Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de evalovesjazz » Vin Oct 15, 2010 2:10 am
Buna seara! Ma preocupa de ceva vreme un subiect aparte si as avea nevoie de cateva pareri ca sa pot sa ma lamuresc. Este vorba de atragerea membrilor de pe un site pe altul. As dori sa stiu cate ceva despre asta.. daca e riscant in vreun fel (asta in primul rand), daca aduce beneficii, daca, daca, daca... Motivul pentru care ma gandesc la asta este acela ca mi-a trecut prin cap ideea nastrusnica de a "porta" cativa membri pe un site unde tariful este mai mic, iar traficul si concurenta de asemenea scazute.
Orice informatie e de folos. Daca se intampla sa vi se para o idee proasta, va rog nu sariti cu acuzatii, ci mai degraba cu argumente (daca ma conving ca am gandit gresit chestiunea, o sa ma critic singura). Multumesc!
Toate cele bune de la Eva.
-

evalovesjazz
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de fetish » Vin Oct 15, 2010 10:55 am
in primul rand caest forum nu e C.C.(comitetul central al P.C.R.)ca sa nre ridicam in 2 picioruse si sa ne facem autocrtitica....nici macar un forum al AAAnu suntem:Buna ma numesc X si ma ocup cu mutarea membrilor de pe un site pe altul..... eu personal nu am nici o parere ;mi se pare pierdere de timp , vreme , prea multa energie irosita sa l pupi in fund pe mister x memmbrul 
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de ionut_ro » Vin Oct 15, 2010 1:02 pm
cum zicea si fetish - 1. e o mare pierdere de timp... 2. risti sa pierzi membrul ala care il treci pe alt site... 3. daca te mai prinde si site-ul de pe care "furi" membri - bye bye cont la dumnealor
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de Under10 » Vin Oct 15, 2010 7:08 pm
Un site se straduieste sa aduca membri , cheltuie bani in publicitate etc etc iar noi ce sa facem ?! ... hai sa ducem membrul pe alt site ... o mare greseala parerea mea .. Este la fel de gresit ca si facutul de show pe yahoo, skype etc etc .... de ce nu-l iei si la tine in casa ?.. mai e doar un pas ...
-

Under10
- Profesionist

-
de evalovesjazz » Sâm Oct 16, 2010 5:48 pm
@fetish: n-am vrut sa fac bravada sau sa ies in fata ca m-as ocupa de mutarea membrilor... era o idee si m-am adresat forumului ca sa aflu informatii, tocmai ca sa nu fac tampenii. Iar daca m-as fi hotarat sa fac treaba asta, cu siguranta n-o faceam ca sa pup in fund pe cutare membru, ci pentru ca m-am gandit ca dintr-un anumit punct de vedere mi-ar aduce niste avantaje. Mentionez aici ca ideea mi-a dat-o chiar un membru cu care ma inteleg mai bine si despre care stiu sigur ca nu a avut niciun interes ascuns cand mi-a vandut pontul asta. Cat despre sectiunea "autocritica", am vrut sa preintampin situatia in care diversi colegi de pe forum sar ca hienele cand un incepator intr-ale chat-ului indrazneste sa puna o intrebare si i se raspunde cu o atitudine de superioritate, de parca ar trebui sa se fi nascut cu raspunsul la intrebarea pe care si-o pune.
@under10: nu stiu daca e cazul sa facem pe lupii moralisti atata vreme cat exista site-uri care platesc modelele sa aduca membri, si pe aia sigur nu-i culegi de pe hi5. Prin urmare singurul argument care te pune pe pozitia contra e etica profesionala, de care fiecare alege sa tina cont... sau nu. Si ca sa raman in ton cu ironia din ultima parte a mesajului tau, "apreciez" indemnul binevoitor. N-am gresit cand am anticipat ca cineva o sa raspunda cu ostilitate.
@ionut_ro: 1.Nu stiu cat de mult poate sa-ti ia sa-i scrii unui membru "you can find me on the fallowing site:........ it's cheaper and we can spend more time together" 2.Eu ma refeream la membrii care sunt chiar pasionati de persoana mea si despre care stiu ca ar face-o, iar concurenta pe site-ul nou e de tot rasul, nu prea are cine sa mi-l "fure"(obiectiv vorbind, nu incerc sa ma ridic pe mine in slavi) 3.Subiectul "daca ma prinde careva?" ma ingrijoreaza si pe mine, numai vroiam sa stiu detalii despre cum ar putea un site sa verifice, daca ma poate "turna" cineva etc.
Multumesc oricum pentru raspunsuri.
-

