Webcam models

FLIRT4FREE

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

FLIRT4FREE

Mesajde isabella » Dum Oct 09, 2011 12:45 am

Salutare la totzi!!!!!!!!! Imi poate spune coneva daca pe Flirt4Free exista Chargeback-uri? Nu am vzt nici o informatzie care sa spuna ceva despre acest lucru ....... astept raspuns...... :))))
isabella
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: FLIRT4FREE

Mesajde blooangel » Dum Oct 09, 2011 6:21 pm

isabella scrie:Salutare la totzi!!!!!!!!! Imi poate spune coneva daca pe Flirt4Free exista Chargeback-uri? Nu am vzt nici o informatzie care sa spuna ceva despre acest lucru ....... astept raspuns...... :))))

din cate stiu eu..nu..eu n am avut probleme cu asa ceva in 3-4 luni de cand lucrez acolo
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde araghorn » Lun Noi 07, 2011 10:40 pm

Intrebare : odata ce eu si prietena mea am lucrat la single pe VS (flirt4free) eu ne-au banat pentru ca nu am facut destul sau ceva de genul intro anumita perioada ,
daca vrei sa mai lucrezi pe el poti dar la cuplu ?
araghorn
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Mar Noi 08, 2011 1:46 am

@araghorn ->Nu cred ca mai poti lucra in categoria "couples" intrucit tu ai fost banat. F4F baneaza forever modelele care nu sunt productive (stau mult online si nu au privaturi). De asemenea, te poti trezi banat/a pt 24 ore daca timp de 180 min nu ai avut nici un privat (tipsurile nu se includ.
@isabella -> Pina acum nu am avut nici un chargeback.

F4F e un site care necesita multa atentie si timp pt a avea rezultate, iar rezultatele se vor vedea atunci cind vei avea un power score bun. Daca il vei incerca vei vedea ca e total diferit de imlive, xlove, mfc etc (in privinta membrilor).
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde araghorn » Mar Noi 08, 2011 5:19 am

Am observat , am fost banat timp de 180 min dar in mai multe randuri dupa un timp nu sa mai deschis contul.....

Am vb si cu adminul si nu cred ca mai poate fi posibil
Da e diferit de marea parte a site-urilor
araghorn
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale