Aici gasesti toate discutiile despre fraude , demascari , tepe , exemple de practici negative in acest domeniu de activitate
Moderator: Alexiss
de Jules » Lun Mar 14, 2011 8:21 am
Saptamana trecuta am angajat o fata noua. Toate bune si frumoase pana am ajuns la explicatul site-ului si al nebuniilor din contul ei de performer. In timp ce-i aratam contul, observ ca sub start nu are notificarea cu perioada de promotie. Intru repede la admin, intreb ce s-a intamplat. Initial imi spune ca mai are un cont si ca numai primul cont beneficiaza de perioada de promotie, dar dupa munci de lamurire imi spune pana la urma ca perioada de promotie a fost totusi folosita pe acel prim cont si mi-a spus si numele contului respectiv. Ma loghez repede ca membru sa verific contul. In poze o recunosc pe ea. Recunosc studioul  . Fata in cauza era si ea mirata. Auzea pentru prima data de acel cont, isi vazuse pentru prima data pozele facute in cealalta parte si-mi tot spunea ca pana la noi nu a stat o secunda online in viata ei(lucru care mi-a fost confirmat mai tarziu, plus ca a trebuit sa intru eu online ca model ca sa-i explic tot ce ar fi trebuit sa stie). Observ ca acel cont are si teaser video si cand dau play, stupoare, apare alta domnisoara in filmulet. O domnisoara care seamana cat de cat cu modelul din poze. Nu pot decat sa raman muta  . Intru pe jasminer unde vad ca pe contul respectiv s-a stat doar 7 ore in decembrie. Tocmai bine pentru o promotie nu? Socul a fost cu atat mai mare cu cat mi-a zis de la interviu la ce studio a fost(care nu este un no name in tara, din contra...) si exact ce a facut acolo: pozele cu buletinul si pozele pt profil. Inainte de prima tura, s-a razgandit, cum se mai intampla cu incepatoarele si de-abia acum s-a hotarat sa mai incerce. Eu ce concluzie sa trag cand in teaserul contului facut cu buletinul ei vad o alta fata? Si vad un timp petrecut online presarat cu privaturi? Nu pot sa ma gandesc decat ca acel studio a vazut o oportunitate sa nu piarda acel marunt facut in promotie si acel extra marunt cu referralul. Ma intorc la admin, ii spun ce sigur s-a intamplat si dupa o mica pauza in discutia cu el in care a verificat primul cont creat, revine si incepe cu acuze. admin: That is a fraud on oru site. admin: As I cans ee OYu never contacted us about it, and You allowed others to use Your docuemnts. model: this is the first time when i see it admin: It may result in permanent ban from our website. model: i never allowed this admin: May I know why did You allow others to use Your account? That is considered as a fraudulent activity in the referral program. Dupa ce ca am draci, ma mai ia si asta la 11 metri si mai bine nu mai intram deloc la el. In pauza ce si-a luat-o si a verificat contul, cred ca l-a si suspendat sau inchis, pt ca dupa ce a incepul sa-mi cante de frauda a disparut si teaserul(lucru care am vazut ca se intampla atunci cand suspenda sau inchide seful un cont, nu stiu sigur exact ce ii face). N-am apucat nici macar sa ii dau un print screen, dar ma bucur ca a fost modelul respectiv langa mine ca sa vada de la ce poame a plecat si daca o prind vreodata online pe cealalta, as recunoaste-o imediat(dupa decor recunosti orice studio). Pana la urma, nu a inchis contul facut la noi. Habar nu am unde vreau sa ajung cu topicul asta. Pentru mine, ce a facut celalalt studio e un exemplu negativ. Sper sa nu dau idei altor studiouri sa faca aceeasi prostie, nu e laudabil, nu e bine pt reputatie si mai ales cand esti studio mare, se duce vorba mai repede. Am vrut sa impartasesc mica mea neplacere si sunt curioasa daca a mai patit-o careva. Mie nu mi-ar fi trecut vreodata prin minte asa ceva, nici macar sefului, si, Slava Domnului, au fost atatea conturi facute pana acum si nefolosite. Am avut destule fete la interviu care mi-au zis ca vor sa faca video chat, le-am facut poze cu buletinul si la doua ore dupa interviu m-au sunat ca se muta in china, ca le-a murit purcelul, ca pleaca la buni, ca nu poate lucra. Asta ce inseamna? Sa profit de poze si sa mai ciupim un ban? Dar chiar in halul asta sa ajung? Inca nu-mi vine sa cred. Sper ca acel studio sa primeasca un super chargeback pt gafa, daca se poate, tot ce a facut modelul ala pe contul colegei mele. Macar atat... Amin!
-
Jules
- AWStudent

-
-

Publicitate AWStars
-
de Crina@ » Lun Mar 14, 2011 11:41 am
Sunt destule studiouri ce au aceasta practica, si...culmea! chiar studiouri cu renume!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de Alexiss » Lun Mar 14, 2011 12:31 pm
Sa curga sange ! Numele studioului ?
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Crina@ » Lun Mar 14, 2011 11:57 pm
In sfarsit cineva cu capul pe umeri @firebird, frumos raspuns,bravo! 
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de sunflower » Mar Mar 15, 2011 1:04 am
@Michelle, nu exista asa ceva!!! Ma uimesti, insa in sensul rau! Fetele incepatoare sunt nehotarate. Frica le impiedica sa faca acest pas. Ce timp pierdut sa-si recupereze dom'le? Ca au stat cu fundurile pe scaune si au facut un amarat de cont pe Jasmin pe care il poate face oricine??? Ma lasi?? Si chiar daca au fost mai multe conturi... asta e!!! Insa asta nu inseamna ca gata, hop pui alta fata. Este inadmisibil sa lasi un alt model sa stea pe conturile unei fete care nu mai lucreaza la tine.
-

sunflower
- Instructor

-
-
de sunflower » Mar Mar 15, 2011 1:40 am
Tu chiar nu vei reusi sa intelegi ca f multe fete sunt nehotarate... asta e. Pt unele nu este asa de usor sa scapi de inhibitii draga mea Michelle. Am o fata care la inceput era asa de speriata incat inchidea siteul cand membrii ii intrau in private. Trebuia sa ii fac scandal, sa o dau afara? Site-urile sunt cu treaba lor, semnezi ceva cu ei, esti de acord ca au drepturi depline asupra imaginii tale si, implicit a pozelor, clipurilor tale. Stim asta, ca intelegem perfect engleza si citim inainte tot contractul. Daca nu vrei sa le foloseasca renunta la videochat. Studiou-rile care folosesc buletine false/conturile altor fete nu au absolut nici o scuza. Si ce daca au machiat-o si i-au facut poze? Am avut si eu cazuri... and? Trebuia sa procedez la fel? Prin atitudinea ta incurajezi astfel de practici. Vorba lui firebird... multumim ca nu ai studio.
-

sunflower
- Instructor

-
-
-

Michelle
- User Avansat

-
-
de Crina@ » Mar Mar 15, 2011 3:06 am
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de Michelle » Mar Mar 15, 2011 5:14 am
Pe bune? Stiam ca la videochat sunt - citez din popor - "din alea care se dezbraca" - deci eram constienta ca n-am venit sa ma angajez la ceva gen manastire unde o sa ma inchin la icoane imbracata pana in gat asteptand sa curga cu mii de $ La un moment dat, in al doilea studio in care am lucrat, venise o tipa din asta sclifosita la angajare si o pusese patronu sa lucreze cu mine in camera. Era foarte frustrata ca trebuia sa se dezbrace in pvt, injura membrii in romana pana ii venea rau si ma stresa pe mine cu intrebari pana pierdeam pvt dupa pvt. Dupa un timp, desi stia foarte bine ca eu folosesc jucarii, facuse un comentariu de genul: "Vai dar eu nu-mi bag vibratoare, ca nu-s curva. Numai curvele isi baga vibratoare!" Si asta cu mine de fatza. A doua zi m-a chemat sa-i traduc ce zicea un membru in pvt ca era bata la engleza, mai avea un pic si ii iesea, si eu, asa curva cum eram fiindca "imi bagam vibrator" i-am tinut membru de vorba de aproape 200 $. Patronul se purta de asa natura cu felele nou angajate incat dupa nici o saptamana ele ajungeau sa se creada buricul pamantului in studio si incepeau sa-mi dea mie ordine sau sa-mi ceara socoteala. Asta e primul motiv pt care am facut pe draq in 4 si m-am apucat de acasa - efectiv ma saturasem pana in gat de asemenea fiinte cretine si imposibile. Bine fac unele studiouri ca angajeaza doar cu experienta sau le dau afara pe cele care nu fac bani. Unele nu merita menajate deloc.
-

