Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de maricicaaa » Joi Oct 28, 2010 4:32 am
am o groaza de intrebari si nelamuriri... daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva... am 22 de ani si vreau sa fac singura de acasa... am calc cu de toate, net bun si webcam logitech pro 9000... vorbesc engleza f bine... in primul rand nu stiu pe ce site sa imi fac... am vazut aici ca live jasmin ar fi cel mai bun... am intrat putin si pe acolo... care e treaba cu master center si performer center? si am mai citit pe aici ceva legat de hot flirt si adult? unde se castiga mai bine? momentan pentru ca sunt incepatoare nu stiu daca as fii dispusa sa folosesc dildouri si alte chestii... si am inteles ca pe livejasmin daca nu faci asta nu prea intra pe tine... cu nuditatea nu am probleme... ce site mi-ati recomanda pt inceput? daca sunt mai shy si nu ma incanta folositul dildoului am vreo sansa? se poate castiga si din hot flirt? sau e mai greu? unde am sanse de castig mai mari? tinand cont ca sunt incepatoare si nu prea stiu ce si cum.. din cate am inteles se poate ca clientii sa ma si auda... este obligatoriu? adica imi vine mai usor sa stiu ca ei nu ma aud doar ma vad... si o ultima intrebare... se poate cumva ca sa nu ma poata vedea romanii? asta in ideea ca poate ar intra cineva cunoscut pe mine si atunci chiar mi-ar fi extrem de rusine... daca ar intra vreun vecin de exemplu ms mult si sper sa imi raspunda cineva... cred ca am dat destule detalii cat sa imi puteti raspunde si daca nu feel free to ask... ms inca o data...
-
maricicaaa
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Utilizator sters » Joi Oct 28, 2010 4:55 am
Buna Maricica! Din cate vad eu,si din ce ai citit pana acum,ai inteles in mare cum sta treaba. E ok sa incepi cu jasmin. E mai bun adult decat hotflirt. Poti bana romania. Treaba cu master si performer...performer e cont de model,iar master e cont de studio. Daca nu folosesti jucarii,faci bani foarte foarte greu mai ales ca incepatoare. Sunetul e unul dintre cele mai importante lucruri...nu e obligatoriu,dar reprezinta un avantaj extrem de mare. In mare cam despre asta este vorba.In rest ai inteles cam cum sta treaba.Mai citeste pe forum!Iti va fi de folos Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Jules » Vin Oct 29, 2010 12:37 am
LiveJasmin e un site extraordinar de bun. Cand te inregistrezi, selectezi easy registration si dupa te loghezi in performer center. Pentru cont de studio e advanced registration(master center cand se logheaza). Recomand adult. In trecut am mai avut colege care au inceput la hot flirt/non adult si au cerut singure transferul la adult dupa 2 zile. Incepi gresit daca tu crezi ca ai neaparata nevoie de jucarii si alte nebunii la adult, chiar daca esti incepatoare. Am colege care fac peste 200-250 pe tura fara prostii d-astea. Iar la celelalte, care a crezut ca face mai mult cu jucarie, s-a inselat. Greseala mea la inceput a fost ca am crezut ca se fac bani numai pe show, intre timp m-am mai dezmeticit si am pastrat o singura jucarie, numai pentru blow job/tit fuck/feet lovers. In rest nu se merita si sa nu-ti iei in veci pentru altceva, oricat ar cersi membrii. Banii cei mai multi vin din privaturile cu chat, nu cu show, dar trebuie sa ai foarte multa rabdare la inceput, mai ales ca ai ales sa faci de acasa, deci o sa inveti totul singura. Audio e foarte important(cel putin pentru mine), dar asta nu inseamna ca trebuie sa uiti de tastatura. Audio atrage mai mult membrii, am vazut ca stau mai mult in free chat, nu conteaza daca nu ma aud vorbind, macar o muzica de fundal sa fie. Chiar daca in free imi turuie gura, in privat iau tastatura in brate, intotdeauna scriu mai mult decat membrul care ma aude doar exclamand, razand, gangurind sau gemand, dupa caz. Daca vorbesc, trece prea repede timpul lol. Pe LJ ai optiunea sa banezi si guestii romani si membrii romani, iar cand esti cautata pe site apare un mesaj gen "Sorry, there is no match for Your search. Why not take a look at a selection of our Online Performers?". Acum, asta nu inseamna ca nu o sa mai intre deloc romani pe tine. Mai sunt cei din afara tarii plus cei care lucreaza in domeniu care au gasit fiecare cate o metoda de a vedea romancele in free, chiar daca Romania e banata. Fiecare meserie cu riscul ei. Gandeste-te foarte bine la riscurile pe care ti le asumi tu. Intr-un final, pe mine a ajuns sa ma doara la cot de ce zic altii. Ei sa ramana cu barfa si eu cu banii, care, crede-ma, inca nu esti constienta de cat de multi poa' sa fie.
-
Jules
- AWStudent

