Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Hornystyle10 » Mie Feb 23, 2011 3:44 pm
salut e greu pentru un baiat sa faca 12 milioane pe luna ? banii lui in mana ma refer :D inafara de studio kre ia jumate :D
-
Hornystyle10
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de liviu202 » Mie Feb 23, 2011 4:18 pm
nu e greu dar nici usor.depinde de tine si de ce iti ofera studioul
-
liviu202
- Cunoscator

-
de Hornystyle10 » Mie Feb 23, 2011 4:24 pm
niste sfaturi please :)
apropo lucrez 7 ore pe zi 5 zile si pe 4 site-uri si nu fak mult vreo 8 milioane pe luna :| si mi s pare kam putin sincer
voi ce credeti ?
-
Hornystyle10
- AWStudent

-
-
de liviu202 » Mie Feb 23, 2011 4:43 pm
8 milioane partea ta sau cu totul?
-
liviu202
- Cunoscator

-
de Hornystyle10 » Mie Feb 23, 2011 5:35 pm
partea mea 8 mil pe luna si mi se pare cam putin :| nu ? makar 12 daca as fi facut..
dami niste sfaturi ce tre sa fac cum sa atrag si expresi si p c site-uri sa lucrez ..si cum sa fac conturile sa atraga membri
ti-as fi recunoscator
-
Hornystyle10
- AWStudent

-
-
-

Michelle
- User Avansat

-
-
de Moscraciun » Joi Feb 24, 2011 10:58 pm
Daca stai cu ochii in patru(sens propriu) nu este neaparat sa castigi mai mult decat daca stai cu ochii pe unu sau 2.Nu exista expresii minune,nu ii iei de la inceput cu pvt bb,dar incerci sa ii aduci aminte dupa 10 minute de conversatie gratis,ca daca vrea mai mult din atentia ta tre sa bage banu.Nu fi direct,da-o in kkt cat mai des ca astia nu apreciaza onestitatea,fi politicos indiferent de situatie.Spune-le ce vor sa auda.Cand intra mai multi in camera incepi sa-ti mai schimbi postura,sa-i mai arati un cur ,o scula(acoperita preferabil),un piept,ca astea-s punctele principale de interes ptr poponauti.La cont nu tre sa muncesti cine stie ce,ca putini stau sa citeasca povesti despre tine si nu mai stiu ce texte fabulate.Baga poze misto si variate,si cu webcamul e bun dar sa le schimbi la luna sau chiar mai des preferabil,si la poza de profil fi atent sa o faci cat mai contrastanta,sa sara in ochi,sa scoata in evidenta ce ai tu mai sexy.Si nu in ultimul rand invata cat mai bine engleza (vorbita de ei).La bani poti sa atingi si mia de euro pe perioada,vointa si rabdare sa ai.Spor
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
de pupuk » Vin Feb 25, 2011 7:56 pm
dar dc nu mai bn inveti tu sa-ti deschizi un cont de aksa si sa te apuci sa citesti in stanga si in dreapta forumuri..google despre videochat si tipsuri de la modele. Pozele sunt cele mai importante..si apoi atitudinea ta,deja esti stresat k vrei mai multi bani si asta probabil se simte. Incearkde aksapoate iti merge mai bn,si banii sunt toti ai tai fara sa imparti cu studioul. Succes
-

pupuk
- AWStudent

-
-
de IModel1991 » Mar Ian 24, 2012 11:11 pm
Ei bine,pentru atata chiar nu se merita.8 milioane pe luna in conditiile in care se tine de treaba(lucreaza 7 ore pe zi) Cred ca ar trebui sa mai citesti cate ceva aici pe forum,sunt multe sfaturi importante.Si cred ca ar merge mai bine de acasa de unde poti incerca diferite intervale de timp,site-uri si nu ti se retine nici acel comision de la studio
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa http://modele-videochat.blogspot.com/
-

IModel1991
- User activ

-
-
de virtualstudio » Mar Ian 24, 2012 11:35 pm
Cam de cat timp lucrezi in domeniu ?
-
virtualstudio
- AWStudent

-
-
de Picu » Mie Ian 25, 2012 6:41 pm
Pe cate site-uri lucrezi? si care sunt acelea?
-
Picu
- AWStudent

-
-
de just.me » Joi Feb 02, 2012 10:17 pm
Salutari tuturor! Am si eu cateva intrebari pentru voi , in special baietii...am zis sa nu deschid un nou topic sa nu ..creez probleme nimanui. Problema mea sta in felul urmator: Sotul meu ar dori sa faca si el videochat , asa stie despre ce e vorba , dar , eu una nu prea am ce sa ii spun prea multe pentru ca este total diferit fata de fete , daca stiti la ce ma refer ...ok.la fete e super simplu sa mimezi un orgasm , ca sa vb deschis , daca se poate , noua nu ni se umfla nimic in pantaloni ,bine asta hai k ar fi destul de usor , dar partea grea e cu "cum"-ul in sine...e viril dar daca are vre-o 20 de mebrii pe noapte care vrea acelasi lucru , adica totusi ...cum mascheaza "jetul " ..nush cum sa zic altfel..sper sa nu va suparati pe mine , dar nush cum sa ma explic altfel...si sper sa ma intelegi si as fi mai mult decat recunoascatoare daca mi-ar explica si mie cum vine asta la baieti,cum procedati voi , baietii care faceti si voi ca si noi fetele videochat. as aprecia foarte tare:)
Multumesc si o zi buna doresc tuturor
Succes la $$$
-

just.me
- AWStudent

-
-
de Alex4Fun90 » Dum Feb 05, 2012 2:00 am
N-ai cum sa maschezi . La baieti nu tot timpul membrii asteapta pana-ti dai drumul . Nici nu este indicat sa-ti dai drumul repede , eu astept cel putin 10-15 minute . Dupa ce incepe o sa-si dea seama singur cam ce trebuie sa faca ...
-
Alex4Fun90
- AWStudent

-
-
de IModel1991 » Dum Feb 05, 2012 2:03 pm
just.me scrie:Salutari tuturor! Am si eu cateva intrebari pentru voi , in special baietii...am zis sa nu deschid un nou topic sa nu ..creez probleme nimanui. Problema mea sta in felul urmator: Sotul meu ar dori sa faca si el videochat , asa stie despre ce e vorba , dar , eu una nu prea am ce sa ii spun prea multe pentru ca este total diferit fata de fete , daca stiti la ce ma refer ...ok.la fete e super simplu sa mimezi un orgasm , ca sa vb deschis , daca se poate , noua nu ni se umfla nimic in pantaloni ,bine asta hai k ar fi destul de usor , dar partea grea e cu "cum"-ul in sine...e viril dar daca are vre-o 20 de mebrii pe noapte care vrea acelasi lucru , adica totusi ...cum mascheaza "jetul " ..nush cum sa zic altfel..sper sa nu va suparati pe mine , dar nush cum sa ma explic altfel...si sper sa ma intelegi si as fi mai mult decat recunoascatoare daca mi-ar explica si mie cum vine asta la baieti,cum procedati voi , baietii care faceti si voi ca si noi fetele videochat. as aprecia foarte tare:) Multumesc si o zi buna doresc tuturor Eu am citit pe un alt forum ca cineva a fiert orez in putina apa iar dupa ce se fierbe orezul lichidul ala seamana exact cu aia Succes la $$$
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa http://modele-videochat.blogspot.com/
-

IModel1991
- User activ

-
-
Înapoi la Discutii generale