|
Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
Re: Imagine cu purici :(
de birlik65 » Vin Mar 19, 2010 1:02 pm
Salut,am reusit sa gasesc logitech pro9000,are o imagine perfecta,superioara lui Sphere,am setat tot in ea dar nu reusesc sa ies cu RightLight,cand o bifez pur si simplu imi face acele dungi verticale,ceva nu e in regula si chiar nu-mi pot da seama de la ce poate sa fie...de la placa video oare? Am Asus Ah2600Pro de 512...Sfaturi ? 
-
birlik65
- User Normal

-
-
de Michelle » Lun Mar 22, 2010 3:49 am
Under10 scrie:Salut , daca ai sistem desktop este de preferat sa folosesti un tv tuner intern , de curand am achizitionat un tv tuner intern "gigabyte gt-p6000 " si sunt foarte multumit de el , a costat 150 ron zic eu ca nu este mult . In legatura cu instalatul tv-tunerului , windows etc este de preferat sa te duci la un service care nu are legatura cu videochatul si sa stai langa ei cand schimba windowsul si monteaza tv-tunerul , presupun ca splitcam stii si tu acasa sa instalezi . Daca vei avea pe aici pe forum doritori care sa schimbe windowsul , tv-tuner etc eu recomand sa nu te lasi ispitita doar daca vrea Alexiss (adminul) :)
Daca mai ai intrebari nu ezita .... Bafta
Si tunerul asta "gigabyte gt-p6000 " e recunoscut de split fara nici o problema, fara sa-mi dea erori de genu "the device is not supported" sau ceva de genul asta pt care trebuie sa streg codecuri care imi dau windowsul peste cap pt ca in final sa nu mearga orice as face? Sicera sa fiu n-as vrea sa mai trec prin ce am trecut cu winfast leadteck tv2000 xp global care m-a facut sa pierd o gramada de timp si de bani.
-
Michelle
- User Activ

-
-
de teroristu199 » Lun Mar 22, 2010 4:52 am
Ma copii voi sunteti pe bune sau ziceti la mishto? Chiar nu observa nimeni ca cineva vrea sa conecteze un WEBCAM prin TV-TUNER? Nu e nimic suspect?
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de teroristu199 » Lun Mar 22, 2010 4:56 am
Ignore mai sus,am inteles eu de-aiurea.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de Under10 » Lun Mar 22, 2010 9:20 am
@Michelle ... eu nu am avut probleme cu acest tv-tuner intern .... il folosesc in combinatie cu sony evi d100 si merge perfect .....
-

Under10
- Profesionist 50 %

-
-
Înapoi la Discutii generale