Webcam models

Ifriends cam2cam cu multisessions.

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

Ifriends cam2cam cu multisessions.

Mesajde Blondie-Ana » Mie Ian 04, 2012 10:38 am

Buna ziua! Daca e cineva pe aici care lucreaza cu Ifriendsul, am o problema cu sesiunile. Eu deschid 2 sesiuni, una prin Opera si una prin Google Chrome. Am internet de la RDA de 39 de lei, un ip. La sesiunea pe care o deschid a doua, deci cea la care schimb ultima cifra de la ip, nu reusesc sa fac cam2cam, sa-mi vad membrii. Imi apare "no active participants" cu toate ca la ei totul e ok..S-a mai intalnit cineva de pe aici cu aceasta problema?
Va multumesc mult.
Blondie-Ana
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Ifriends cam2cam cu multisessions.

Mesajde pocahontas » Mie Ian 04, 2012 11:23 am

Din cate stiam eu,ca sa deschizi 2 ses pe If iti trebuie 2 ip-uri si din cate spui tu ai unul singur deci ce schimbi?Eu nu mai deschid de vreo 5 ani 2 ses dar problema asta era si inainte,puteai sa faci cam2cam doar pe prima ses deschisa.Singurul program care mergea era ifrm ,pe ala deschideam si 10 ses si mergea cam2cam pe toate.O sa ma uit si eu zilele astea cand am timp si mai revin cu info.
pocahontas
User activ
User activ

Re: Ifriends cam2cam cu multisessions.

Mesajde Blondie-Ana » Mie Ian 04, 2012 6:54 pm

Da, asa e...acum multi ani iti trebuiau mai multe ip-uri rutate sa deschizi multisession pe ifriends si nu mergea cam2cam decat pe prima sesiune deschisa. Acum insa iti poti deschide pana la 10 sesiuni, fiecare sesiune se deschide cu un alt skin si cu un alt browser. Nu conteaza ip-urile. :???:
Blondie-Ana
Incepator
Incepator

Înapoi la Software & Tools