Webcam models

help

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

help

Mesajde dandaniele72 » Mie Ian 07, 2009 3:04 pm

am o intrebare de facut se spune ca este o problema sa iti faci conturi pe site cu care vei lucra este adevarat .cam cit dureaza sa primesti tu ca studio rasp daca au aprobat sa lucrezi cu ei? exista riscul sa fi refuzat ? exista riscul sa iti refuze modelele cu care vrei sa lucrezi?

va multumesc ca deobicei anticipat pt raspunsuri si pt rabdarea pe care aveti cu noi cei care suntem in acest domeniu la inceput
ps.imi cer scuze pt intrebare in cazul in care este defapt rasp pe forum eu unul nu l am gasit. o zi buna tuturor
dandaniele72
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: help

Mesajde ShowxTime » Joi Ian 08, 2009 2:09 pm

dandaniele72 scrie:am o intrebare de facut se spune ca este o problema sa iti faci conturi pe site cu care vei lucra este adevarat .cam cit dureaza sa primesti tu ca studio rasp daca au aprobat sa lucrezi cu ei? exista riscul sa fi refuzat ? exista riscul sa iti refuze modelele cu care vrei sa lucrezi?

va multumesc ca deobicei anticipat pt raspunsuri si pt rabdarea pe care aveti cu noi cei care suntem in acest domeniu la inceput
ps.imi cer scuze pt intrebare in cazul in care este defapt rasp pe forum eu unul nu l am gasit. o zi buna tuturor

Asta poti afla doar tu ,depinde probabil de cate persoane aplica in acele zile , poate sa dureze o zi poate sa durezesi o saptamana ,difera si de la site la site , incearca si tu , ca nu te costa nimik. :P
intre viata si moarte sunt doar banii........mei
ShowxTime
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde cezara » Joi Dec 31, 2009 11:48 am

scrie-mi pe oferta57@yahoo.com
sint studiou si pot sa-ti explic rapid. cum poti sa optii un cont de studiou.. asigurat.
bafta
cezara
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Joi Dec 31, 2009 4:31 pm

Mare atentie pe cine contactati si in ce conditii desfasurati conversatiile . Daca vi se explica ceva e OK si e de apreciat , insa de multe ori cei care vor sa explice ceva au la dispozitie forumuri de specialitate , cum este si acesta , dar nu o fac ... vor pe mess . Si de cele mai multe ori pe mess au cu totul si cu totul alte propuneri .
Alexiss
Administrator
Administrator

Înapoi la Legislatie si Legalitate