Webcam models

Hey ppl!! Am mare nevoie d sfaturi!!

Schimb de experienta , sfaturi utile , discutii intre webmasteri , despre promovarea unui website si alte discutii conexe activitatii de webmaster

Moderator: Alexiss

Re: Hey ppl!! Am mare nevoie d sfaturi!!

Mesajde sunflower » Mar Ian 24, 2012 11:07 pm

Haide studiolove, nu speria fetele cu banatul pe siteuri :lol: Stim cu totii care este adevarul, de fapt.
Una peste alta, chiar nu v-ati saturat de discutii modele independente vs studiouri? Fiecare e cu treaba lui.
@Humbert, chiar nu vad de ce ti-ai considera colegele de munca rivale lol. Membri sunt destui, nu trebuie sa stai cu teama ca iti fura membrii colega de dupa amiaza sau tipa blonda de pe strada florilor, etaj 4.
sunflower
Instructor
Instructor

Publicitate AWStars

Mesajde virtualstudio » Mar Ian 24, 2012 11:18 pm

theselby scrie:
ready_for_you29 scrie:Ai naibii patronii astia de studio. Nu poate fata sa ia si ea un id ceva sa mai produca un western ceva in timpul liber. Vor sa ia procent si pt ce face in timpul liber daca ar putea. Auzi penalizare?! Pai daca siteul nu o penalizeaza tu ca patron de studio de ce ai face-o?

Sincer tu nu prea intelegi complicatiile.

Ca si model independent, daca iti dai ID-ul sau facebook-ul sau orice altceva, compromiti cel mult contul tau pe acel site.
In schimb, intr-un studio de videochat daca se trezesc 2-3 fete care dau ID-uri catre membri si sunt prinse de admini, cel mai probabil adminii aia vor fi atat de draguti incat vor inchide contul de studio de tot (si implicit, si celelalte fete care si-au vazut de treaba lor risca sa isi piarda conturile si banii din cauza a 2-3 zalude care spera la 100$ trimise pe western).

Tu gata crezi repede ca e studio-ul hapsin si rupe din stanga si din dreapta. Dar te-ai gandit vreodata si la consecinte fata de restul? Poate esti tu norocoasa si-ti faci banii de-acasa. Dar sunt multe fete pt care singura modalitate este totusi aceea de a apela la un studio, nu crezi?

E clar ca eu ca owner voi interzice. Insa nu o fac cu penalizari, ci explic fetelor fix cum am explicat si aici: vrei sa risti conturile colegelor tale? Cum te-ai simti daca te trezesti cu contul inchis si toti banii pierduti daca alta colega ar face fix ceea ce vrei tu sa faci acum?

Mai stati dragele mele, va rog, STRAMB si JUDECATI DREPT. Nu toti ownerii de studio-uri vor BMW-uri peste noapte. Mai exista si oameni de treaba care stiu sa explice care sunt riscurile.

Hai pup si nu te supara pe noi :)

Cata dreptate!
La astfel de modele e putin mai complicat din cauza barnei din dreptul nasului si a faptului ca toata lumea se invarte in jurul lor.
C mai conteaza restul ?
Videochat Galati -
http://www.CamVideo.ro
0748.400.200
virtualstudio
AWStudent
AWStudent

Mesajde virtualstudio » Mar Ian 24, 2012 11:32 pm

ready_for_you29 scrie:Ziceti aici de semnat NDA. Parerea mea aceste hartii fara valoare tin doar la incepatoare, la cele care nu au habar cu ce se mananca videochatul, la cele care le prostiti din vorbe. Una cu experienta va zic eu ca ea este cea care pune conditii nu ownerul de studio. La cata inflatie de studiouri este va va da cu flit din prima si va trece mai departe.

Mi se pare ca esti un model care nu a ajuns niciodata sub incidenta unui astfel de contract, si sa fii obligat(a) sa strangi din buci cateva luni sau cativa ani sa platesti despagubiri studioului care s-a chinuit cu idiotenia si cu prostia pana te-a adus la castiguri de peste 1000 euro lunar.

Inflatia de studiouri de videochat se datoreaza tot "unor destepte" care ... dupa ce au prins ele cum merge treaba si au dat de un prost cu ceva cheag, si-au inchiriat rapid un apartament si au imbulit 2-3 prietene sa faca videochat de acolo, ca dau ele procent mai mare ca la studioul ala care le da 50%.

Ca doar nu au venit cu chilotii rupti in goz si au invatat videochat de la 0 degeaba, nu?

Si ghici cat rezista un asemenea studio capusa? Maxim 6 luni, ca doar patroana trebuie sa fie patroana.... se mai cearta cu angajatele, mai fura de ici de colo, ca doar e patroana.

Cm asta e treaba cu inflatia de studiouri....
Si mai ghici ceva.... Daca s-ar lua la puricat la acte si impozite TOATE studiourile de videochat, cam cate dupa parerea ta ar mai ramane pe piata? 10-15 maxim in toata tara.

Ca ar apare iarasi ca ciupercile, asta nu mai punem la socoteala.
Videochat Galati -
http://www.CamVideo.ro
0748.400.200
virtualstudio
AWStudent
AWStudent

Mesajde pocahontas » Mie Ian 25, 2012 6:08 pm

@theselby -respect,din pacate multi citesc,putini inteleg,stim cu totii care este sit in vchat la ora asta.
@studiolove-este cauza pierduta,nu te mai stresa,nu vor intelege niciodata si nu-si vor putea depasii conditia de ''fost angajat'',putini o fac.
Am incetat sa ma stresez pentru altii,sa-i fac sa inteleaga nici atat,nu se merita,ei sunt domne` miezul indispensabil.
On topic-penalizare grasa si next time out,eu am o vb in studio pe care toata lumea o stie''Aici faci ca mine sau pleci,lucrezi in conditiile impuse de mine pentru ca eu vin cu salariul si pe mine ma f..i la creier zilnic,nu eu pe tine ,no matter who u are.'' Simplu.
pocahontas
User activ
User activ

Mesajde Humbert » Mie Ian 25, 2012 9:17 pm

:P Nope,Sunflower,da' la nici un loc de munca colegii nu mi-au fost decat colegi,timpul liber este al meu,pt.familie si prieteni,nu ca imi fura membrii,hell no,da'in general eu am o atitudine mai rezervata inceea ce priveste socializarile fortate intre colegi...cu unii chiar nu ai chimie,frate numa' ca imparti acelasi spatiu la munca.Si da am lucrat putin,e drept si la studio,si or fost de treaba,dar pe ce imi trebuia mie nu se stiau,deci EU am fost baza no matter what.Deci factorul uman conteza,yey!!! :rock:
Humbert
User activ
User activ

Mesajde alex_go » Joi Apr 05, 2012 4:13 pm

salutare...

am si eu nevoie de ajutor.

Eu si prietena mea am inceput aceasta activitate de o saptamana...

Amandoi suntem pe sectiunea non-adult. Problema e ca eu nu am facut absolut nimic, baiat fiind, iar ea doar 20$...stat zi de zi, aprox 6-7 h/zi..

Sugestii, recomandarite, site-uri?

Va multumesc
alex_go
AWStudent
AWStudent

Mesajde gogalina » Joi Apr 05, 2012 11:56 pm

de ce nu treceti sa lucrati pe adult?Daca tot v-ati bagat in hora, apoi curaj! La non adult iti trebuie mult timp sa cunosti clientii pana ce-ti vin in privat...Iar la adult castigurile sutn mai mari.
gogalina
User Avansat
User Avansat

Anterior

Înapoi la Discutii - Tips& Triks