-
de maricicaaa » Vin Oct 29, 2010 3:31 am
ms tare mult pentru raspunsuri...
pana la urma raman cu jasmin si cu adult :D
vroiam daca se poate si are cineva rabdare sa imi dea niste sfaturi pentru prima data cand o sa intru online... cum ar trebui sa ma imbrac... ce fel de muzica sa pun... ce sa nu fac sau ce sa nu zic... ce decor sa am, tinand cont ca o sa fac de acasa din camera mea... etc
ms inca o data...
-
maricicaaa
- Incepator

-
-
de maricicaaa » Vin Oct 29, 2010 4:19 am
am uitat sa intreb care sunt orele cele mai bune pentru stat online? ms ms
-
maricicaaa
- Incepator

-
-
de dragutadrian » Mie Noi 03, 2010 5:34 pm
tu cauti mura in gura !!!!
wtf
-
dragutadrian
- AWStudent

-
-
de Utilizator sters » Mie Noi 03, 2010 8:22 pm
Pai daca folosesti functia de cautare,vei vedea ca sa mai discutat de mai multe ori pe tema asta Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Celeste » Joi Noi 04, 2010 5:44 am
Poca maica ce te ambalasi asa. Respira sufletel, respira vezi sa nu-ti plesneasca vre-o vena ca nu se merita efortul. ONtopic: Shi Fashi?
-
Celeste
- Incepator

-
-
de Utilizator sters » Joi Noi 04, 2010 7:13 am
Pai cam are dreptate sis... P.S cam scumpa la vedere 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Celeste » Joi Noi 04, 2010 7:23 am
Stiu ca are dreptate bro...
-
Celeste
- Incepator

-
-
de maricicaaa » Joi Noi 18, 2010 8:29 pm
imi cer scuze daca mesajul meu a fost unul asa de jignitor... credeam ca pentru asta exista forumul... pentru intrebari... am dat "sarci" tocmai asa am si gasit siteul asta... ce sa fac daca nu m-a facut mama gata initiata intr-ale videochatului... nu stiam nimic despre videochat, nu cunosc pe nimeni care face... de unde sa scot informatii? dar nu are nimic, o sa ma descurc singura la fel cum m-am descurcat si pana acum... multumesc celor care nu s-au simtit jigniti si mi-au raspuns... si imi cer scuze inca o data pentru cei jigniti... nu o sa mai scriu niciodata pe acest forum...
-
maricicaaa
- Incepator

-
-
de gogalina » Joi Noi 18, 2010 8:54 pm
maricica daca tot spui ca esti incepatoare si nu stii nimic despre videochat si daca raspunsurile sau topicurile pe acre le-ai gasit nu te satisfac te sfatuiesc sa incerci un studio, acolo sigur vei invata, si eu tot de la un studio am inceput. Iar pe forumul asta nu cred ca chiar nu gasesti oameni care sa te indrume sa gasesti un studio serios.
-
gogalina
- User Avansat

-
de cretZu » Joi Noi 18, 2010 10:00 pm
Sau mai poti cauta si intreba in continuare, sigur vei gasi :)
-
cretZu
- User Avansat

-
Înapoi la Discutii generale