Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de ady_wtw » Joi Noi 11, 2010 3:22 am
ce se intampla ca de la o vreme sunt in jur de 200guest pe lj...dar nici unul nu vorbeste iar inainte erau maxim 5-6...dar care pareau reali...adika vorbeau poate stie cineva ce se intampla sa imi dea si mie un raspuns...
va multumesc
-
ady_wtw
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de ionut_ro » Joi Noi 11, 2010 3:36 am
falsi nu au cum sa fie... si stai tu linistit... sunt zeci care intra si nu zic nimic.. o freaca acolo in treaba lor... eroare de la site... nu poti sa stii... da si tu un log out - log in si vezi ce se intampla Bafta acolo!!! 
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de Andyit » Joi Noi 11, 2010 11:29 pm
Mmmmda! aceiasi situatie si la mine cum intram on dupa 4-6 sec incep sa curga ca la robinet fara a spune ceva,interesant.
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de liviu202 » Vin Noi 12, 2010 12:24 am
la mine s-a oprit robinetul. a revenit totul la normal :)
-
liviu202
- Cunoscator

-
de shobeck » Dum Noi 14, 2010 4:04 pm
Aceeasi situatie o am si eu pe jasmin. Personal cred ca e o "eroare" voita a celor de la jasmin pentru a face modelele sa creada ca au mult trafic, ca multi membrii sunt nelogati acolo si sa ramana pe site in asteptarea pvt-ului.
-
shobeck
- User activ

-
-
de jamal_31 » Dum Noi 14, 2010 6:59 pm
Salutare!Stati linistiti ca stiu cei de la Livejasmin de chestiile astea...doar ei stau in spatele lucrurilor...au guste falsi, au oamenii lor pe care mereu ii tin pe privat-caci asa se castiga banul...cand esti pe privat intra lumea sa vada ce se intimpla acolo...iar ei cu siguranta au filmuletele pregatite pentru curiosi...ei ca lumea sa nu se duca pe alte site/ri de acest gen au inceput sa bage si guesti din burtica...asa modelul are impresia ca mama ce bine merge site/ul asta...ce de lume e aici!!!Guesti in general nu fac altceva decat sa te scoata din sarite...ca modelele sunt maimutele lor...adica a labarilor care nu sunt in stare sa gaseasca o partenera...si atunci incep sa zica/show you pussy now,hard cock...bla bla...nippels pls...adica munca se bazeaza pe cuvantul please...modelul e o persoana care face acte de caritate si executa ce vrea labarul cu scris alb numit guest...  oameni buni alte site/ri nu permit vizitatorului sa te bata aiurea la cap...te lasa cateva secunde si pe urma ori te loghezi ori ca guest mergi in mata directa...Livejasmin lasa pentru ca sunt disperati saracii de ei...ca vin si alte site/ri din urma puternic...iar multe modele sincer isi dau corigenta pe LJ. 
-
jamal_31
- Incepator

-
-
de Predator » Dum Noi 14, 2010 9:29 pm
salutare,
Solutia pentru guesti la mine este una foarte simpla,cei care scriu ceva indiferent de mesaj isi primesc instant ban. Nu de altceva dar in loc sa apara doar textul mambrilor care poarta un dialog intre hi si bye se baga si un show pussy sau show ass al unui guest. Guestii nu sunt folositori,nu vor cumpara in viata lor un show.
-
Predator
- AWStudent

-
-
de playboy88 » Dum Dec 05, 2010 5:10 pm
ionut_ro scrie:.. o freaca acolo in treaba lor... 
:))
-
playboy88
- AWStudent

-
-
de SkarrSoul » Dum Dec 05, 2010 6:24 pm
Predator scrie:Guestii nu sunt folositori,nu vor cumpara in viata lor un show.
Nu neaparat, eu am convertit cativa guesti( nu multi, ce-i drept) care au cumparat credite special sa ma vada pe mine. Unul dintre ei ma viziteaza in mod regulat de un an jumate. And he is a frigging' big whale!
www.sextalks.biz
-

SkarrSoul
- AWStudent

-
de Moscraciun » Dum Dec 05, 2010 6:34 pm
la cum merge treaba in videochat la ora actuala,fix "prea multi guesti" era problema.
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
Înapoi la Discutii generale