Webcam models

imlive

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

imlive

Mesajde }{*AnaStelutza**}{ » Mar Apr 13, 2010 6:29 pm

buna.Cum va merge pe imlive?eu intru noaptea de la 23 pana dimineata la 11,restul orelor nu-mi intra nimeni in pvt.Oare de ce?
}{*AnaStelutza**}{
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: imlive

Mesajde fetish » Mar Apr 13, 2010 7:20 pm

Ana am ceva anisori pe iml undeva pe la vreo 4 (daca tin bine minte)si imca este unul dintre site uri le mele de baza

imlive este un ist ecomplex f diferit de maj site uri lor de vdc aici nu intrii on il deschizi si astepti ;trebuuie intotdeauan sa fii in priza si sa il utilizezi la maximum
-sa fii atenta la cate stelute ai (faci bani buni si cu 4 stele dar e mai bine daca aii 5)
-sa ai review uri pozitive cat mai multe
- schimbat poze, rls, inoint mesajul de profil , trimis mass mail si email de carte ori se poate (e preferatde facut zilnik)
- poza de profil treb sa iasa f mult in evidentza fata de celalate poze(cat mai colorata cat maia ltfel maj pozeleor se inscriu intr un anume tipar)
-unele modele recoamnda sa nu schimbi poza de profil des eu as zice taman invers multi memebrii nu retin numele host ului ci doar poza schimbi poza vin din nou in pvt (e drept cei care s de genul asta nu aduc castiguri mari insa poti avea surprize placute totusi)
-foloseste free ul cat mai mult este f util sunt o multime de membrii cu banii ce haladuie pe acolosi un simplu hi how are u pozate intoarce roat in favoarea ta
-intra in party cat de des se poate (eu in atatia ani cred ca am pierdut maxim 3 sau 4 party uri )
-raspunde la fantasy
-foloseste poze profi nu clasicele facute pe webcam
-esti in betetr together ? nu intr si completeaza ti lista
-ofera discount si promoveaza ti mult discount club
-fa happy hour
-incearca cat ami multe intervvale de timp diferite sa stai on ca sa prinzi diverse momente de trafic
- accepta livejkeyhole -f util vei vedea cand itit intra unul in pvt automat zicic ca sa spart teava
-schimba categoria in care esti
daca lle faci pe toate astea si totusi nuu merge atunci e o problema la tine

nu uita iml este un site care treb ingrijit dailly la fel ca un strat de flori cu cata atentie ii dai cu atat mai mult poti castiga
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sunflower » Mar Apr 13, 2010 9:12 pm

Bine punctat fetish.
La mine traficul e super mai mult noaptea.
sunflower
Profesionist
Profesionist

Mesajde fetish » Mie Apr 14, 2010 1:05 am

Multumesc mult pt aprecieri sun

la mine merge iml f bine dimineatza devreme si noaptea dupa 12 insa mai merge si al pranz si dupa ora 4 dupa amaiaza depinde de zi si cred eu si de noroc

multa bafta tuturor
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Under10 » Mie Apr 14, 2010 7:42 pm

Cam pe toate sitele merge mai bine noaptea , numai ca atunci este si concurenta mai mare ...
Pe imlive merge cel mai bine dupa 12 noaptea pana dimineata .
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde Utilizator sters » Sâm Apr 17, 2010 11:45 am

Majoritatea membrilor intra noaptea.Tinand cont de diferenta fusului orar,ei sunt cu 7 ore in urma noastra.cand este la noi 7 dimineata la ei este 12 noaptea.orele cele mai bune sunt 4 dimineata-11 dimineata

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Sylvian » Mie Apr 21, 2010 3:47 pm

mi`am facut si eu cont pe imlive ,trebuie sa am 2 ore de pvt ca sa pot schimba tariful sau cum ?
Sylvian
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Joi Apr 22, 2010 4:36 pm

Din cate imi aduc eu aminte trebuie sa ajungi la 30$ ca sa-ti dea optiunea de ati alege singur tariful :yawinkle:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale