Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de liviu202 » Dum Oct 17, 2010 2:23 pm
In legatura cu pretul. Mie la 1.99(private multe si scurte) imi merge mai prost decat la 2.99(private lungi dar mai putine).La sfarsti rezulta bani mai multi cu 2.99. Asa ca fiti destepti si nu mai lasati la pret. NU VA MAI VINDETI PE BANI PUTINI!
-
liviu202
- Cunoscator

-
-

Publicitate AWStars
-
de Alexiss » Lun Oct 18, 2010 12:00 am
wxdj scrie:TOTI am mutat un membru l-a un momen dat , in functie de interesul nostru, cautati moralitate in VCH?, hahahah , fiecare ishi asuma riscul. Fata mea, fa ce simti, daca o sa greshesti ai sa vii dupa aia pe aici shi o sa explici si tu la alte modele cum stau treburile.Sfat-ul meu ?, daca ai pus intrebarea asta pe forum TU inca nu esti pregatita sa faci asha ceva.TOTI au facut magarii la un moment dat.REPET TOTI !!!.Care spune ca nu a facut magarii pe net(gift-uri, mutari de membrii, etc.) sa "ia piatra de jos si sa arunce in mine".Succese.
Absolut !
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Under10 » Lun Oct 18, 2010 12:29 am
Da , toti am facut lucruri de genul in activitate . Dar pana la a da sfaturi pe un forum public .... Fiecare trebuia sa faca cum il duce capul .... nu trebuia spus aici pe forum ceva de genul " ia fata si muta membri unde vrei dar ai grija sa nu te vada adminii " ... cam asta va intelege un model care citeste acest topic .
Succes tuturor
-

Under10
- Profesionist

-
de Utilizator sters » Lun Oct 18, 2010 2:05 am
Parerea mea este ca in ziua de azi,nu vei mai gasi nici un om care sa lase de la el pentru ai merge bine colegului...deci in principiu,fiecare face ce e mai bine pentru a merge treaba.Daca ar fi sa lase fiecare model cate putin s-ar ajunge departe,insa pana acolo va mai fi nevoie de o perioada de timp foarte lunga sau poate chiar infinita.... Bafta la toata lumea! P.S cine-i harnic si munceste are tot ce vrea,cine sta si leneveste are.... bagati tot ceea ce credeti ca va face sa mearga activitatea mai bine 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de evalovesjazz » Lun Oct 18, 2010 4:59 pm
Hmmm... nu m-am gandit ca acest topic va intarata atat de mult taberele. Si in niciun caz nu m-am gandit ca cineva isi va face timp sa se intereseze de treburile mele personale, dar se pare ca-i mai interesa(n)t sa vada ce-i in curtea mea si sa-si dea cu parerea. Draga Under10, motivul pentru care as fi facut schema cu pimpin e fiindca unui membru, care la un moment dat plateste 2,3,4 dolari pe alt site si sta mai putin de 10 minute, i-ar fi placut sa aiba posibilitatea sa se transfere la un tarif mai mic, sa stea mai mult cu mine si chiar sa cheltuiasca mai mult, fiindca ii place ce vede si vrea mai mult; unde mai pui ca au premii grasute intr-un top in care am sanse sa ajung usor. Iar treaba cu "o oarecare XXmodel care habar nu are cu ce se mananca videochatul" a fost o afirmatie foarte deplasata; fiecare a fost la inceput si fiecare a invatat pe parcurs si o astfel de "incurajare" chiar nu ajuta. Si de moralitate ma doare fix la buzunar... sa fie toti pe cate de imorala sunt eu si lumea ar fi un loc mai bun.
Cat despre ce s-a spus privitor la intrebarea pe care am adresat-o initial, cum ca nu sunt pregatita sa fac asa ceva... Ar fi fost mai bine s-o fac de capul meu si apoi sa vin fuga sa cer solutii ca m-a prins cutare site sau ca m-a turnat vreo colega de breasla? Eu personal sunt impacata cu ideea ca am venit aici sa ma informez inainte sa fac vreo boacana si cred cu tarie ca daca toate incepatoarele ar rasfoi forumul sau ar adresa o intrebare inainte sa faca ceva, s-ar reduce semnificativ mesajele de gen "Heeeelp meee, am dat-o-n bara!".
Va salut!
Toate cele bune de la Eva.
-

evalovesjazz
- AWStudent

-
-
de Under10 » Lun Oct 18, 2010 11:44 pm
evalovesjazz scrie:Hmmm... nu m-am gandit ca acest topic va intarata atat de mult taberele. Si in niciun caz nu m-am gandit ca cineva isi va face timp sa se intereseze de treburile mele personale, dar se pare ca-i mai interesa(n)t sa vada ce-i in curtea mea si sa-si dea cu parerea.
NU aveam unde sa ma interesez despre persoana ta Tu ai spus aici cum-maresc-pretul-pimpin-t5337.html ca lucrezi cu pimpin si am presupus ca despre acest site este vorba . Succes
-

Under10
- Profesionist

-
de evalovesjazz » Mar Oct 19, 2010 12:39 am
Irelevant unde ai gasit informatia, nu incercam oricum sa ma ascund. Aratatul cu degetul si aruncatul cu pietre era problema...
Toate cele bune de la Eva.
-

evalovesjazz
- AWStudent

-
-
de Under10 » Mar Oct 19, 2010 1:27 am
aditza scrie:bagati tot ceea ce credeti ca va face sa mearga activitatea mai bine 
Daca voi dati astfel de sfaturi unor modele incepatoare .... chiar raman fara cuvinte De la mutatul membrilor de pe un site pe altul este simplu sa ajunga membrul si pe mess sa mearga si westernul . Spuneti ca videochatul a luato in jos si vreti sa-l ridicam ... pai cu astfel de idei nu vom ajunge nicaieri ... Eu nu vorbesc doar pentru userul evalovesjazz .... ea oricum probabil va face cum o taie capul , poate a inteles ca nu este tocmai ok sau poate nu .... dar aici pe forum sunt probabil sute de modele care citesc si un sfat ca asta le va baga la idei . Ideea mea era sa faca fiecare cam ce-l duce capul ....
-

Under10
- Profesionist

-
de Under10 » Mar Oct 19, 2010 1:42 am
Pe forumul lui Ionut a fost un topic de genul acestuia si acolo erau mai multi useri care ar fi fost deacord cu mine aici , pacat ca nu vad sau nu vor sa se bage .... nu am mai gasit acel topic (este mai vechi) ca as fi pus un link aici .... In fine ideea este ca nu am nimic cu nimeni de pe forum ... sa nu ma intelegeti gresit ... pe forum ne razboim in replici ; in pm pe mess sau live suntem amici :) ... aici fiecare ne dam cu parerea personala (buna sau rea) ... @evalovesjazz ... nu am nimic cu tine personal .... exemplul XXmodel nu erai tu era un oarecare model care sa zicem citeste acest forum ... daca sa zicem ma intrebai pe mine in PM probabil ca ziceam sa incerci dar sa ai grija la admini , colege care vor raul etc .... insa aici pe forum public incercam sa nu aduc aceasta metoda in practica oricui ... Cine intelege mesajul meu ok cine nu .......
Succes
-

