Webcam models

Ghidul incepatorului

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Ghidul incepatorului

Mesajde galaksi » Vin Aug 13, 2010 9:51 am

In primul rand vreau sa va salut pe toti...pentru prima oara pe acest site .
Si ,tot odata , la inceput de drum :rolleyes: ........

Ce n-am inteles,printre multe altele :lol: , cum sunt livrati banii (de la proprietarii site-urilor in contul bancar -banuiesc ca tb sa mi deschid unul)......care este circuitul
galaksi
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Ghidul incepatorului

Mesajde sunflower » Dum Aug 15, 2010 3:36 am

Da, trebuie sa iti deschizi un cont bancar.
Cat despre epass, da un search si vei gasi destule topicuri pe tema asta.
Mare e lenea...
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Dum Aug 15, 2010 11:41 am

Hai fie @sunflower...sa fim ingaduitori ca e abia primul post si poate nu are habar :lol:

In primul rand iti urez bun venit pe forum.
Ca sa iti deschizi un cont de model,ai nevoie de card epassporte sau cont bancar.Mai sunt si alte metode mai putin utilizate de catre performeri.La crearea unui cont de model,pe unele site-uri primesti gratuit un cont si card de epassport.(recomand livejasmin)Daca doresti sa primesti banii in contul bancar,intai mergi la banca,(recomand ING) si iti deschizi un cont in valuta(euro,dolari si ai automat si in lei) atasat la un card fizic(plasticul).Daca mai ai nevoie si de alte informatii,cauta pe forum si ceea ce nu intelegi vii si intrebi :yawinkle:

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde galaksi » Lun Aug 30, 2010 2:29 pm

va multumesc..sunteti simpatici.

Am deja doua zile in postura de model :yawinkle: .Debutul meu a fost pe MFC...imi place si consider ca ,asa cum spunea
ti pe forum,tb sa ai multa rabdare si sa iti creezi propriul stil. Am deja cativa admiratori si am facut si eu putintei "tokens"...Am ,iata,o intrebare unde chiar n-am gasit raspuns : 100 $ cati tokeni inseamna(sau invers)..As vrea sa pot sa calculez si nu prea mi-am dat seama cum (nici macar dupa siteul lor nu prea am inteles). Imi da cu virgula :rock:

Asta e:sunt si eu un pic blonda :rolleyes:

pupici de la micuta debutanta
galaksi
AWStudent
AWStudent

Mesajde fetish » Lun Aug 30, 2010 2:56 pm

bafta in continuare scumpa take care si sa ti placa; 100 de dolari inseamna aproximativ 2000 de tokens sa spuna si colegi mai priceputi in ale mfc daca am zis bine va rog
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Lun Aug 30, 2010 3:09 pm

Ai zis foarte corect colega :yawinkle:

@galaksi...vezi ca ai in pagina de profil un convertor unde poti face calcule si alte chestii :yawinkle:

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde galaksi » Lun Aug 30, 2010 3:57 pm

multumesc........... :lol:
galaksi
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale