Webcam models

imlive non adult ajutor :))

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

imlive non adult ajutor :))

Mesajde andreea_18 » Dum Ian 08, 2012 3:14 am

buna prieteni :)) va consuder prieteni deoarece de cate ori am avut nevoie de un sfat sau o parere am gasit o aici si vreau sa va multumesc
am o intrebare in legatura cu imlive non adult lucrez pe el de ceva vreme sunt la categoria friends and romance si as vrea sa va intreb voi cum procedati pentru ca toti membrii vor tits and ass and,,,,,,bla bla ?? am pierdut o gramada de clienti buni pentru ca sincer nu le arde de vorba
vreau sa stiu daca exista si alta categorie la non adult in care sa poti sa te dezbraci :))) hahah? si mai vreau sa stiu daca costumers service poate vedea ce faci in privat cu acel membru sau daca poate vedea conversatia pe care o porti cu membri de spre treburi care nu se spun pe non adult?
iar happy hour non adult costumors service poate vedea ce faci? daca te dezbraci sau nu ???
merci si astept un raspuns sunt cam nelamurita desi stiu foarte bine regurile pentru non adult dar vreau sa stiu daca cei de c service pot vedea sau pot citi conversatiile erotice :)))
andreea_18
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: imlive non adult ajutor :))

Mesajde andreea_18 » Dum Ian 08, 2012 3:42 pm

poate ma ajuta si pe mine cineca cu cateva raspunsuri pentru imlive non adult va roggg
andreea_18
AWStudent
AWStudent

Mesajde Lovely » Dum Ian 08, 2012 4:25 pm

Eu cred ca cel mai bine ar fi sa te muti la girls:)..daca tot iti faci probleme cu dezbracatul. Daca te dezbraci membrul respectiv se poate duce la admin si atunci o incurci:) Depinde de "bunatatea"membrului. Dar totusi, schimba categoria.La non-adult nu se fac bani asa multi.
Lovely
User activ
User activ

Mesajde sunflower » Dum Ian 08, 2012 4:33 pm

De acord. Schimba categoria... din cite stiu, la non-adult nu poti face HH - nuditatea este prima cerinta. Nici logica nu are. Din moment ce nuditatea este interzisa pe non-adult, la fel si HH trebuie sa fie.
Renunta sa te mai chinui acolo... iti strici si imaginea din moment ce te gindesti sa faci showuri fix la categoria care nu trebuie.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde pocahontas » Dum Ian 08, 2012 4:34 pm

Adminii pot vedea tot,video si text,banuiesc ca au si filtre la anumite cuvinte,categoria destul de restricionata dar unii membri au o mare placere sa se duca pe non adult tocmai pentru ca este interzis,asa se simt ei mari cuceritori daca o fata le arata ass:))De ce nu schimbi cu shy girls?Este ceva intre,zic si eu ca e o alternativa;)
Bafta acolo!
pocahontas
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale