Webcam models

hello siteuri bune ?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

hello siteuri bune ?

Mesajde Sylvian » Sâm Ian 30, 2010 5:43 pm

cine imi spune si mie niste site`uri fara free da asa mai bune si de baieti si de fete gen nl sa nu fie pe romania thank you a lot !in afara de astea din lista
Sylvian
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: hello siteuri bune ?

Mesajde Sylvian » Sâm Ian 30, 2010 6:02 pm

Sylvian scrie:cine imi spune si mie niste site`uri fara free da asa mai bune si de baieti si de fete gen nl sa nu fie pe romania thank you a lot !in afara de astea din lista

sau stie cineva sa faca cont pe islive.nl ,eu am vrut sa imi fac si zice ca nu accepta modele din romania momentan...
Sylvian
AWStudent
AWStudent

Mesajde floricel023 » Dum Ian 31, 2010 4:06 am

Sylvian scrie:
Sylvian scrie:cine imi spune si mie niste site`uri fara free da asa mai bune si de baieti si de fete gen nl sa nu fie pe romania thank you a lot !in afara de astea din lista

sau stie cineva sa faca cont pe islive.nl ,eu am vrut sa imi fac si zice ca nu accepta modele din romania momentan...

islive , am trimis un mail pentru un cont de studio la ei si mi-au trimis un raspuns care ma facut sa rad.. Sa-ti deschizi un cont de studio te costa 3500 de euro si poti folosii doar 10 modele.. Nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici...
floricel023
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Dum Ian 31, 2010 6:39 am

Am auzit persoane care sa dea acesti bani si care ulterior sa fie foarte dezamagiti ... Stii cum se spune despre pomul laudat ... Eu unul personal nu-mi formez o parere despre un site sau altul , dar in acest caz imi pot formula o parere despre un sistem . Se aduna banii cu greu pe incasari de genul 0,10 - 0,20 Euro per minut . Alea de stau aia ca turbatii cate 3-4 in privat simultan sunt povesti ....

Mai exista si posibilitatea ca site-ul sa impuna aceste restrictii pentru a mentine un echilibru intre numarul de clienti si numarul de modele active . Chiar si asa , puteau face asta cu o selectie a modelelor , acceptarea rar si foarte rar a modelelor noi (in functie de necesitati) si nicidecum cerand bani in schimb .

Sa fim seriosi , tampenie mai mare ca la astia de la islive , sau sa-i zic jegmaneala (pentru cei care chiar platesc) n-am auzit in viata mea .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Sylvian » Dum Ian 31, 2010 11:13 am

inseamna ca `s nebuni astia de la islive macar de plateau si ei 3`4 euro in pvt zici ca merita da asa cu 0,10 ce faci ,da`i dracq.alte site`uri fara free nu mai stiti asa mai bune cu tarif mai mare pe min?
Sylvian
AWStudent
AWStudent

Mesajde cezara » Mar Feb 02, 2010 1:27 pm

lol iaca nici eu nu am auzit inca de asa ceva- pentru creare studiou - sa dai bani. plus inca si restrictie la n de modele

de ce nu impuneau asa conditii cu citivai ani in urma?
cind erau in cautare de modele?
huh?
iaca unele site- au strategii de 0 in marketing si management.
Sa fi fost un site cu tarif mai mare la pv- si trafic de membri extra, mai intelegeam. dar cu tariful lor...
satu rau cu hostul probabil
cezara
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Joi Feb 04, 2010 6:06 pm

Serveste-l cu placere! :smt016 E foarte bun :yawinkle:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Thesiss » Vin Feb 05, 2010 2:43 am

bani frumosi se fac pe myfreecams... http://www.myfreecams.com/?baf=1097119 intra aici si vezi ce si cum este. daca esti in romania intra si aici si deblocheaza-ti ip-ul deoarece este blocata ca tara.. http://www.myfreecams.com/k4s8sqqo1/
Thesiss
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Vin Feb 05, 2010 3:19 am

Poate ne poti spune si noua pe ce site-uri lucrezi sau ce site-uri cunosti ca sa iti putem recomanda ceva ce nu stii deja.
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Sylvian » Vin Feb 05, 2010 10:03 am

Site`uri cu care lucrez: vxtool,xxxpanded,myfreecams,webcambonus,only4you,privatecams.nl,livestrip,camz.nl ,douseme.nl cam atat. In general vreau site`uri fara ,am cu free myfreecams este bun bun si e de ajuns .multumesc pt raspunsuri bafta
Sylvian
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Vin Feb 05, 2010 12:45 pm

Sylvian scrie:Site`uri cu care lucrez: vxtool,xxxpanded,myfreecams,webcambonus,only4you,privatecams.nl,livestrip,camz.nl ,douseme.nl cam atat. In general vreau site`uri fara ,am cu free myfreecams este bun bun si e de ajuns .multumesc pt raspunsuri bafta

Incearca-l pe asta: http://www.procams.lsl.com/
de mers merge foarte bine treaba pe el,acum depinde si de cerintele tale.cele ce nu sunt pe romania si sunt mai bunicele deja le ai,daca ar fi sa-ti mai recomand ceva ce ar mai fi e cu mult sub calitatea celor spuse de tine.

SUCCES!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Sylvian » Vin Feb 05, 2010 3:09 pm

ms mult frate numai bine! ;)
Sylvian
AWStudent
AWStudent

Mesajde teroristu199 » Vin Feb 05, 2010 6:24 pm

Silvian tu esti prostutz sau te prefaci?Din vasta ta experienta nu observi ceva evident la situl astuia de mai sus(ceea ce face el e un spam ordinar de altfel,dar la fraieri tine)?
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde Sylvian » Vin Feb 05, 2010 6:42 pm

tu esti prost bah lake din politete am zis ca nici nu m`am uitat pe el macar asa ca fugi dreaq de aici
Sylvian
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Vin Feb 05, 2010 7:18 pm

teroristu199 scrie:Silvian tu esti prostutz sau te prefaci?Din vasta ta experienta nu observi ceva evident la situl astuia de mai sus(ceea ce face el e un spam ordinar de altfel,dar la fraieri tine)?

Se pare ca tu confunzi marfa cu ambalajul prietene,si tocmai de aceea cred ca,cosul de gunoi scuipa doar in tine :rolleyes:
Nu te obliga nimeni sa-mi vizitezi site-ul.Si apropo,daca ai arunca o privire asupra lui cred ca ai lasa ceva urme de invidie pe aici.Combinatia ce am facut-o eu intre elementi lasa mult de dorit pt cei ca tine.Daca arunci o privire asupra lui vei ramane uimit sa vezi o combinatie de performeri si membrii de pe urmatoarele site:CameraBoys,Joyourself,Live Privates,Livejasmin,LiveSex Awards,LiveSexAsian,MaturesCam,MyCams.com si MyTrannyCams.Daca nu stii ce inseamna iti si explic pe scurt ca sa intelegi si tu.PE SITE-UL ASTA AI LA DIZPOZITIE TOTI MEMBRII DE PE CELE MENTIONATE MAI SUS SI TOATE MODELELE DE PE ACESTEA APAR SI PE EL.Modelele ce se inscriu pe el apar si pe restu dupa cum cred ca ti-ai dat seama deja.
Acum spune-mi tu care sunt sansele ca un performer sa faca bani pe acest site?Incearca sa dai un raspuns sincer :yawinkle:

SUCCES!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Următorul

Înapoi la Discutii generale