Webcam models

En Gross Vs. En Detail

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: En Gross Vs. En Detail

Mesajde Utilizator sters » Lun Oct 25, 2010 5:05 am

Eu lucrez cu 3 site-uri din care isi aleg modelele singurele pe care sta,in functie de tura si de regularii pe care ai au.Rar se intampla sa stea vreuna pe toate 3 simultan.Consider ca atata timp cat ai regulari,este foarte greu sa ti mai multe sesiuni deschise deoarece nu faci fata.Daca ai regulari pe toate 3 de exemplu,este imposibil ca unul sa nu plece suparat ca nu i-ai acordat destula atentie,sau,cred ca majoritatea modelelor bune sau lovit de problema "GELOZIEI"...Cand zic acest lucru ma refer la acei regulari de pe site-ul x,care se mai si cunosc intre ei(exemplu mfc) iar membrului nr1 nu ai convine cu vorbesti cu membrul nr2 care ai este prieten si mai baga si floricele de la el atunci cand discuta intre ei ca modelul x mi-a spus aia,si aia sia facut asa...etc.Sunt mult prea multe reguli daca le pot spune asa,si din punctul meu de vedere,putine modele tin cont de ele si mai ales trec peste probleme cu brio.Personal nu mi-a suras niciodata ideea de a se lucra pe mai mult de 3 siteuri simultan,in primul rand din cauza dificultatii de a tine sesiunile pe screen,iar ca sa stai sa la bagi in stanga in dreapta sau in bara,mi se pare pierdere de timp si totodata distrage si atentia modelului de la anumite chestii.Ca sa tii in rezolutie mare iar mi se pare obositor ochilor...Aspecte sunt multe.Acum depinde cum abordeaza fiecare situatia.

Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Publicitate AWStars

Mesajde UserSters » Lun Oct 25, 2010 11:12 am

3 sesiuni ! din punctul meu de vedere e numarul ideal pe 3 sesiuni ai si timp sa acorzi atentia cuvenita fiecarui site si nici timp sa te plictisesti nu ai ! Dar in general daca am private pe site-ul x , y si z ori deloghez ori pun pe pauza , am observat ca si membrii de show in general pleaca daca te gasesc direct in show ! Majoritatea vor show-ul ala doar pentru ei plus ca idea de show e diferita pentru fiecare membru in parte ! Plus ca din experienta am invatat ca membrii de tip Zorro care intra cu "show now bitch " daca stii cum sa il ei devine pisica blanda .
Prefer site-urile cu topuri pentru ca fiind independenta , un top imi va artata intodeauna nivelul la care ma situez la momentul respectiv ! Eu pot considera a vai a fost o perioada proasta dar sunt numarul 500 lol in top deci automat stiu ca e vina mea ca de fapt merge bine dar nu am folosit indeajuns /corect/deplin etc oportunitatile .
Promovare e o problema mai grea ca independenta ,stiti cum e eu sutez eu dau cu capu si tot eu apar in poarta ' pentru ca promovarea a 3 sesiuni cere ceva timp si energie !
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
UserSters
User activ
User activ

Mesajde Moscraciun » Lun Oct 25, 2010 3:21 pm

Raspunsurile voastre sunt valoroase dar eu am mai intrebat si alte lucruri...Daca sunt prea vagi intrebarile va rog spuneti sa pot reformula,nu de alta dar am impresia ca sunt cam invizibil.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde fetish » Lun Oct 25, 2010 4:12 pm

eu am un sistem personal de lucru am 3 site uri de baza iar al 4 lea il rotesc permanent ;am incercat si varianta de un sg site atunci cand afceam top ul in jasmin insa mi am luat plasa vietii mele cand intr o saptaman dupa un an de top nu am mai reusit sa fac nici macar 50 de dolari pe jasmin....

eu nu am regulari , si sistemul asta ma ajuta f mult practic creez o competitie si intre mmebrii care niormal daca ma vad deconectandu ma din 10 in 10 min devin curiosi logic;personal recomand sistemul un sg site numai pt fetele cares in top uri

cu toate ca mie per ansamblu sistemul asta imi aduce mai multi bani de cat atunci cand eram in HOF pe imlive ; plus ca este si mai lejer suma totala de target se imparte pe mai multe site uri ,rentabilitatea este mult mai buna , imi permit sa chiulesc cand si cum vreau (tragand pt un top orice zii pierduta e in dezavanatajul tau ), profit de diferite boom uri ale site uri lor in anumite per , am si trafic european si american in esenta nu somez, sunt cam tot timpul f cautatat pe site urile numarul 4 deoarece stau limitat ca timp pe ele si atunci cei care ma vor stau in sistemul buluc , creez o competitie si pt membrii deoarece ii atentionez ca in 2 ore de exedemplu plec si sa faca bine sa intre in pvt

offtopic:pt Mos Craciun-hai ca l am scris bine intrun final-eu personal sunt genul de model la care orice schimbare conteaza si se transforma in trafic de exemplu am facut new pics am trafic din aiai care le vad , am schimbat make up am trafic pt cei crae cauta make up show , pana si un amarat de gloss mia adus ieri un pvt de 40 de dolari -am un tranny care adora make up show si glossul f f mult pe buze ; sunt f atenta la membrii ce cer si daca nu ma pe lok nu i bai e si maine o zii adaptez , schimb , inoiesc ;eu ma o treaba al cap cu innoitul pt ca eu ma pliktisesc f repede de orice

daca alegi sa fii pro schimbari treb lucrat mult la poze profil eu le mai infrumusetez zilnik , fac multa reclama la ce ofer am profile de cam 400 - 500 de cuvinte , ofer o gaam larga f larga de fetish uri si o imbunatatesc pe cat pot
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Discutii generale