angajari video chat

Imagine cu purici :(

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Imagine cu purici :(

Mesajde Michelle » Dum Mar 14, 2010 2:26 am

Am imagine cu purici in special pe culori aprinse, nu conteaza cata lumina am, ce setari fac sau ce soft de split folosesc. Im presia mea este ca e din cauza tv turnerului de proasta calitate - RPC TV USB (sau poate nu) si nu stiu daca se merita sa dau banii pe un alt tv turner mai scump - pt ca nu sunt sigura daca o sa-mi redea imaginea clar, fara purici. As vrea o imagine cat mai aproape de standardul "clear cristal". O sa fie vreo diferenta daca schimb tv turnerul? Sau nu? Pls help!
Michelle
User Activ
User Activ

Re: Imagine cu purici :(

Mesajde Alexiss » Dum Mar 14, 2010 5:27 am

Ce camera folosesti si de ce folosesti un TV Tunner pe USB ? E cumva vorba de laptop ?
Cat mai multe amanunte sunt necesare pentru a putea primi un sfat cat mai bun .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Michelle » Dum Mar 14, 2010 2:59 pm

Camera este Sony DCR-HC62E si lucrez pe deskop. Cam ce model de tv turner (intern sau extern) ar fi cel mai indicat pt modelul asta de camera? :prayer: :prayer: :prayer:
Michelle
User Activ
User Activ

Mesajde Michelle » Dum Mar 14, 2010 3:44 pm

De ex cineva mi-a recomandat modelul asta - tv-tuner-leadtek-winfast-tv2000-xp-global. Ce parere aveti de el? Se merita fata de un turner extern? O sa-mi redea imaginea clar? Daca e cineva care se pricepe la montat tv turnere interne si la calculatoare in general (instalat windows xp, resetari bios, etc) - astept ajutor contra cost! :tonqe:
Michelle
User Activ
User Activ

Mesajde Under10 » Dum Mar 14, 2010 8:47 pm

Salut , daca ai sistem desktop este de preferat sa folosesti un tv tuner intern , de curand am achizitionat un tv tuner intern "gigabyte gt-p6000 " si sunt foarte multumit de el , a costat 150 ron zic eu ca nu este mult .
In legatura cu instalatul tv-tunerului , windows etc este de preferat sa te duci la un service care nu are legatura cu videochatul si sa stai langa ei cand schimba windowsul si monteaza tv-tunerul , presupun ca splitcam stii si tu acasa sa instalezi .
Daca vei avea pe aici pe forum doritori care sa schimbe windowsul , tv-tuner etc eu recomand sa nu te lasi ispitita doar daca vrea Alexiss (adminul) :)

Daca mai ai intrebari nu ezita .... Bafta
Under10
Profesionist 50 %
Profesionist 50 %

Mesajde birlik65 » Mar Mar 16, 2010 9:40 am

Ziua buna,si eu ma confrunt cu acea imagine urata,difuza cu purici + dungi verticale la web,am Logitech QuickCam Sphere,nu este cel cu lentila Carl Zeiss,l-am luat in 2006,si chiar ma racaie pe creier acea imagine,daca vrea sa ma ajute cineva sa scap de problema asta,ce sa fac,cum sa fac sau ce-mi trebuie in plus la camera,sau vreun program cu care sa scap de purici si dungile verticale,ori trebuie sa-l schimb,si daca-l schimb as vrea sa iau un Logitech QuickCam Pro 9000 cu lentila Carl Zeiss,voi ce ma sfatuiti ?
Orice sfat este binevenit si multam pentru timpul acordat :)
birlik65
User Normal
User Normal

Mesajde Under10 » Mar Mar 16, 2010 10:44 am

@birlik65 ..... nu stiu daca poti face ceva la acel webcam , incerca din setarile lui si din cele de la splitcam sau ce split folosesti ; la camerele web nu poti aduce imbunatatiri cu o placa de captura sau tv-tuner ... daca nu ai bani de o camera video si nu reusesti sa-i dai de cap la acel webcam recomand quickcam pro 9000 daca mai gasesti pe undeva ....

Bafta
Under10
Profesionist 50 %
Profesionist 50 %

Mesajde sunflower » Mar Mar 16, 2010 2:28 pm

Mergeti la amanet si cumparati-va camere video. Un handycam e 300 de roni...nu e o avere.
sunflower
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde Alexiss » Mar Mar 16, 2010 3:56 pm

mmm Sunflower , asta e discutabil pentru ca dupa achizitie incepe problema cu tvTunner / placa de captura , setari , cabluri , etc si aceste 'deprinderi' nu sunt chiar la indemana tuturor . Adevarat , merita toti banii si tot efortul , dar decat probleme peste probleme mai bine un webcam bun , ai bagat USB , ai bagat CD , da-i next next next si gata . Repet , depinde de cat il duce capul pe fiecare sau cata toleranta la stres are (pana ia camera si da cu ea de pamant) .

Sfatul meu pentru cei care vor sa treaca pe camere video e sa cantareasca foarte bine decizia , sa vada inclusiv daca are nevoie de un upgrade la hardware , etc.
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde sunflower » Mar Mar 16, 2010 8:47 pm

Ai dreptate Alex. Trebuie vointa intrucat cu lenea nu faci nimic. Cu un min de research nu e asa de greu sa conectezi o camera video, fie cu placa de captura/ TV Tunner sau fireWire. Daca ma gandesc bine, prin fireWire e mult mai usor.
sunflower
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde birlik65 » Mie Mar 17, 2010 10:36 am

Am inteles....multumesc de raspunsuri :smt001 ...intr-adevar,ar fi si asta o solutie,cea cu amanetul,dar na...nu stii sigur ca sunt bune sau nu acele weburi,in sensul ca nu au dat cu ele de pamant sau nu :lol: ....incerc si asa,dar totusi am o retinere,parca tot mai bine imi suna sa merg sa iau din magazin,una buna,noua si in garantie...ma rog...vad eu ce fac,am vrut doar sa aflu si alte pareri si multumesc inca o data ;)
Bafta si voua in tot ce faceti :smt001
birlik65
User Normal
User Normal

Mesajde birlik65 » Mie Mar 17, 2010 10:39 am

Scuze...vroiam sa spun ,,in sensul ca AU dat sau nu cu ele de pamant,,...na...m-am grabit sa scriu.. :oops:
birlik65
User Normal
User Normal

Mesajde teroristu199 » Mie Mar 17, 2010 8:16 pm

Discutam discutam dar uitam un lucru esential:ce LUMINA ai?O camera video cere lumina de calitate pentru o imagine optima.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde birlik65 » Joi Mar 18, 2010 8:25 am

Iarta-ma ca te contrazic,dar la un webcam de calitate chiar nu ai nevoie de cine stie ce lumina,de aceea m-am hotarat sa fac rost de logitech qickcam pro 9000,acest webcam chiar reda imagini de calitate,foto/video,si la lumina zilei..... :smt001
birlik65
User Normal
User Normal

Mesajde Under10 » Joi Mar 18, 2010 9:15 am

@birlik65 ia mai citeste o data ce a scris teroristu199 ....... a scris la "o camera video " nu la "un webcam" .... understaind ?
Under10
Profesionist 50 %
Profesionist 50 %

Următorul

Înapoi la Discutii generale