Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
-

Publicitate AWStars
-
de cezara1 » Sâm Feb 19, 2011 2:11 am
Chiar daca faci Broadcast la fiecare 2jumate luni cum scrii tu, oricum este posibilitate ca modelul sa optina contul ei individual, prin explicatii fata de admin. Nu toti Adminii insa comit asa greseli. Exista aici un singur lucru de care fiecare model trebuie sa tina cont: Managerul de studio, poate sa-ti inchida acel cont propriu redischis, sau deschis inainte de termentul indicat 3-6 luni de offline, in orce moment, deasemenea cu explicatii fata de Adminul sitului -protejarea studioului de modele fantome ca si fata de sus. Cum a scris si Sun, pentru a evita orce problema cu studioul si sitele pe care ai mai lucrat la studio, Ocupate de alte site .. care acum sint o multime. Si doar ramine de vazut daca iti va fi norocul la fel de bun ca si la studio. In rest pasul fetei, este de neinteles dar repetabil si apoi regretabil in rindul modelelor fantome. Eu ca admin de studio m-as lupat pina la singe  ( nu facind brodcast pentru ea, ci doar negocieri cu acel site) ca sa opresc acel model sa optina un cont individual pe acelasi site unde eu am inregistrat-o si unde eu am cheltuit timp pentru a o invata, sau am investit bani pentru a o aduce la nivelul dorit. sorry de greseli 
-
cezara1
- AWStudent

-
-
de cornelia980 » Joi Mar 10, 2011 3:05 pm
salut,am si eu o intrebaare,pentru cei care lucreaza pe juicynetwork,ati primit banii?  ,am primit mail in care scrie ca au fost trimisi pe 2 martie,si nu am nici un bani inca in cont,este prima oara cand ar trebui sa primesc bani de la ei.
-
cornelia980
- Incepator

-
-
de cornelia980 » Joi Mar 10, 2011 3:08 pm
astept raspunsurile voastre,va multumesc.
-
cornelia980
- Incepator

-
-
de gogalina » Joi Mar 10, 2011 10:34 pm
nici eu nu i-am primit, am primit mailul pe 2 martie, dar nu uita ca pe site scrie ca banii se vireaza pana pe 15 si s anu le trimitem mail pana pe 15 ca de ce nu am primit banii alors trebuies sa astept data de 15 si apoi sa-i intrebam/stresam in caz de i-am primit. Voila 
-
gogalina
- User Avansat

-
de Bianca » Vin Mar 11, 2011 12:45 am
Ma poate cineva ajuta cu acest site? Sexywebsex.com
-
Bianca
- AWStudent

-
-
de Bianca » Vin Mar 11, 2011 2:37 am
Lucreaza cineva pe acest site? Sexywebsex.com ???
-
Bianca
- AWStudent

-
-
de Under10 » Vin Mar 11, 2011 3:28 am
Bianca scrie:Lucreaza cineva pe acest site? Sexywebsex.com ???
Nu te supara ca te intreb dar faci cumva un studiu de piata ca nu inteleg ? ... unde-i intrebarea ? .. care-i problema ? ... ce vrei sa afli ? ... a raspuns Alex cum sta treaba cu acest site .... altceva ? Si ca sa "raspund" .. da eu lucrez ... am castigat ceva sau ce ?
-

Under10
- Profesionist

-
de Bianca » Vin Mar 11, 2011 4:44 am
Incerc sa gasesc putin ajutor daca asta te deranjeaza te rog sa nu scrii, am o problema cu acest site dupa cum am mai zis, lucrez pe el de aproape 2 luni , acest site nu are nici o treaba cu Visit-X care este un site cu totul diferit de SexyWebSex.com despre care vorbesc. Ok problema este urmatoare mi-au trimis acasa contractul sa il semnez, si eu lam trimis lor inapoi , acum vor nu stiu ce acte de la finante . Asta este ce mi-au scris ei. it's a certificate which you can get at a finance office. Every agency and every independent model from the abroad need to pay taxes for this job. Otherwise we can unfortunately not cooperate with you. we need a copy of your business registration ( also when you are an independent model). yes thank you we received the contract,but we need your business registration. Ma poate ajuta cineva cu acest site? www.sexywebsex.com ????
-
Bianca
- AWStudent

-
-
de Bianca » Vin Mar 11, 2011 4:51 am
Astept sfaturi de la tine cel ce lucrezi pe acest site
-
Bianca
- AWStudent

-
-
de Lemon » Dum Mar 13, 2011 7:42 pm
Buna,dau reply aici la intrebarea Biancai,desi trebuia sa deschida de la inceput un topic nou cu intrebarea ei.Site-ul despre care intrebi,are legatura cu Live Strip-ul daca stii site-ul,nu ma pricep la termenii tehnici,interfate etc,dar pe situ despre care vorbesti tu,apar modelele de pe live strip,inclusiv eu.Am dat un search acolo sus unde scrie suchen girl si mi-am cautat nik-ul and guess what: m-am gasit.Cu full profile si tot.Cat despre actele care ti se cer,e simplu,te duci la Finante,faci demersurile si gata.Ai grija cat stai cu problema asta nerezolvata,am o prietena care a amanat trimisul actelor la ei cu vreo jum de an,din comoditate sau lipsa de timp,si cand le-a trimis si ea in sf actele,ei au mai tinut-o inca vreo jum de an pana i-au dat banii,intre timp ea nici nu a mai lucrat p site,se gandea ca e teapa,dar si-a primit in final suma facuta.Numai ca au lungit-o ei cu plata,ba ca au trimis banii si ca trebuie s- ai primeasca,ba o puneau sa se duca la banca sa se intereseze de ce nu a primit inca banii,lol,as putea sa dau copy paste aici la cate mailuri a primit de la ei in 6 luni cu diverse pretexte si //neintelegeri// dar nu vad rostul.Numai bine!
-
Lemon
- AWStudent

-
-
de Bianca » Lun Mar 14, 2011 12:41 am
Da am deschis topic dar cred ca cineva dragut aici a crezut ca subiectul meu nu este important si las sters,
Merci Mult Pentru ASTA
-
Bianca
- AWStudent

-
-
de daniel4u » Mie Mai 18, 2011 8:47 pm
Salutare, cum merge acest site la cuplu ? Metoda de plata e prin Payonner? Mersi
-
daniel4u
- AWStudent

-
-
Înapoi la Discutii generale