M-am decis de curand sa imi deschid o afacere in domeniul acesta! Asta ar fi prima chestie se mai renteaza? "se aplica si aici regula "e loc pentru toata lumea". Da/Nu? :D
Nu ma pricep foarte bine tot ce cunosc este de pe internet majoritatea de pe acest site cred ca am citit toate posturile?!
Am ales un apartament cu 3 camere in centrul Brasovului chirie de 400 EURO
Ce camere imi recomandati sa cumpar si ce configuratie sa fac la calculatoare?
Ce internet imi recomandati de asemenea?
La decoruri am inteles ca cel mai bine prinde ceva simplu si finutz nu incarcat cum ne place noua la romani:P
Si cu luminile am prinz faza nu e nici aia o problema
Ce mai m-ar interesa este tild-pad-urile sau cum se numesc parca ceva de genu le zicea?! ce sunt acestea si cu ce te ajuta?
Iarasi split-urile sau ceva de genu
cam asta e tot ce mi-a trecut mie prin cap acuma sa intreb?! Daca mai sunt si alte lucruri de adaugat va rog sa mi le enumerati sa le iau si pe acestea in calcul!
Referitor la fete deocamdata am batut palma cu 4 fete care asteapta acuma sa finalizez eu studioul!
Ce site-uri imi recomandati pentru inceput? Precizez ca si eu si ele suntem la inceput de drum?!
Si iarasi o curiozitate de-a mea ar fi urmatoarea: De ex o domnisoara sta pe LJ dar concomitent si pe alt site. Un membru de pe Lj vrea sa stea in prv cu ea cum ar trebui ea sa procedeze? inchide celalalt site sau cum se face? pt a nu face si un show gratis pe celalalt site?!?! :D
Si inca una sper sa nu ma injurati prea tare :( Eu banuiesc ca fac un cont de studio Master cont ceva de genu... dupa care la randul meu eu creez mai multe conturi pentru toate modelele din contul master? corect? banii care se acumuleaza intra in contul master? unde o sa si arata modelul X a facut luna aceasta atatia bani...bla bla?
Va multumesc si sper sa aiba cineva rabdare sa ma ajute si pe mine cu mini luceafarul ce l-am facut mai sus