Webcam models

Incepator

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Incepator

Mesajde rrazzzcor » Mar Oct 26, 2010 9:48 pm

Buna tuturor membrilor , am indraznit sa deschid acest topic cu rugamintea de a ma ajuta in legatura cu video chatul . Daca l-am deschis total aiurea imi cer scuze , rog a mi se raspunde serios si la subiect daca se poate . Precizez ca am citit toate paginile de pe acest forum de la sectiunea DISCUTII GENERALE. Indraznesc a pune urmatoarele intrebari care au mai fost puse dar vreau raspunsuri clare , mai detaliate ca pentru un incepator si pe care nu intereseaza sau nu vrea sa ajute ROG a se abtine . Va multumesc.

Cum ziceam , sunt nou in aceasta industrie daca pot sa ii zic asa , am un cont pe livejasmin cam de o luna , mi se pare ca am facut foarte putini bani si as vrea daca puteti sa imi dati ceva sfaturi pentru cum as putea sa imi dezvolt aceasta latura , cum as putea sa imi fac un al doilea cont si unde ar trebui sa il fac , pe ce site . In timp de o luna am castig in jurul la 250 de dolari , eu zic ca e foarte putin din cate am citit eu pe aici . Astept ceva sfaturi . Va multumesc !
rrazzzcor
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Incepator

Mesajde Alexiss » Mar Oct 26, 2010 10:02 pm

Ceri raspunsuri clare , dar ceea ce intrebi nu e lafel de clar .
De preferat sa ne spui si noua sexul (fata / baiat) , categoria pe care lucrezi , date despre calculatorul tau si conexiunea la internet (sa ne dam cu parerea daca te mai duce o a doua conexiune sau nu) , orice alte detalii suplimentare .

Cu cat mai multe detalii , cu atat raspunsurile la intrebarile sau neclaritatile pe care le ai vor fi mai la obiect . La ce ai postat mai sus nu te poti astepta la raspunsuri care sa te ajute prea mult .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde cretZu » Mar Oct 26, 2010 10:21 pm

Presupun ca esti baiat nu?
DIn formularea "sunt nou in aceasta industrie".
cretZu
User Avansat
User Avansat

Mesajde rrazzzcor » Mar Oct 26, 2010 10:54 pm

imi cer scuze ca am uitat sa precizez , sunt baiat , sunt la sectiunea gay , arat destul de bine , toata lumea care intra zice ca sunt foarte dragut , arat bine si la corp , deci o si zice lumea pe free chat si toti cei care intra in privat , in free chat stau imbracat , am stat o singura data fara tricou pe mine , un laptop hp 2,13Ghz Dual Core, 4 Gb RAM 64 bit si cam atat ... am o luna de cand fac , stau tot timpul cu muzica pe fundal , nu manele , muzica buna ...zambesc non stop ...intra lumea in free chat si parca dispare prea rapid . Nu stiu ce sa zic . Mi se pare cam putin , cam slabut + ca as vrea sa mai incep sa fac pentru inca un site , dar nu stiu ce site , aici am citit mai mult , de exemplu pentru toate cele de la awempire cum as putea sa fac , sau e de ajuns livejasmin si atat ? sau un alt site care merge bine ... nu stiu .. am citit aici multe pareri , foarte multe pareri da imi este foarte greu sa ma decid . + ca imi trebuie acel mic ajutor pentru un incepator ... imi trebuie sutuletul in fund pt inceput . Va multumesc.
rrazzzcor
Incepator
Incepator

Mesajde ionut_ro » Mar Oct 26, 2010 11:02 pm

un aspect foarte important... limba engleza?... nu o lua in nume de rau, doar intreb..

ca site-uri din ce mai stiu ca ar merge la baieti ar fi mykocam (eurolive), xlovecam (daca nu stii franceza nu te baga, valabil si pt mykocam), flirt4free (chiar stiu vreo 2 baietii care fac undeva la 50$ pe zi acolo) si imlive (dupa norocul fiecaruia).
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde rrazzzcor » Mar Oct 26, 2010 11:28 pm

engleza ma descurc destul de binisor zic eu , nu stiu perfect dar ma descur sa mentin un dialog , iar cand ma incalcesc putin apelez la google. Ma descurc zic eu , niciodata nu asteapta mult cel care intra sa ii raspund , vorbesc absolut orice cu el , nah cat sa il tin mai aproape de mine sau sa intre in privat cu mine , iar dupa ce a intrat sa il tin cat mai mult posibil , ii rog pe toti care intra si zic ca arat foarte bine sau ce alte tampenii mai zic ei , ii rog frumos sa ma voteze ... franceza nu stiu si nu as vrea sa incerc sa fac vreo prostie sa lucrez cu google si chatul in acelasi timp ca sigur nu o iasa nimic bun , macar cu engleza ma descurc sa tin un dialog , mai facut si ceva glumite , dar franceza nu stiu nimic . Am tinut in privat si 20 de minute fara sa ma dezbrac sau sa dau doar tricoul jos si atat , am tarif de 1.99$ , am incercat si cu 2,49 dar nu prea a dat roade si am zis sa stau cuminte la 1,99 ...
rrazzzcor
Incepator
Incepator

Mesajde ionut_ro » Mar Oct 26, 2010 11:46 pm

nu te arunca la tarife mari... cel putin pe jasmin ramai la 1.99 - e cel mai bine
dupa cum ti-am zis incearca flirt4free si imlive. cam astea stiu ca ar mai merge la baieti, bazate pe limba engleza...

mai mult nu pot sa te sfatuiesc, la categoria site-uri baieti nu stau foarte bine...
baga tare si invata cat mai multa engleza... ia forumul asta la citit bine, s-a scris destul si pt baieti...

Bafta acolo!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Utilizator sters » Mie Oct 27, 2010 12:32 am

Salutari si bine ai venit!

Pentru inceput iti recomand sa nu te incurci cu mai multe siteuri,ca vei amesteca treburile si nu mai intelegi nimic.Ca sa intelegi sistemul cel mai bine,mergi pe jasmin aproximativ 3 luni ca sa te obisnuiesti si sa mai inveti cate ceva :yawinkle: Ceva sfaturi...mmmmm....Din ce am inteles eu de la tine mai sus...le acorzi prea multa atentie membrilor,si din acest motiv nimeresti multi din categoria"privitori-lor"ca sa zic asa.Cand intra un membru in camera,asteapta sa te salute el prima data,si apoi il saluti tu pe el ca altfel risti sa cazi rau in ochii celorlalti membrii salutand-ul pe el si apoi sa iasa din camera fara a te baga in seama :yawinkle: Iar la categoria voturi,e foarte bine ca ceri sa te voteze,dar mai intai asteapta sa porti o conversatie sau sa ai un privat cu membrul respectiv si apoi sa-i ceri sa te voteze :yawinkle: altfel risti iar sa primesti mai putine stelute ceea ce duce la un raiting mai low.Un aspect pe care nu stiu sigur daca il stii este de a avea o atentie sporita asupra "top membrilor"(cei cu roz).In functie de cate voturi acumulezi de la ei,urci in top :yawinkle: Iar pe jasmin la baieti,nu este greu sa ajungi in top.Cu 15-20 de voturi de la top membri ajungi bine chiar daca nu castigi o suma prea mare...si 5 dolari daca castigi,nu trebuie sa te agiti pentru premiu,trebuie sa te agiti pentru raiting deoarece vei fi clasat mult mai bine in pagini...
Daca te mai pot ajuta si cu altele,revin-o cu mai multe detalii si apoi intrebari!

Bafta acolo! :drinkers:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde rrazzzcor » Mie Oct 27, 2010 6:55 am

le acorda atentie la cei cu roz , nu ii salut cand intra , ii astept sa intrebe ei primii , nu tabarasc pe ei cu intrebari , zic ca undeva la limita ... toti vor in free chat fara tricou eventual mai multe iar eu refuz asta , le zic ca in privat discutam altfel dar in free chat nimic , doara zambete si atat . Un interval orar cand merge mai bine , desi nu e o treaba fixa asta ca presupun ca mie poate sa imi mearga bine toata ziua , iar altuia deloc ... Cam cat face un baiat pe o luna , o suma aproximativa , exacta stiu ca nu poate fi ca depinde si de norocul fiecaruia , de luna , ca pot fi mai bune si mai rele , dar in medie cam cat , ca sa stiu si eu la ce sa ma astept ... multumesc si ceva sfaturi sa ies mai bine in free chat si sa atrag in private . Multumesc
rrazzzcor
Incepator
Incepator

Mesajde fetish » Mie Oct 27, 2010 7:40 am

buna si welcome

acceseaza te rog profilul meu de pepe forum si o sa vezi toate post urile scrise sunt cateva si cu sfaturi pt baieti in caz ca lle gasesc eu iti dau un link

bafta
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Mie Oct 27, 2010 7:55 am

uite aici raz cateva sugestii :http://www.adultwebcamstars.com/board/site-mai-fac-banii-t5066-75.html

multa bafta
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde maryna » Mie Oct 27, 2010 9:54 am

inearca si tineao tot asa
vb cu membrii si atat, nu le arati pe free prea multe si incearca sa stai si dimineata si seara cateva ore.. acu depinde si de programul tau.. 4 ore dimineata cu 4 seara sau mai multe daca poti si ar trebui sa-ti mearga binisor.. eu personal nu agreez situl asta dar am vazut ca prietenului meu ii merge binisor pe el si are cam acelasi stil de munca ca si tine.. important e sa ai un program stabil bine pus la punct si atitudine.. si sa nu cedezi in fata lor, ca te iau nervii.. in rest bafta
maryna
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale