a parut. Statul Roman nu poate controla payoneer cum nici epassport nu il putea controla. Si daca o sa fii PF vb cu un contabil si iti explica el exact ce trebuie sa faci. In principiu traduci contractele ca sa le ai la PF. La PF oricum iti alegi o anumita suma pe care o faci pe an si pe care statul iti ia impozit. Gen 150 milioane. Daca depasesti suma respectiva iti ia impozit si pe suma aia daca faci sub suma respectiva pe an oricum iti impoziteaza ca si cum ar fi suma respectiva. Toate aste statul o sa le stie din extrasele de cont.

Scuze atunci

si mersi
chiar am sa renunt la idee
trec pe payoneer
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde blooangel » Mie Mar 30, 2011 2:28 pm

wxdj scrie:Statul roman poate controla orice daca vrea :), problema este cat de tare arzi stat-ul ca sa te ia in colimator. Wire il consider cel mai periculos, cu card ai avantaj la extrageri din afara tarii. Stat-ului convine foarte mult ca se aduce ban in tara si nu se scoate sau se face evaziune gen umflam painea de 3 ori pretul dar produsul e acelasi. De asta e shi toleranta asta inca pentru VCH. Sunetm ca nishte firme ce exporta shi aducem bani in tara , de asta deocamdata suntem un rau necesar in ochii geluitilor cu cravata de matase. Succese

Hai las` ca nu-i ard deloc
parintii mei sunt amandoi functionari publici, iar statul ii arde la greu
asa ca nu-i pasa absolut deloc daca as putea sa "ard" statul cumva, as face-o cu cea mai mare placere

Mersi pt raspuns
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde wxdj » Joi Mar 31, 2011 3:32 pm

Sunt prea matur sa raspund, eu nu ma lansez in discutii ieftine, frustrari sau a orice alt gen de raspunsuri alambicate. Succese
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde blooangel » Joi Mar 31, 2011 7:43 pm

wxdj scrie:Sunt prea matur sa raspund, eu nu ma lansez in discutii ieftine, frustrari sau a orice alt gen de raspunsuri alambicate. Succese

Inteleg de ce pe acest site toata lumea intra in conflict intr-un final...pacat de site ca are niste raspunsuri...
Efectiv,eu pentru tine sunt si frustrata,imatura si lansez discutii ieftine, bine...
daca asta e parerea ta...
Da, ce pot spune?intorc si obrazul celalalt,la mai mult.

Multumesc frumos
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Discutii generale