Michelle
- User Avansat

-
-
de Alexiss » Mar Mar 15, 2011 10:33 am
Michelle , sorry de constatare dar esti plina de frustrari . Nu cunosc natura sau provenienta lor , dar se vede clar ca exista .
Cat despre topicul in sine , eu inca astept sa curga sange .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Jules » Mar Mar 15, 2011 12:09 pm
Raspund tarziu pt ca am vrut sa ma asigur. Ea a fost intr-un studio din calea mosilor, unde am lucrat si eu(asa am recunoscut decorul), dar care atunci era Pro Studio. Ea avea impresia ca a fost la pro, desi pe celalalt forum, markus a zis ca a vandut hala altui studio asa ca am zis sa astept sa vina fata in tura ca sa nu arunc cu noroi in pro fara motiv. Cand am intrat pe site-ul pro-ului n-a reactionat in nici un fel. Cand am intrat pe site-ul studioului Selen, a fost bingo cu aratatorul pe monitor "da, da, ei sunt, da, da, la ei am fost". Deci raspuns final Selen Studio aka 2 Advanced Studio sau mai stiu eu cum. Cu cei de la selen aveam ceva de foarte mult timp si daca tot am pomenit de ei, profit de ocazie. Au copiat continut de pe site-ul de prezentare al studioului unde lucrez si dupa ce ca l-au copiat, l-au mai pus pe site si fara sa-i dea macar o corectura  . Nu pot sa zic ca-mi pare rau pt ca, daca nu erau ei si alte studiouri de 2 lei, site-ul nostru nu arata cum arata acum, nu mai zic ca am schimbat textele complet. Baremi daca e sa fie copiat, sa nu mai contina greseli. @michelle: Cu un an inainte sa ma gandesc vreodata sa fac video chat, eu sunam la cei care dadeau anunturi si faceam misto de ei. In halul ala de ignoranta eram. Intr-un final, cand n-am mai fost pufuletul lui tati si dupa ce mi-am mai dat si demisia dintr-un super loc de munca, video chat-ul imi parea singura solutie sa mai am banii cu care eram obisnuita. Am fost la n interviuri, am avut n conturi deschise si in afara de 2 studiouri unde am si lucrat, pe ceilalti nici nu i-am anuntat ca nu mai vin in tura sau chiar am fugit din prima tura de la 2. Am tremurat, mi-a fost frica, psihic eram la pamant, imi aduc aminte ca pe vremea aia nici nu puteam sa dorm fara sa zic "inger, ingerasul meu" si alte rugaciuni inainte de culcare. Acum ca ma ocup si de recrutare, le inteleg perfect pe cele care se razgandesc dupa ce la interviu imi spun ca sunt hotarate sa inceapa. LE INTELEG PERFECT! Acum ce sa fac? Sa le dau in cap in conditiile in care eu am fost la fel ca ele? Am avut fete care totusi au inceput munca, asa nesigure cum erau, dar tremurau ca varga in pat, nu puteam sa le fac poze, sau am mai avut o fata care chiar mi-a plans in prima tura (dupa prima luna deja dadea lectii de machiaj si ne-a pus in cap pe toate la texte de privat sau free). Decat sa imi faca scene in prima tura, prefer sa se razgandeasca si sa-si ia tot timpul din lume sa se hotarasca daca ea chiar vrea sa faca video chat. Luna trecuta a inceput munca o fata cu care am avut interviu acum un an jumate. Evident ca atunci ii facusem si cont, o asteptam in tura si n-a venit. Dar, frate, acum cand a venit, psihic era la nivelul unui model cu vechime (a avut destul timp sa studieze domeniul lol), evident ca a avut alta atitudine, am lucrat altfel cu ea si de bani nu mai zic. Mie imi ia 5 minute sa fac un cont, nu o noapte. Nu vine, asta e. O las in pace pt ca stiu cum e. Cand e pregatita, face sigur video chat, daca nu la noi, atunci in alta parte. Totusi, cat de disperat sa fie un studio care face ce a facut selen? Ce faceam daca adminul imi bana modelul de pe jasmin? Ce facea selen daca fata se intorcea? Daca o punea pe acelasi cont, putea sa vada castigurile din urma. Daca ii dadea altul, pierdea referral-ul, daca nu ma insel si cum ei au tremurat de placere la 90 de minute prv cu 0,98, sigur tremurau si dupa referral. E foarte urat ce a facut selen, nu incerca sa dai vina pe fete. M-as fi asteptat la asta din partea unor amatori, dar se pare ca si studiourile cat de cat mari pot trata domeniul cu fundul.
-
Jules
- AWStudent

-
Înapoi la Fraude si exemple negative