Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de il_magic000 » Dum Ian 09, 2011 8:57 pm
bai baieti ajutati-ma si pe mine va rog,nu stiu ce sa mai fac sunt intr-o situatie nasoala!!! prietena mea a lucrat pana in noiembrie pe cams , toate privatele ei au aparut all over the internet , dar nu e tot,au aflat si cei de la liceu despre asta si e o situatie cam nasoala,mai ales daca afla profesorii!!!ce pot face sa dispara toate filmele?majoritatea au numele streamului pe care a facut broadcast,iar restul au nume puse de ei gen "teeen amateur fuck .,...." etc,!!!!help
The meaning of life it's what u want it to be
-
il_magic000
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Andyit » Dum Ian 09, 2011 9:05 pm
Din pacate nu poti face nimic,asta e viata videochat/ului,cand intri iti asumi si riscuri nu numai BANI! Cand creezi un cont pe un site esti de acord cu TOATE conditiile,printre care si publicitatea lor pentru ati face reclama si implicit a atrage noi clienti eventual si pentru streamul tau!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Andyit » Dum Ian 09, 2011 9:11 pm
Inainte de a pune intrebari de genul! cum creez un cont,cum imi primesc banii,cati bani pot face,etc. aruncati si voi o privire in site,aveti functia search si veti descoperi destule topicuri de genul... teama-inregistrata-privat-t4653.htmlEste un job,dar...cu riscuri si unele nu tocmai placute!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de il_magic000 » Dum Ian 09, 2011 9:13 pm
am inteles :( asta e
-
il_magic000
- User activ

-
-
de Andyit » Dum Ian 09, 2011 9:20 pm
Imi pare rau pt. tine si eu am trecut prin asa ceva dar...am trecut peste,data viitoare cand mai creezi un cont pt. cineva ai GRIJA sa nu stie nimeni altcineva decat tu si persoana respectiva si..nu uitati sa BANATI Romania! astfel aveti 99,99% sanse sa nu fiti descoperiti!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Under10 » Lun Ian 10, 2011 1:48 am
Depinde cine a postat acele filmulete cu prietena ... daca a fost reclama de la sitele pe care lucreaza nu mai poti face nimic dar daca au pus membri acele filmulete se mai poate rezolva ceva dar greu .
-

Under10
- Profesionist

-
de donny_myself » Lun Ian 10, 2011 3:09 am
Probabil ca nu te ajuta cu mult postul meu dar daca stii site-urile pe care au aparut filmuletele, poti sa raportezi filmele respective ca abuz. De obicei, site-urile mai serioase sunt receptive la astfel de sesizari. Nu e chiar o solutie eficienta, dar mai scad putin sansele de a fi vazute de profesori, vecini, etc.
-

donny_myself
- AWStudent

-
-
de il_magic000 » Lun Ian 10, 2011 6:23 am
andy romania a fost banata de la inceput nu cred k asta e cauza
under cred ca ai dreptate ca iam sunat pe cei de la cams cateva luni la rand de mia venit factura cate 2 3 milioane ,eu stiam ca din cauza la sitele cu care lucreaza ei pt ca in coltul clipului era adresa de exemplu clivecam.com sau livenastygirls.com sau ceva de genu, si eu iam zis managerului si el a zis ca nu stie de unde e ca cica nu sa mai intamplat niciodata asa ceva!!!dar nu prea cred ca au ei voie sa dea privatele pe toate sitele cu care lucreaza ei!!!
donny asa am facut cu toate pe care leam gasit dar mai face vreunu surf pe google pt material de laba si gaseste clipurile !!!
nu prea cred ca au voie cei de la cams sa postele privatele!!!ati citit careva in contractu care il impune sau la privacy policy
-
il_magic000
- User activ

-
-
de Andyit » Lun Ian 10, 2011 12:42 pm
Ia legatura cu Elli,te poate ajuta intro oarecare masura daca filmuletele sunt postate de cams uite ID/ul de messenger
elli_streamray
daca sunt postate de membrii nu prea poti face nimic!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Razvanell » Lun Ian 10, 2011 1:37 pm
atata timp cat is pe youtube, redtube etc .. se pot face plangeri la siteurile respective si se sterg dar daca le-ai scapat pe dc sau torrent :( nasol
-
Razvanell
- AWStudent

-
-
Înapoi la Discutii generale