Webcam models

francolive

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: francolive

Mesajde sunflower » Vin Feb 18, 2011 9:25 pm

:smt104 Uita de aceasta minunatie nemaivazuta de site. Nu e mare pierdere. Francezi mai sunt si pe xlove/eurolive.
Avatar utilizator
sunflower
Instructor
Instructor
 
Mesaje: 709
Membru din: Mar Dec 02, 2008 4:51 pm
Localitate: Iasi



Publicitate AWStars
 

Re: francolive

Mesajde cezara1 » Sâm Feb 19, 2011 2:11 am

Chiar daca faci Broadcast la fiecare 2jumate luni cum scrii tu, oricum este posibilitate ca modelul sa optina contul ei individual, prin explicatii fata de admin. Nu toti Adminii insa comit asa greseli.
Exista aici un singur lucru de care fiecare model trebuie sa tina cont:
Managerul de studio, poate sa-ti inchida acel cont propriu redischis, sau deschis inainte de termentul indicat 3-6 luni de offline, in orce moment, deasemenea cu explicatii fata de Adminul sitului -protejarea studioului de modele fantome ca si fata de sus.
Cum a scris si Sun, pentru a evita orce problema cu studioul si sitele pe care ai mai lucrat la studio, Ocupate de alte site .. care acum sint o multime.
Si doar ramine de vazut daca iti va fi norocul la fel de bun ca si la studio.
In rest pasul fetei, este de neinteles dar repetabil si apoi regretabil in rindul modelelor fantome.
Eu ca admin de studio m-as lupat pina la singe :smt011( nu facind brodcast pentru ea, ci doar negocieri cu acel site) ca sa opresc acel model sa optina un cont individual pe acelasi site unde eu am inregistrat-o si unde eu am cheltuit timp pentru a o invata, sau am investit bani pentru a o aduce la nivelul dorit.
sorry de greseli :oops:
cezara1
AWStudent
AWStudent
 
Mesaje: 27
Membru din: Mie Feb 16, 2011 11:53 pm

Re: francolive

Mesajde cornelia980 » Joi Mar 10, 2011 3:05 pm

salut,am si eu o intrebaare,pentru cei care lucreaza pe juicynetwork,ati primit banii? :sad: ,am primit mail in care scrie ca au fost trimisi pe 2 martie,si nu am nici un bani inca in cont,este prima oara cand ar trebui sa primesc bani de la ei.
cornelia980
Incepator
Incepator
 
Mesaje: 3
Membru din: Joi Mar 10, 2011 2:52 pm

Re: francolive

Mesajde cornelia980 » Joi Mar 10, 2011 3:08 pm

astept raspunsurile voastre,va multumesc.
cornelia980
Incepator
Incepator
 
Mesaje: 3
Membru din: Joi Mar 10, 2011 2:52 pm

Re: francolive

Mesajde gogalina » Joi Mar 10, 2011 10:34 pm

nici eu nu i-am primit, am primit mailul pe 2 martie, dar nu uita ca pe site scrie ca banii se vireaza pana pe 15 si s anu le trimitem mail pana pe 15 ca de ce nu am primit banii alors trebuies sa astept data de 15 si apoi sa-i intrebam/stresam in caz de i-am primit.

Voila :smt003
gogalina
User Avansat
User Avansat
 
Mesaje: 187
Membru din: Lun Aug 17, 2009 12:23 am

Stie cineva de siteul www.sexywebsex.com???

Mesajde Bianca » Vin Mar 11, 2011 12:45 am

Ma poate cineva ajuta cu acest site? Sexywebsex.com
Bianca
AWStudent
AWStudent
 
Mesaje: 23
Membru din: Vin Mar 11, 2011 12:35 am

Re: Stie cineva de siteul www.sexywebsex.com???

Mesajde Alexiss » Vin Mar 11, 2011 1:08 am

Bianca scrie:Ma poate cineva ajuta cu acest site? Sexywebsex.com


Este un cobrand / whitelabel sau mai simplu spus o replica / interfata a visit-x
http://www.adultwebcamstars.com/retea_v ... .php?id=23
Avatar utilizator
Alexiss
Administrator
Administrator
 
Mesaje: 1008
Membru din: Mar Oct 03, 2006 12:59 pm
Localitate: Romania

Re: francolive

Mesajde Bianca » Vin Mar 11, 2011 2:37 am

Lucreaza cineva pe acest site? Sexywebsex.com ???
Bianca
AWStudent
AWStudent
 
Mesaje: 23
Membru din: Vin Mar 11, 2011 12:35 am

Re: francolive

Mesajde Under10 » Vin Mar 11, 2011 3:28 am

Bianca scrie:Lucreaza cineva pe acest site? Sexywebsex.com ???


Nu te supara ca te intreb dar faci cumva un studiu de piata ca nu inteleg ? ... unde-i intrebarea ? .. care-i problema ? ... ce vrei sa afli ? ... a raspuns Alex cum sta treaba cu acest site .... altceva ?
Si ca sa "raspund" .. da eu lucrez ... am castigat ceva sau ce ?
Avatar utilizator
Under10
Profesionist
Profesionist
 
Mesaje: 494
Membru din: Joi Aug 06, 2009 10:26 pm
Localitate: Bucuresti

Re: francolive

Mesajde Bianca » Vin Mar 11, 2011 4:44 am

Incerc sa gasesc putin ajutor daca asta te deranjeaza te rog sa nu scrii, am o problema cu acest site dupa cum am mai zis, lucrez pe el de aproape 2 luni , acest site nu are nici o treaba cu Visit-X care este un site cu totul diferit de SexyWebSex.com despre care vorbesc. Ok problema este urmatoare mi-au trimis acasa contractul sa il semnez, si eu lam trimis lor inapoi , acum vor nu stiu ce acte de la finante .

Asta este ce mi-au scris ei.

it's a certificate which you can get at a finance office. Every agency and every independent model from the abroad need to pay taxes for this job. Otherwise we can unfortunately not cooperate with you.

we need a copy of your business registration ( also when you are an independent model).

yes thank you we received the contract,but we need your business registration.

Ma poate ajuta cineva cu acest site? www.sexywebsex.com ????
Bianca
AWStudent
AWStudent
 
Mesaje: 23
Membru din: Vin Mar 11, 2011 12:35 am

Re: francolive

Mesajde Bianca » Vin Mar 11, 2011 4:51 am

Astept sfaturi de la tine cel ce lucrezi pe acest site
Bianca
AWStudent
AWStudent
 
Mesaje: 23
Membru din: Vin Mar 11, 2011 12:35 am

Re: francolive

Mesajde Lemon » Dum Mar 13, 2011 7:42 pm

Buna,dau reply aici la intrebarea Biancai,desi trebuia sa deschida de la inceput un topic nou cu intrebarea ei.Site-ul despre care intrebi,are legatura cu Live Strip-ul daca stii site-ul,nu ma pricep la termenii tehnici,interfate etc,dar pe situ despre care vorbesti tu,apar modelele de pe live strip,inclusiv eu.Am dat un search acolo sus unde scrie suchen girl si mi-am cautat nik-ul and guess what: m-am gasit.Cu full profile si tot.Cat despre actele care ti se cer,e simplu,te duci la Finante,faci demersurile si gata.Ai grija cat stai cu problema asta nerezolvata,am o prietena care a amanat trimisul actelor la ei cu vreo jum de an,din comoditate sau lipsa de timp,si cand le-a trimis si ea in sf actele,ei au mai tinut-o inca vreo jum de an pana i-au dat banii,intre timp ea nici nu a mai lucrat p site,se gandea ca e teapa,dar si-a primit in final suma facuta.Numai ca au lungit-o ei cu plata,ba ca au trimis banii si ca trebuie s- ai primeasca,ba o puneau sa se duca la banca sa se intereseze de ce nu a primit inca banii,lol,as putea sa dau copy paste aici la cate mailuri a primit de la ei in 6 luni cu diverse pretexte si //neintelegeri// dar nu vad rostul.Numai bine!
Lemon
AWStudent
AWStudent
 
Mesaje: 44
Membru din: Vin Mar 04, 2011 6:22 am

Re: francolive

Mesajde Bianca » Lun Mar 14, 2011 12:41 am

Da am deschis topic dar cred ca cineva dragut aici a crezut ca subiectul meu nu este important si las sters,


Merci Mult Pentru ASTA
Bianca
AWStudent
AWStudent
 
Mesaje: 23
Membru din: Vin Mar 11, 2011 12:35 am

Re: francolive

Mesajde daniel4u » Mie Mai 18, 2011 8:47 pm

Salutare, cum merge acest site la cuplu ?
Metoda de plata e prin Payonner?
Mersi
daniel4u
AWStudent
AWStudent
 
Mesaje: 38
Membru din: Dum Feb 27, 2011 12:18 pm

Anterior

Înapoi la Discutii generale

Cine este conectat

Utilizatori înregistraţi: Colored

Video Chat Info  |  Ghid LiveJasmin  |  Forum AWS  |  Publicitate pe acest siteAngajari pe Video Chat
Copierea sau reproducerea sub orice forma a prezentului site este strict interzisa fara acordul in scris al companiei ce administreaza acest site .
Utilizarea continutului acestui site se face pe propria raspundere , varsta minima a vizitatorilor trebuie sa fie de 18 ani !

Utilizand acest site presupune un accept asupra termenilor si conditiilor de utilizare precum si al politicii de confidentialitate .

Copyright © 2006 - AdultWebcamStars.com - toate drepturile rezervate .
Design adult Romania