Webcam models

imlive comision 30-35%

Discutii pe orice tema adult . Nici in aceasta sectiune nu sunt permise reclamele !

imlive comision 30-35%

Mesajde bigsmile » Lun Iun 28, 2010 6:23 pm

am observat acum recent ca primesc 35% pe contul de nonadult (35 % perioada asta, de pe15-nu de la inceputul lunii iunie), cont pe care il am doar de vreo 3 luni, in schimb pe contul de adult pe care l am de mai mult de un an comisionul a ramas de 30%...
care este faza? ce e cu diferenta asta?
bigsmile
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: imlive comision 30-35%

Mesajde Andyit » Mar Dec 28, 2010 4:41 pm

bigsmile scrie:am observat acum recent ca primesc 35% pe contul de nonadult (35 % perioada asta, de pe15-nu de la inceputul lunii iunie), cont pe care il am doar de vreo 3 luni, in schimb pe contul de adult pe care l am de mai mult de un an comisionul a ramas de 30%...
care este faza? ce e cu diferenta asta?

Ai 5% pe o perioada limitata...23,24,25,30 si 31 detalii aici>

http://imlive.com/welcome_mid_Dec_2010.asp
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Just_me_22 » Mie Iun 22, 2011 7:45 pm

Buna, sunt noua aici si am si eu o intrebare pentru cele care lucreaza pe imlive non-adult (friends and romance). Cat de stricte sunt regulile lor? in sensul ca...am observat ca sunt foarte seriosi cand vine vorba despre nuditate, nici nu m-au lasat sa pun o poza in care purtam o bluza care imi arata umerii :shock: azi a fost prima mea zi si a fost destul de ciudat...2 persoane care au vrut sa vada cu ce sunt imbracata si au plecat imediat (ma controleaza angajatii site-ului? poate sunt eu paranoica) si inca 2 care voiau sa se masturbeze..sincer..pe mine nu ma deranjeaza dar nu stiu...oare ei verifica ce se intampla in privat? pentru ca ce puteam sa fac? am dat-o eu pe glume, am spus ca suntem la non adult...dar oamenii voiau altceva...nu puteam nici sa fiu nepoliticoasa...si-asa au plecat cand au vazut ca nu arat nimic. Sper sa nu primesc amenda ca si-au aratat aia chestiile pe acolo:P si damn..mi-a scapat un "dick"...sper ca nu au filtre or smth...voi ati avut probleme cu ei?amenzi, ban, ceva? multumesc
Just_me_22
Incepator
Incepator

Mesajde sunflower » Vin Iun 24, 2011 6:00 pm

Nu-ti mai fa griji. Atat timp cat nu uiti de "no nudity/ see through" poti vb despre dick, balls, fuck pana te saturi. La fel si cu membrii... iti mai "clatesti" ochii cu cate o "coada la oua" din cand in cand :lol: :lol: Si. chiar si asa, tot mai sunt tute care transforma non - adult in hardcore de cele mai multe ori. Same shit si la Hot Flirt pe Jasmin. Mai lasati-o pe pasa sa se odihneasca fetelor, daca tot stati pe non - adult.

P.S ImLive-ul mi se pare singurul site la ora actuala unde poti injura in voie, cu tot tacamul inclus. Ban, penalizari etc - NEVER. Si, crede-ma, sunt momente cand chatul e full de injuriii :lol: :lol:
sunflower
Profesionist
Profesionist

Mesajde Just_me_22 » Vin Iun 24, 2011 7:32 pm

Multumesc pentru raspuns. Facusem cerere sa ma mut pe "shy girl" oricum. Astept aprobarea. O zi buna, multumesc.
Just_me_22
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii adult - generale -