evalovesjazz
- AWStudent

-
-
de fetish » Sâm Oct 16, 2010 7:01 pm
aha inteleg acum ;da exista modele care toarna iar membrii circula intens , mai exisat supravegherea facuta dde catre site , mai exista si varianta ca membrul respectiv sa astepte mult mai mult decat ii oferi si atunci sa se razbune;mai exisat si modelele cu conturi de memebru care alearga dupa greselile celor din jur ; eu persoanl nu as recoamndda ; maj site urilor mai nou daca te prind cu vre o trasnaie din astea te baneaza for life time
nu considera never ever un memebrul ca fiind apropiat de tien ;totul este un joc tu jovci teatru ca faci vdc din placere si el ca te iubeste sau iti este amic ; fiecare are ceva de castigat
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de evalovesjazz » Sâm Oct 16, 2010 8:05 pm
Ok, am inteles si m-am cam lamurit cum sade treaba... prea riscant pentru mine, multumesc de recomandari. Dar totusi... am fost in situatia in care vreo doi membri m-au intrebat pe ce alt site mai lucrez si le-am spus... asta inainte sa ma gandesc la subiectul "mutare de membri"... si m-am trezit cu ei in free room pe celalalt site, inregistrati ca membri. Acum stau si ma gandesc, tinand cont de ce-ai spus tu fetish, oare e cazul sa ma ingrijorez ca voi fi trasa la raspundere? Imi cer scuze daca topicul pare cam aiurea, dar prefer sa intreb o prostie aici decat s-o fac de capul meu.
-

evalovesjazz
- AWStudent

-
-
de evalovesjazz » Sâm Oct 16, 2010 8:16 pm
PS: cat despre apropierea cu un membru, stiu regulile si cel despre care vorbeam este singura exceptie (nu vreau sa dau detalii, dar sunt sigura de persoana lui). Stiu si despre notiunea de teatru de asemenea, cu adaugirea ca nu trebuie sa ma prefac ca-mi place vdc (tendintele exhibitioniste ma ajuta). Iti multumesc oricum pentru grija, fetish 
-

evalovesjazz
- AWStudent

-
-
de Alexiss » Sâm Oct 16, 2010 8:29 pm
In primul rand nu vad de ce sa duci un membru de la un tarif mai mare la unul cu mult mai mic . Eventual sa-l duci la un tarif similar sau cu putin mai mic , dar sa ai ceva de castigat din asta (fie comisionul site-ului respectiv mai mare , fie program de afiliere , fie ambele) .
Cunosc cazuri de modele de top ce folosesc la baza camcontacts (ca isi iau 80% acolo) dar lucreaza si pe alte site-uri mai mici . Ii plimba pe membrii dupa cum are chef , pe site-urile mai mici , pentru voturi , awards , etc etc etc , iar pe cei noi pe care ii agata pe aceste "celelalte" site-uri ii transfera de urganta pe camcontacts , pentru ca acolo isi ia 80% . Si nu vorbesc de cazuri izolate sau de modele incepatoare . Vorbesc de modele care GATANTAT castiga peste 10.000 pe luna . Daca modelele care astfel se claseaza pe locurile 1 in aceste awards o fac , restul ce trebuie sa facem ? Sa folosim morala ? Nu ... din pacate , si repet asta , din pacate raspunsul este NU . Nu ai cum sa combati un astfel de fenomen prin moralitate si corectitudine . Sunt , dupa parerea mea, lucruri mult mai grave pe care cineva le poate face decat plimbarea membrilor dintr-un loc in altul .
Din nereficire constat ca nu sunteti foarte constienti nici de fenomenul paysite-urilor personale care iau amploare din ce in ce mai mult . Acele modele care au astfel de site-uri sa nu-mi ziceti ca-si aduc membrii prin advertising ca sincer nu halesc ...
Din nefericire , etica , moralitatea , te pot aduce in pragul falimentului . Sa nu uitam subiectul Svideo atat de comentat prin alte parti cu modelele acelea care au iesit la un suc . Stiti voi povestea . Si daca Svideo care , zic unii , e pionierul industriei , restul ce sa facem ? Ori ne prostituam (ca sa facem ceva mai mult decat el) ori murim de foame . Sigur , trag un pic mata de coada si exagerez , dar doar de dragul exemplului ...
In ceea ce priveste acest topic eu as incuraja traficul de membrii , pentru ca e o chestie care tine de profitul personal . Daca voi chiar aveti impresia ca Jasminul de exemplu isi trateaza colaboratorii (modele ,studiouri, parteneri afiliati) cu maxima seriozitate si moralitate , inseamna ca ne-am nascut ieri .
O singura chestie totusi . Cine face acest lucru o face pe propria piele , pentru ca sunt regulamente in vigoare ...
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Under10 » Dum Oct 17, 2010 12:57 am
Alexiss .... chiar nu ma asteptam la un reply de genul ... Nu mi se pare corect ca o oarecare XXmodel care habar nu are cu ce se mananca videochatul sa duca un membru de pe un site pe altul ! sau sa-l duca pe yahoo etc .. In aceasta industrie mai sunt modele care lucreaza si cu 1 singur site si nu ar fi corect sa-i fure cineva un potential membru. Daca XXmodel nu este in stare sa tina un membru pe un site cu tarif mai mare asta nu inseamna ca poate sa-l duca pe un site unde tariful este 0,00n centi .... in stilul asta vom ajunge sa lucram pe "gratis" Faza cu transferul de membri pe un site propriu este alta poveste . Tocmai , daca ducem membri pe site-uri unde se face show in free si pv pe bani putini atunci vom ajunge la faliment ! Asta este parerea mea .
Succes,
-

