Webcam models

Help - Studio Videochat

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

Help - Studio Videochat

Mesajde babygirlblue » Sâm Iul 31, 2010 7:43 pm

Va salut , sunt nou in acest domeniu , m-am ocupat doar de site-uri dating cam 7 ani dar se pare ca videochat-ul este mai mult decat ma asteptam.
Am inceput sa ma interesez in stanga dreapta , am facut si niste contracte am gasit si niste modele dar m-am lovit de urmatoarea problema:

"M-am inscris ca Studio pe livejasmin ca persoana fizica , spre surprinderea mea ei nu lucreaza cu firme cum se face la noi in RO (adica nu contracte nu facturi). Banii pe care-i fac modelele angajate de firma mea ajung in contul unei persoane fizice (adica eu). Cum aduc banii astia in contabilitate ? Imi scapa mie ceva ? Sau sunt singurul care vrea sa plateasca impozite la stat ?"
babygirlblue
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Help - Studio Videochat

Mesajde Utilizator sters » Sâm Iul 31, 2010 8:22 pm

Cu siguranta nu esti singurul...daca doresti sa impozitezi acesti bani iti recomand cel mai bine sa alegi ca metoda de plata wire transfer.Prin contul bancar poti impozita cel mai simplu banii.

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde babygirlblue » Sâm Iul 31, 2010 8:40 pm

Oke asta am facut , dar la detalii plata din nou nu pot pune datele firmei , doar a unei persoane fizice.
Sa zicem chiar daca as pune ca beneficiar firma mea si banii ar ajunge in contul firmei ... acestia nu pot fi justificati fara un contract sau o factura.
Imi vine greu sa cred ca se lucreaza "la negru".
babygirlblue
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Sâm Iul 31, 2010 10:49 pm

Tu prestezi serviciul iar site-ul iti ofera banii...din moment ce tu primesti bani,tu trebuie sa oferi chitanta sau factura :yawinkle: Este ca si cum ai decora casa unei persoane fizice...acea persoana iti plateste cash iar tu eliberezi chitanta.Mai departe e aceeasi treaba.Site-ul il poti considera persoana fizica.Incasarile tu trebuie sa le declari,poti sa pui si din buzunar de la tine atata timp cat platesti impozit.Consulta contabilul! Sunt mai multe feluri de a impozita banii...cu siguranta vei gasi ceva care sa-ti convina :drinkers:

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Legislatie si Legalitate