Under10
- Profesionist

-
de Utilizator sters » Mar Oct 19, 2010 2:41 am
Este greu Under...eu te inteleg perfect dar punete in locul unui model care produce 100 $ pe,perioada...Nu ai face tot posibilul sa maresti castigul?Daca un astfel de model ar tine cont de bunatate si ar lasa loc pentru alte modele,cine ar avea de profitat de pe urma asta?Modelele de top,etc...respectivul ramane in gaura.Eu personal daca as fi model,as face tot ce mi-ar sta in putinta ca sa produc mai mult,nu e normal?Bineinteles ca nu chestii de genul nud in free sau alte chestii de genul...la asa ceva sunt si eu contra,dar faptul de a muta un membru doi 10 mi se pare ok...doar nu va muta un model 1000 de membrii...membrii sunt destui,site-uri la fel.Si stai linistit ca videochat-ul nu sa dus in jos numai din cauza romanilor...nu ai vazut coloratele alea care stau in putzoiu gol si mananca,murdare la bot...etc? Galbejitele la fel....(nu sunt rasist dar imi place mai mult cum suna  ) Din pacate nu avem puterea sa schimbam ceva.Asta se va intampla in timp,si cu siguranta in mai bine NU Bafta acolo! 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Alexiss » Mar Oct 19, 2010 2:43 am
E foarte clar mesajul si a fost spus in repetate randuri . "Legal" ca sa zic asa , exista regulamente ale fiecarui site in parte , care , odata incalcate , pot aduce de la sine anumite sanctiuni . Asadar cine incalca regulamentul , in orice directie , o face pe propria raspunere .
Daca vreti sa vorbim despre moralitate insa (moralitatea fata de site-ul de video chat) mai bine o lasam moarta . Am atat de multe argumente si exemple ca scriu 2 zile pe tema asta despre anumite site-uri (in special de cele considerate principale) .
Repet . Fiecare este in activitatea asta pentru a face profit si nu vad niciun furt nicaieri . Membrul poate alege sa faca ce vrea cu banii sai , la cererea unui model sau nu .
Ce se intampla daca am eu un membru adus stiu eu de pe ce facebook sau mai stiu eu de unde , stau pe site-ul X , e fan inrait omul , si la un moment dat decid ca vreau sa-l mut pe alt site ... membrul e de acord . Ce face site-ul ? Ma penalizeaza . E moral ? E doar un exemplu banal .
35% modelul + 17.5% (medie , ca nu toata lumea vine pe referral) + 5% comision procesare plati (debit mare , poate 5% e deja mult ...) = 57.5% . Daca zic ca 7.5% se duc pe cheltuieli (servere , personal, etc.) spun mult , ca sumele sunt mari . Totalizam 65% . Vezi cumva ca site-ul castiga lafel cat modelul 35% ? Daca imi zici ca aceasta chestie este morala eu incep de maine sa scot caramizi din zid cu mainile goale si ma las de meserie .
Concluzia mea personala , asa cum vad eu lucrurile . Nu exista moralitate nici la modele si nici la site-uri . Desi lucrurile par ordonate , doar cei care functioneaza pe principiul junglei au cu adevarat succes . Si aici pot sa vin cu o tona de exemple atat la "marile" studiouri ale patriei , cat si site-uri .
Discutia e mult prea lunga , complexa , si cu amanunte care probabil unii nu le inteleg iar altii oricum nu le baga in seama . Ideea de baza ramane aceiasi , si o repet : Profitul .
Daca incepem iar cu moralitate , deontologie si alte lucruri ... nah ... discutam 1000 de ani . Ele trebuie sa existe , dar nu prea au mare legatura cu subiectul dezbatut pe acest topic .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de fetish » Mar Oct 19, 2010 1:25 pm
parerea mea ref la intrebare am expus o :nu am nevoie , nu cunosc , nu ma intereseaza ;la mine e f simplu inkid sesiunea de vdc , inkid pc ul s a terminat ziua dde munca , este f importanta familia mea si timpul MEU liber nu memebrul xulescu pe care il mai scarman un pic intre coarne ca daca ajungi la ai muta de colo dincolo clar treb sa fie cel putin regular adika iti mananaca nervi timp idei si altele
ce nu inteleg eu este de ce ceea care a deschis subiectul are nevoie de indrumare noastra ; dupa ce si cum scrie se vede treaba ca e fata desteapta si atunci ?daca tot vrea sa o faca de ce nu o face si gata ; daca eu as fii in lokul ei mi as lua deciziile care imi convin mie is le as pune in practica chit ca mi da telefon Dumnezeu in miezul noptii si ma anunta ca nu ami intru in rai tura asta
mi se pare o chestie f de bun simt sa ti asuumi responsabilitatea pt ceea ce faci si iar mi se pare super sa gandesti u cu capul tau ; ce fac in sit asta asta faca atunci fac si gata
echiar funny noi suntem cumva sfatul batranilorr care functionam ca niste dirijori de manechine fa la stanga , ah nu la dreapta e accident etc
draga mea gandeste tu cu capsorul tau vezi care e situatia acolo al tine daca iti convine sa i muti de colo colo si fa o !lasa ne pe noi , laso pepe colega x care se entuziasmeaza ca ai memebrii fideli ,lasa regulamentul site ului y care interzice mutataul dar in mom in care vei avea contul inkis pe site ul x sau y te rog sa nu vii aici sa te plangi si sa ceri ajutor pt ca ti ai facut o cu mana ta
pe de alta parte e f bine ca modelele merg pe premisa asta caci site urile taxeaza ddestul de repede asemenea initiative asa ca in curand va scadea drasctic nuamrul de modele ..... spre bienle nostru astora mai vechi ; sa nu uitam caimlive pt asemeneatrasnaie a renuntata al cateva modele veterane si cu lokuri in HOF deci se poate
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale