Webcam models

idee lumini

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

idee lumini

Mesajde French Kiss » Mar Mai 17, 2011 12:47 am

Salut ce sisteme de lumini ami recomandati sa folosesc avand in vedere ca nu pot folosi clasicele neoane agatate de tavan. Floloseste cineva umbrele de difuzie sau softbox sau daca folositi si altceva recomandati-mi si mie va rog
Intotdeauna trebuie sa te dedici complet, deoarece daca nu o faci, cineva, undeva, se va dedica si te va invinge cand te va intalni.
French Kiss
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: idee lumini

Mesajde Red Studio » Mar Mai 17, 2011 11:57 am

Umbrele de difuzie cu 2 becuri foto, unul mai puternic (lumina rece) si unul mediu (cald, galbui). Efectul este spectaculos.
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde French Kiss » Mar Mai 17, 2011 12:09 pm

Red Studio scrie:Umbrele de difuzie cu 2 becuri foto, unul mai puternic (lumina rece) si unul mediu (cald, galbui). Efectul este spectaculos.

Poti sa ami recomanzi si de unde sa le cumpar te rog sa vad cam la ce bani ajunge un set complet ?
Intotdeauna trebuie sa te dedici complet, deoarece daca nu o faci, cineva, undeva, se va dedica si te va invinge cand te va intalni.
French Kiss
AWStudent
AWStudent

Mesajde FrozenHearted » Mie Mai 18, 2011 12:15 am

Lucrez in domeniul acesta de aproximativ 1 an si un pic. Inca nu am o schema de lumini buna. Pe moment am 2 becuri economice cu lumina rece in tavan. Pana acum am lucrat asa din cauza finantelor. Acum as vrea sa fac ceva imbunatatiri, si m-am gandit sa pun cat de cat la punct sistemul de lumini. Ce mi-ati recomanda? Ceva relativ ieftin, si bun. As vrea ceva sa fie usor demontabil/montabil. Imi trecuse prin cap sa iau o umbrela de difuzie si un proiector. Acum nu stiu...astept ceva sfaturi de la voi....Ca sunt n tipuri de umbrele, proiectoare, si sisteme de iluminat in general. Multam anticipat de raspunsuri!
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde Red Studio » Mie Mai 18, 2011 4:32 pm

French Kiss scrie:
Red Studio scrie:Umbrele de difuzie cu 2 becuri foto, unul mai puternic (lumina rece) si unul mediu (cald, galbui). Efectul este spectaculos.

Poti sa ami recomanzi si de unde sa le cumpar te rog sa vad cam la ce bani ajunge un set complet ?

F64, cam 1000 de lei cu totul.
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde French Kiss » Vin Mai 20, 2011 12:12 am

Dah....nu e chiar ieftin :P avand in vedere ca ami trebuie cateva seturi. Ms mult pt raspuns daca mai are cineva o idee e bine venit .
French Kiss
AWStudent
AWStudent

Mesajde Red Studio » Mar Mai 24, 2011 3:17 pm

Eu am invatat o chestie ... de unde nu bagi bani nici nu scoti ...
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde Briliant$ » Vin Mai 27, 2011 4:30 pm

Red Studio scrie:Eu am invatat o chestie ... de unde nu bagi bani nici nu scoti ...

Tu ma uimesti pe zi ce trece...in fine.

Nu stiu ce aveti cu schemele astea de lumini...sunt bune sunt necesare nu zic nu.
Romanul cand nu are ce face sta sa se gandeasca la scheme de lumini.

Schema lumini : Te duci pe MFC ...deschizi room ul unui MODEL DE TOP care este in stare sa faca cateva sute poate chiar mii de $ pe zi ...si intrebatio ce schema de lumini foloseste ? Hai ...chiar sunt curios ...
Si mai sunt curios si despre parerea membrilor despre fetele din studiouri cu lumina la cap.

Mai bine va ocupati de educarea modelelor...atitudinea unui model primeaza in fata oricarui joc de lumini. Va pot garanta oricand ca unui model mediocru niciodata nu i se va schimba situatia incasarilor indiferent de schema de lumini folosita.
Briliant$
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale