de fetish » Mar Apr 13, 2010 7:20 pm
Ana am ceva anisori pe iml undeva pe la vreo 4 (daca tin bine minte)si imca este unul dintre site uri le mele de baza
imlive este un ist ecomplex f diferit de maj site uri lor de vdc aici nu intrii on il deschizi si astepti ;trebuuie intotdeauan sa fii in priza si sa il utilizezi la maximum
-sa fii atenta la cate stelute ai (faci bani buni si cu 4 stele dar e mai bine daca aii 5)
-sa ai review uri pozitive cat mai multe
- schimbat poze, rls, inoint mesajul de profil , trimis mass mail si email de carte ori se poate (e preferatde facut zilnik)
- poza de profil treb sa iasa f mult in evidentza fata de celalate poze(cat mai colorata cat maia ltfel maj pozeleor se inscriu intr un anume tipar)
-unele modele recoamnda sa nu schimbi poza de profil des eu as zice taman invers multi memebrii nu retin numele host ului ci doar poza schimbi poza vin din nou in pvt (e drept cei care s de genul asta nu aduc castiguri mari insa poti avea surprize placute totusi)
-foloseste free ul cat mai mult este f util sunt o multime de membrii cu banii ce haladuie pe acolosi un simplu hi how are u pozate intoarce roat in favoarea ta
-intra in party cat de des se poate (eu in atatia ani cred ca am pierdut maxim 3 sau 4 party uri )
-raspunde la fantasy
-foloseste poze profi nu clasicele facute pe webcam
-esti in betetr together ? nu intr si completeaza ti lista
-ofera discount si promoveaza ti mult discount club
-fa happy hour
-incearca cat ami multe intervvale de timp diferite sa stai on ca sa prinzi diverse momente de trafic
- accepta livejkeyhole -f util vei vedea cand itit intra unul in pvt automat zicic ca sa spart teava
-schimba categoria in care esti
daca lle faci pe toate astea si totusi nuu merge atunci e o problema la tine
nu uita iml este un site care treb ingrijit dailly la fel ca un strat de flori cu cata atentie ii dai cu atat mai mult poti castiga
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton