Schimb de experienta , sfaturi utile , discutii intre webmasteri , despre promovarea unui website si alte discutii conexe activitatii de webmaster
Moderator: Alexiss
de toxicutz » Vin Iul 23, 2010 5:13 pm
Bunaaa!! Daca tot sunteti super-mega dragutzi  .. nu-mi recomandati si mie niste magazine in Bucuresti d decoratiuni interioare?  pretty please!! Cred ca nu mai este nevoie sa specific pt c interior, nu?  (camera d model intr-un studio  ) Multumesc mult pt atentia acordata.. Kiss!!
-

toxicutz
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Alexiss » Sâm Iul 24, 2010 3:19 am
Ideal este sa renunti la rapirea din Serai pe care probabil ti-o va propune designerul si sa faci ceva care sa te reprezinte , ceva care sa te faca sa te simti confortabil , ceva sa arate cat mai apropiat de "camera ta personala" decat ceva care sa duca cu gandul la studio , la fals , la cineva care mai mishuna pe acolo prin camera sau camera alaturata .
Asta poti face singura , fara a da banii pe prostii .
Viziteaza un Mall ceva, o Ikeea , o treaba ... gasesti pe acolo tot felul de decoratiuni si accesorii , alege ceva care sa te reprezinte pentru a completa si pentru a da personalitate camerei in care vrei sa lucrezi .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Utilizator sters » Sâm Iul 24, 2010 9:19 am
In mare parte ai dreptate Alexiss,insa depinde foarte mult si de designer.Eu personal am apelat la un designer pentru intreg studioul si vreau sa-ti zic ca nu arata deloc cum zici.In momentul in care apelezi la un designer ai si tu un cuvant de spus...intr-adevar,decorurile de studio sunt de domeniul trecutului deoarece majoritatea membrilor cauta ceva cat mai original dar cu un designer bun si cu putin gust iese ceva foarte frumos.Eu unul sunt foarte multumit si de curiozitate cand mai vorbim pe mess am sa-ti trimit cateva poze sa-mi spui daca am dreptate sau nu.Eu ca element decorativ m-am bazat pe casual,country si contemporan,nicidecum exotic si alte chestii care da fals in camera.Si DA,un membru mai mult este atras de un stil real life,original decat o mie de chestii agatate prin camera si metrii de panza.La mine,o camera de studio nu e decorata doar pe un perete  Imi pot permite sa pun obiectivul undeva in colt sa prind toata incaperea in cadru  Asta cauta membrii....sa vada cum traiesti,ce faci chiar si cum iti faci makeup-ul sau alte chestii. Deci pana la urma raman de parere ca tot mai bine este sa apelezi la un designer....dar sa stii la cine. Succes!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de adrianbest » Dum Noi 14, 2010 10:45 pm
daca mai ai nevoie inca de decorare, iti recomand sa mergi la dedeman, azi am luat eu niste chestii care se lipesc pe perete plus draperii. probabil ca au asa ceva la toate magazinele de bricolaj
-
adrianbest
- AWStudent

-
-
de Nusha » Lun Mar 21, 2011 9:13 am
Buna,
daca mai aveti nevoie de un designer, te pot ajuta eu, lucrez in domeniu de cativa ani si sunt si model, de acasa, in acest motiv m-am perfectionat in a-mi rearanja dormitorul in zeci de decoruri pentru a nu cadea in banalitate si pentru a ma simti fresh all the time. De asemenea imi ofer serviciile si studiourilor care, din cate am vazut eu au nevoie mare de asa ceva.
-
Nusha
- Incepator

-
-
de Crina@ » Mar Mar 22, 2011 10:12 pm
Interesant! pune niste foto cu ce realizezi si..poate te vom contacta, fara prezentare....
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de LadyBug » Dum Ian 22, 2012 5:49 am
Buna seara, Pentru faptul ca nu am putut incepe o discutie noua unde sa apelez la ajutorul vostru, am s-o fac aici, in speranta ca voi primi un raspus. Am tot rasfoit pe aici, nu am gasit o intrebare asemanatoare cu a mea, asa ca indraznesc sa o adresez. Ce faceti cand unul din modelele voastre ofera contactele lor clientilor? Chiar daca pe multe site-uri le baneaza, totusi adresarea contactelor verbal nu sunt sanctionate... La ce apelati in astfel de situatii? Le penalizati? Multumesc anticipat, Diana
-
LadyBug
- Incepator

-
-
de ready_for_you29 » Lun Ian 23, 2012 3:58 pm
Ai naibii patronii astia de studio. Nu poate fata sa ia si ea un id ceva sa mai produca un western ceva in timpul liber. Vor sa ia procent si pt ce face in timpul liber daca ar putea. Auzi penalizare?! Pai daca siteul nu o penalizeaza tu ca patron de studio de ce ai face-o?
-
ready_for_you29
- User activ

-
-
de theselby » Lun Ian 23, 2012 5:15 pm
ready_for_you29 scrie:Ai naibii patronii astia de studio. Nu poate fata sa ia si ea un id ceva sa mai produca un western ceva in timpul liber. Vor sa ia procent si pt ce face in timpul liber daca ar putea. Auzi penalizare?! Pai daca siteul nu o penalizeaza tu ca patron de studio de ce ai face-o?
Sincer tu nu prea intelegi complicatiile. Ca si model independent, daca iti dai ID-ul sau facebook-ul sau orice altceva, compromiti cel mult contul tau pe acel site. In schimb, intr-un studio de videochat daca se trezesc 2-3 fete care dau ID-uri catre membri si sunt prinse de admini, cel mai probabil adminii aia vor fi atat de draguti incat vor inchide contul de studio de tot (si implicit, si celelalte fete care si-au vazut de treaba lor risca sa isi piarda conturile si banii din cauza a 2-3 zalude care spera la 100$ trimise pe western). Tu gata crezi repede ca e studio-ul hapsin si rupe din stanga si din dreapta. Dar te-ai gandit vreodata si la consecinte fata de restul? Poate esti tu norocoasa si-ti faci banii de-acasa. Dar sunt multe fete pt care singura modalitate este totusi aceea de a apela la un studio, nu crezi? E clar ca eu ca owner voi interzice. Insa nu o fac cu penalizari, ci explic fetelor fix cum am explicat si aici: vrei sa risti conturile colegelor tale? Cum te-ai simti daca te trezesti cu contul inchis si toti banii pierduti daca alta colega ar face fix ceea ce vrei tu sa faci acum? Mai stati dragele mele, va rog, STRAMB si JUDECATI DREPT. Nu toti ownerii de studio-uri vor BMW-uri peste noapte. Mai exista si oameni de treaba care stiu sa explice care sunt riscurile. Hai pup si nu te supara pe noi :)
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
-

theselby
- Cunoscator

-
-
de russiantonik » Lun Ian 23, 2012 6:17 pm
Theselby, te urmaresc de ceva timp aici pe forum si iti citesc cu mare atentie mesajele. Am intrat si pe lincurile care le ai subsemnate si m-au ajutat in multe chestii care altfel mi-ar fi luat mult mai mult timp. Nu incerc sa te agat  , doar sa-mi explrim respectul. Imi place ce si cum scrii. Un model de owner adavarat care nu se teme ca va ramine fara modele daca va deschide ceva "secrete" de meserie. Respect si uvajuha)))
Don t fuck my brain, fuck me!
-
russiantonik
- Cunoscator

-
-
de studiolove69 » Lun Ian 23, 2012 10:01 pm
Corect bine spus: Nu toti vor BMW peste noapte. Ideea este ca oricum daca nu ii ajung banii la un model sa isi dea mai mult interesul sa faca mai mult si ca sa ii raspund lui: ready_for_you29 , pana la urma acel model unde agata membri pt timpul ei liber? am impresia ca pe conturile facute de studio, in locatia studioului si in timpul de program al studioului. Nu mi se pare corect sa faca asa ceva. Cu siguranta studioul i-a spus care sunt procentele si regulile, se merge pe principiu regulile sunt sfinte si se respecta daca se doreste respect si de la owner de studio. Modelele vor super studiouri, multe fite, multe avantaje, bani in avans si tot ce le mai trece prin cap si desigur si ownerul sa fie f ok cu ele si corect la bani dar studioul nu are si el nevoie de modele corecte? care sa nu incerce sa il faca pe la spate? Pana la urma un studio bun se ridica datorita modelelor care respecta regulile si sunt cu bun simt. Pe scurt PROFESIONALISM din ambele parti. Multe modele nu o sa inteleaga niciodata ca nu e bine sa stea de vb pe mess cu membri pt cativa $$, o sa considere ca iti este ciuda, ca tu nu vrei sa faca ele bani etc.
Pt.: LadyBug: este bine din prima zi sa le expui aceste reguli si desigur sa ai si ceva scris in care sa fie specificat ca este interzis schimbul de adrese, primire de bani in afara siteului, etc si ca repetarea acestor abateri poate duce la penalizari sau incetarea colaborarii, pentru ca pana la urma mi se pare normal sa penalizezi sau sa intrerupi colaborarea cu un model daca incalca aceasta regula de mai multe ori desi i-a fost atrasa atentia.Oricum modelul are mai mult de pierdut decat un studio.
PS: sa nu mai aducem aminte ca pe unele siteuri din aceasta cauza nu se mai accepta romani pe ele...
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de Jules » Mar Ian 24, 2012 1:00 am
regulamentele site-urilor zic clar ca in astfel de cazuri se opresc banii si modelul primeste ban pe site. noi asa procedam. e primul lucru pe care-l zic in prima tura. semneaza si regulamentul intern unde este precizat lucrul asta, ii arat pe fiecare site unde apare in regulamentul lor asta, etc..nu poti sa o lasi pe una sa scape fara penalizare, ca vad toate ca esti moale si incep si ele ca, deh, sefa nu le face nimic. solutia e s-o dai afara imediat si ori ii dai o amenda usturatoare ori ii opresti banii, in fct de cat de grav e. Si sa vada si celelalte ca treaba e serioasa. Am dat si amenzi de 400-800$ si au ramas in continuare, dar n-au mai comis-o. totusi, cele mai multe au fost date afara, cu pierderea banilor. Am avut noroc, ca sa spun asa, ca ultima s-a si vazut cu un membru, s-a dus la dracu-n praznic dupa el si s-a intors in romania batuta. Au vazut-o modelele din studio care ii mai erau prietene si s-a raspandit vorba. De atunci n-am mai descoperit nimic.
-
Jules
- AWStudent

-
Înapoi la Discutii - Tips& Triks