Under10
- Profesionist

-
de Under10 » Dum Oct 17, 2010 1:08 am
Exact ce spuneam mai sus .... Acelasi user care a deschis acest topic se pare ca are cont si pe site-ul livepimpin .... site cu 0,99 pe/min si 45% .... pfff ... probabil pe site-ul asta vroia sa duca membri Trist dar adevarat ,
-

Under10
- Profesionist

-
de Alexiss » Dum Oct 17, 2010 12:55 pm
Nu Under , cu siguranta eviti sa vezi un singur lucru . Membrul e o persoana , un om , el nu apartine sub niciun fel site-ului respectiv . El poate sa faca ce vrea cu banii lui , sa-i cheltuie in X sau Y loc . E liber sa faca ce vrea cu ei .
Sigur ca da , inteleg perfect si partea negativa a lucrurilor , ca un membru multat de pe un site pe altul poate insemna bani mai putini pentru un coleg webmaster (care eventual l-a adus initial pe site-ul respectiv), etc.
Nu , idealistul din mine ar fi dat un alt raspuns Under , dar realitatea , cel putin asa cum o vad eu , este destul de murdara , si nu te poti duce intr-o mina de carbuni imbracat intr-un frac alb ...
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de wxdj » Dum Oct 17, 2010 1:26 pm
TOTI am mutat un membru l-a un momen dat , in functie de interesul nostru, cautati moralitate in VCH?, hahahah , fiecare ishi asuma riscul. Fata mea, fa ce simti, daca o sa greshesti ai sa vii dupa aia pe aici shi o sa explici si tu la alte modele cum stau treburile.Sfat-ul meu ?, daca ai pus intrebarea asta pe forum TU inca nu esti pregatita sa faci asha ceva.TOTI au facut magarii la un moment dat.REPET TOTI !!!.Care spune ca nu a facut magarii pe net(gift-uri, mutari de membrii, etc.) sa "ia piatra de jos si sa arunce in mine".Succese.
fii aerisit
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de liviu202 » Dum Oct 17, 2010 1:57 pm
Va agitati degeaba. Oricum nu puteti sa schimbati nimic. Fiecare site cu politica lui. Livejasmin asa o sa fie intotdeauna. Nuditate la greu in free. Credeti ca ei nu stiu? Asa se promoveaza si o sa mearga pe linia asta atata timp cat merge. Vorba aceea sunt no1 la trafic. Daca vreti un site cu reguli stricte stati pe xlove chiar cams. Cum sa mai scris si in alte topicuri. Fiecarui model i se potriveste un anumit tip de site. Asa ca nu va mai plangeti. Va ofticati ca stau alea nud pe lj si imlive dar defapt problema e la voi. Nu va obliga nimeni sa lucrati pe lj. Dar totusi lucrati pe el pentru ca merge mai bine, chiar si cu nuditatea lor, decat alte situri.
Parerea mea e ca un model care isi cunoaste calitatile si stie sa le scoata in evidenta nu are de ce sa isi faca probleme. Modelele care au de pierdut sunt doar cele care stau pe situri si se oftica ca nu stiu cine sta goala in free. Doar va deprimati,va enervati,va ofticati si asta se vede la camera foarte repede. Asta duce la o atitudine gresita, membrii tratati gresit, deci no money si timp pierdut. Videochatul nu mai este pentru toata lumea! Nu e de ajuns doar sa stai in fata camerei. A ajuns un domeniu care are nevoie de atentie,timp, seriozitate si nu numai. Au trecut vremurile cand intra-i repede pe site 2 ore si apoi pleca-i repede la discoteca sau la plimbare. Asa ca spor la bani, aveti grija de corpul vostru(m-am saturat de cate fete cu burta,fese lasate,nearanjate,nesimtite,proaste am vazut pe situri) si de membri care ii aveti in lista de chat ca s-ar putea sa-i pierdeti si pe aia.
-
liviu202
- Cunoscator

-
de liviu202 » Dum Oct 17, 2010 2:15 pm
-
liviu202
- Cunoscator

-
Înapoi la Discutii generale