angajari video chat

Imagine de proasta calitate

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Imagine de proasta calitate

Mesajde Michelle » Lun Mar 08, 2010 9:56 pm

Am camera video Sony DCR HC62E si un TV Tuner RPC DVB-T & Analog | USB si problema e ca mi se vede imaginea foarte naspha in sensul ca nu pot sa o setez sa arate natural, nu se vede deloc clar si are margini negre. Stiu ca trebuie mai multa lumina, dar totusi ar trebui sa se vada mai bine la cati bani am dat pe ea (1500 RON) :sad: Ma gandesc ca poate e de vina tv turnerul de proasta calitate - si as vrea sa stiu - daca imi iau alt tv turner mai scump exista vreo sansa sa redea imaginea mai ok sau nu are nici o legatura cu tv turnerul? Pls help :prayer: :sad:
Michelle
User Activ
User Activ

Re: Imagine de proasta calitate

Mesajde ramyra » Mie Mar 10, 2010 3:42 pm

Buna !!!!

Nu stiu exact cam care sunt problemele legate de camera ta video,dar stiu ca'ti trebuie si o placa de captura + un program gen "splitcam" prin care poti lucra ca sa'ti setezi claritatea,lumina, etc....daca ai totusi si aceste lucruri nu stiu dc ai probleme...Bafta !!!
P.s: Placa de captura costa cca 150lei si programu "splitcam" il gasesti pe google...
ramyra
User Normal
User Normal

Re: Imagine de proasta calitate

Mesajde SonySX30E » Joi Apr 22, 2010 5:26 pm

ramyra scrie:Buna !!!!

Nu stiu exact cam care sunt problemele legate de camera ta video,dar stiu ca'ti trebuie si o placa de captura + un program gen "splitcam" prin care poti lucra ca sa'ti setezi claritatea,lumina, etc....daca ai totusi si aceste lucruri nu stiu dc ai probleme...Bafta !!!
P.s: Placa de captura costa cca 150lei si programu "splitcam" il gasesti pe google...

Salut,

Am si eu o camera digitala Sony Handycam DCR-SX30E si ma intereseaza de unde pot achizitiona o placa de captura compatibila ?

Astept raspunsurile voastre,
Multumesc
SonySX30E
User Normal
User Normal

Înapoi la Discutii generale