Webcam models

Imagine de proasta calitate cu Adobe HD

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Imagine de proasta calitate cu Adobe HD

Mesajde Michelle » Vin Feb 18, 2011 9:05 pm

Pe toate siteurile pe care am stat cu asa zisul HD, adica cu imaginea redata prin Adobe Flash Media Live Encoder s-a vazut super oribil si membrii s-au plans de asta, imagine pixelata, blurata, etc. Au fost si membrii care mi-au iesit din pvt din cauza asta. Dar pt afisarea cat mai in fatza trebuie stat pe HD deci eu nu mai inteleg nimik. Cum draq e HD cand de fapt se vede oribil ? :???:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: Imagine de proasta calitate cu Adobe HD

Mesajde liviu202 » Vin Feb 18, 2011 10:54 pm

Mai mult ca sigur problema e de la tine. Probabil ai un procesor slab, un upload mic,un splitcam naspa sau toate la un loc.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Michelle » Sâm Feb 19, 2011 12:28 am

Am procesor Intel Core i3-540 (comp de abia luat nou nout acum 2 luni), superwebcam, si upload ok - se vede luna - pot sa stau si pe 15 siteuri, numai daca pun unu pe Adobe se vede naspha, am incercat sa deschid de ex doar F4F pe HD cu Adobe, fara sa mai deschid alt site si tot naspha se vedea, cu imagine normala se vede luna. Ce sa fie oare?
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde STEFAN-CEL-MARE » Sâm Feb 19, 2011 10:59 am

Michelle scrie:Am procesor Intel Core i3-540 (comp de abia luat nou nout acum 2 luni), superwebcam, si upload ok - se vede luna - pot sa stau si pe 15 siteuri, numai daca pun unu pe Adobe se vede naspha, am incercat sa deschid de ex doar F4F pe HD cu Adobe, fara sa mai deschid alt site si tot naspha se vedea, cu imagine normala se vede luna. Ce sa fie oare?

Pentru setare optima pe Adobe HD iti recomand nu mai mult de 640x480in caz contrar i3 e varza pentru hd curat full-hd ai nevoie de minimum i7
STEFAN-CEL-MARE
User activ
User activ

Mesajde denisa3 » Sâm Feb 19, 2011 5:40 pm

Michelle scrie:Pe toate siteurile pe care am stat cu asa zisul HD, adica cu imaginea redata prin Adobe Flash Media Live Encoder s-a vazut super oribil si membrii s-au plans de asta, imagine pixelata, blurata, etc. Au fost si membrii care mi-au iesit din pvt din cauza asta. Dar pt afisarea cat mai in fatza trebuie stat pe HD deci eu nu mai inteleg nimik. Cum draq e HD cand de fapt se vede oribil ? :???:

Inseamna ca ai o problema in setari, sau de ce nu cu xp-ul.
denisa3
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Sâm Feb 19, 2011 6:06 pm

STEFAN-CEL-MARE scrie:pentru hd curat full-hd ai nevoie de minimum i7

nu te contrazic... intradevar ai nevoie de procesor strong... i7 e super... dar daca analizam atent problema full hd-ului o sa vedem ca nu se rezuma totul la procesor... cu un i7, 4 gb ram ca si pc stai ok... netul - trebuie sa fie la mare viteza, si cand zic mare zic undeva la minim 6-7 mb upload garantat all time pe servere din afara, usa... o camera full hd 1080i... si... NICI UN SPLITTER... deci un singur site pe care sa lucrezi...
im momentul in care ai folosit splitterul poti sa zici adio la full hd, cu softurile de splitt actuale...asta daca vorbim de full hd curat in adevaratul sens al cuvantului...

bine ca acum toate se pot rezuma la un broadcasting hd cu o imagine mult peste ceea ce vedem in cele mai multe cazuri pe site-uri... cu toate de mai sus si cu un splitter bun, eu prefer WebcamSplitter de la VerySoft, poti face hd destul de lejer....

Bafta!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde STEFAN-CEL-MARE » Sâm Feb 19, 2011 6:10 pm

Pot si eu sa te contrazic caci pentru fullHD este posibil si in cazul in care faci o investitie buna si iti pui un media server destul de puternic care pentru un studio este ceva bun. un media server mediu poate sa faca encoding cam vre-o 60 stream pe full HD de 1080 in aceeasi clipa
STEFAN-CEL-MARE
User activ
User activ

Mesajde ionut_ro » Sâm Feb 19, 2011 6:17 pm

ai dreptate... posibilitati sunt destul de multe sa faci asta... important e sa vrei... si sa fii dispus sa investesti sume maricele sa faci asta...

Bafta!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde studiolove69 » Dum Feb 20, 2011 9:43 am

Eu nu va inteleg cu faza cu full HD, cu procesor i7 cand si i3 isi face treaba f bine. Iar pt siteuri oricum nu are rost sa te stresezi cu full HD pt ca oricum nu faci stream full HD. Chiar vb cu un membru care ma intreba de ce nu iau camere HD. Il intreb ... dar ce camera mea nu este buna? adica nu se vede bine? ... el spune.. aa ba da.. se vede dar vad ca la unele modele apare iconita de HD. Membrii nu prea inteleg ideea ca HD este doar ceva de marketing si ca nu are nimic deaface cu streaming HD cu adevarat. L-am intrebat daca el vede diferenta intre cum se vede una care are iconita de HD si fata de mine sony evi d100. Nu era nici o diferenta. Chiar la unele care aveau HD se vedea mai prost e jasmin. HD nu este rezlutia 640x480 din cate stiu eu ... asa ca degeaba ai o camera cu 10 mp daca tu oricum folosesti un split cam si intri pe un site care te lasa la 640*480 streaming. Singura diferenta de calitate o face lumina dupa si calitatea lentilelor folosite la acea camera. Am avut HD pus si nu observat nici o diferenta de castiguri. La fel de bine castig si cu HD si fara HD.

Bafta si parerea mea nu va mai stresati
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde just.me » Lun Feb 21, 2011 2:53 am

studiolove69 scrie:Eu nu va inteleg cu faza cu full HD, cu procesor i7 cand si i3 isi face treaba f bine. Iar pt siteuri oricum nu are rost sa te stresezi cu full HD pt ca oricum nu faci stream full HD. Chiar vb cu un membru care ma intreba de ce nu iau camere HD. Il intreb ... dar ce camera mea nu este buna? adica nu se vede bine? ... el spune.. aa ba da.. se vede dar vad ca la unele modele apare iconita de HD. Membrii nu prea inteleg ideea ca HD este doar ceva de marketing si ca nu are nimic deaface cu streaming HD cu adevarat. L-am intrebat daca el vede diferenta intre cum se vede una care are iconita de HD si fata de mine sony evi d100. Nu era nici o diferenta. Chiar la unele care aveau HD se vedea mai prost e jasmin. HD nu este rezlutia 640x480 din cate stiu eu ... asa ca degeaba ai o camera cu 10 mp daca tu oricum folosesti un split cam si intri pe un site care te lasa la 640*480 streaming. Singura diferenta de calitate o face lumina dupa si calitatea lentilelor folosite la acea camera. Am avut HD pus si nu observat nici o diferenta de castiguri. La fel de bine castig si cu HD si fara HD.

Bafta si parerea mea nu va mai stresati

Ai dreptate cu ce ai spus..nu ai cum sa folosesti split si sa ai si hd asta din start.eu am incercat cu 2 hd-uri.p imlive si stream..la imlive e simplu, instalezi si merge nu e asa complicat ca la streamray.am incercat apoi cu ambele si mi-a dat crash la camera(VerySoft).se pare ca nu face fata prcesorul.de abea face fata la imlive , 5 cc si stream , simplu fara hd.si este intel core 2 duo..se pare ca un quad ar fi mai bun ..peste 4000 oricum...ca presupun ca nu stai doar p stream , si mai ales doar cu un singur hd...trebuie sa ai o camera ca sa aiba HD si program de camera bun care aibe rezolutia necesara.dar la faza cu "castig bine cu hd si fara hd" sincer nu prea ai dreptate,pt ca cele cu hd sunt pe primele pagini si cu mai mult noroc,chior ce-i drept caci eu nu vad diferenta intre camera mea simpla si hd , doar cand ei fac poze (pe stream) ,si mai ales daca ai si un rating f bun si cu hd , atunci esti pe prima pagina si ai mai multe sanse;)

Oricum , mai astept pareri.

Succes
just.me
AWStudent
AWStudent

Mesajde denisa3 » Lun Feb 21, 2011 3:25 am

Pune ultima versiune de Adobe Flash Player si vezi daca iti mai da crash!
denisa3
AWStudent
AWStudent

Mesajde STEFAN-CEL-MARE » Lun Feb 21, 2011 11:21 am

oameni buni recent am montat un media server pe xenon 2 process cu 16 Gb Ram la care sunt conectate asa pc precum AMD II 2X240 cu 2 Gb Ram si cu VGA incorporata si in acelasi munut Serverul imi da semnalul asa cum trebuie pe 5 situri concomitent care imi tine 60 de stream pe FullHD iaca acum ginditiva si voi...
STEFAN-CEL-MARE
User activ
User activ

Mesajde just.me » Lun Feb 21, 2011 5:04 pm

denisa3, am ultima versiune de la adobe flash player stiu astea ..numai ca este procesorul de vina la mine...este de ajuns sa deschis imlive care are hd instlat si procesorul sta in 100% permanent...si cand am bagat si streamul p hd care mananca mult mai mult decat imlive cu adove encorderul ala , a dat very doftul crash...am sa iau un procesor super sa vad atunci ce mai are..si niste rami..am doar 2 giga.

Mersi frumos
just.me
AWStudent
AWStudent

Mesajde STEFAN-CEL-MARE » Lun Feb 21, 2011 5:15 pm

just.me scrie:denisa3, am ultima versiune de la adobe flash player stiu astea ..numai ca este procesorul de vina la mine...este de ajuns sa deschis imlive care are hd instlat si procesorul sta in 100% permanent...si cand am bagat si streamul p hd care mananca mult mai mult decat imlive cu adove encorderul ala , a dat very doftul crash...am sa iau un procesor super sa vad atunci ce mai are..si niste rami..am doar 2 giga.

Mersi frumos

ram de la sempronul tau nu e compatibil pentru MB de la un i3 sau i5 sau i7. asa ca atrage atentie ca si Mb sa nu fie SE
STEFAN-CEL-MARE
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale