Webcam models

INCEPEREA UNEI AFACERI DE TIP VIDEOCHAT!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

INCEPEREA UNEI AFACERI DE TIP VIDEOCHAT!

Mesajde ovidiu_t » Mar Iun 14, 2011 7:30 pm

buna si eu am cateva intrebari relativ la fel...
M-am decis de curand sa imi deschid o afacere in domeniul acesta! Asta ar fi prima chestie se mai renteaza? "se aplica si aici regula "e loc pentru toata lumea". Da/Nu? :D
Nu ma pricep foarte bine tot ce cunosc este de pe internet majoritatea de pe acest site cred ca am citit toate posturile?! :P
Am ales un apartament cu 3 camere in centrul Brasovului chirie de 400 EURO
Ce camere imi recomandati sa cumpar si ce configuratie sa fac la calculatoare?
Ce internet imi recomandati de asemenea?
La decoruri am inteles ca cel mai bine prinde ceva simplu si finutz nu incarcat cum ne place noua la romani:P
Si cu luminile am prinz faza nu e nici aia o problema
Ce mai m-ar interesa este tild-pad-urile sau cum se numesc parca ceva de genu le zicea?! ce sunt acestea si cu ce te ajuta?
Iarasi split-urile sau ceva de genu :P tot asa cu ce anume ma ajuta ?
cam asta e tot ce mi-a trecut mie prin cap acuma sa intreb?! Daca mai sunt si alte lucruri de adaugat va rog sa mi le enumerati sa le iau si pe acestea in calcul!
Referitor la fete deocamdata am batut palma cu 4 fete care asteapta acuma sa finalizez eu studioul!
Ce site-uri imi recomandati pentru inceput? Precizez ca si eu si ele suntem la inceput de drum?!
Si iarasi o curiozitate de-a mea ar fi urmatoarea: De ex o domnisoara sta pe LJ dar concomitent si pe alt site. Un membru de pe Lj vrea sa stea in prv cu ea cum ar trebui ea sa procedeze? inchide celalalt site sau cum se face? pt a nu face si un show gratis pe celalalt site?!?! :D
Si inca una sper sa nu ma injurati prea tare :( Eu banuiesc ca fac un cont de studio Master cont ceva de genu... dupa care la randul meu eu creez mai multe conturi pentru toate modelele din contul master? corect? banii care se acumuleaza intra in contul master? unde o sa si arata modelul X a facut luna aceasta atatia bani...bla bla?
Va multumesc si sper sa aiba cineva rabdare sa ma ajute si pe mine cu mini luceafarul ce l-am facut mai sus
ovidiu_t
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: INCEPEREA UNEI AFACERI DE TIP VIDEOCHAT!

Mesajde Alexiss » Mar Iun 14, 2011 10:02 pm

Daca mai e loc pentru toata lumea ? Raspunsul la aceasta intrebare poate sa fie diametral opus de la caz la caz . Depinde de orasul in care se deschide noul studio (ce alte studiouri cu adevarat profesionale sunt in respectivul oras) si desigur de modul de a concura cu acestea : logistica , experienta , inovatie , buget de advertising (pentru atragerea de modele) si apoi factorii "post deschidere studio" : rezultate financiare si seriositate in rasport cu angajatii .

Cam orice gasesti aici http://www.camere-videochat.ro/ este de recomandat . Desigur cu cat este mai scumpa cu atat este mai de recomandat , calitatea primeaza .

Cat despre calculatoare depinde ce planuri ai . Pentru unele planuri un dual core este suficient . Daca dispoui de buget si privesti in perspectiva atunci te vei orienta catre altceva superior calitativ . De preferat sisteme desktop si nu laptop / notebook .

La decoruri depinde ce intelegi prin simplut . Daca atarni panza cu rapirea din Serai te calmezi rapid ... De preferat sa dai o tura pe site-uri , sa gasesti modelele de talie medie spre top (de obicei acestea sunt de la studiourile bune , cele din varfurile topurilor sunt in general modele care lucreaza de acasa) si sa te orientezi cum au acestea amenajate camerele . Incearca sa adaptezi aceste lucruri pentru studioul tau (mobilier , decoratiuni , cum si de unde bate lumina , etc.)

E bine ca ai "batut palma" cu 4 fete , totusi sper ca esti constient de faptul ca nu primeaza cantitatea ci calitatea acestora (cultura generala , nivel limba engleza , finete , deprindere , posibilitati flirt si abia apoi aspect fizic , jucarii sau alte chestii ce tin exclusiv de "apetitul" sexual .
Desigur , vorbesc in necunostinta de cauza ca nu am de unde sa le stiu pe fetele cu care ai dat tu hi5 , dar simt totusi nevoia sa fac precizarea asta .

Da . Banii se acumuleaza in contul de studio . Cand iti intra banutii le platesti modelelor partea lor . De regula site-urile platesc la 20-25 de zile de la inchiderea perioadei de plata . Ai vrea sa ai niste bani de rezerva sa le dai fetelor la sfarsitul perioadei (mai ales celor care sunt la inceput) , altfel ar putea sa li se lungeasca urechile de foame 25 de zile . Si nu de alta , dar lungitul urechilor de foame nu da bine pe camera si si-ar putea pierde membrii :D

Cat despre site-uri , acestea nu se pot (in opinia mea) recomanda global studiourilor . Un studio trebuie sa inteleaga specificul fiecarui site in parte , sa "scaneze" cu atentie deprinderile si calitatile unui model si intr-un final sa identifice care este site-ul ideal pentru acesta .
Lista site-urilor de video chat o gasesti aici http://www.adultwebcamstars.com/site-videochat.php

Bafta acolo .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde M.Andreea22 » Mie Iun 15, 2011 12:09 am

buna poti incerca sa discuti cu cei de la Live Consulting. sunt bine documentati in tot ceea ce tine de industria asta + au si suport online in limba romana si e mok.

Cod: Selectaţi tot
link sters , nu e voie in forum sa faci publicitate

mult succes!
M.Andreea22
Incepator
Incepator

Mesajde ovidiu_t » Mie Iun 15, 2011 4:45 pm

multumesc pentru raspunsuri ! :D
astept si alte pareri/opinii daca este pisibil
multumesc
ovidiu_t
Incepator
Incepator

Mesajde pocahontas » Joi Iun 16, 2011 9:40 am

Alex ti-a explicat destul de detaliat cum stau treburile,o sa incerc si eu sa-ti raspund la intrebari ,daca se mai merita sa deschizi un studio?De ce nu?In cazul tau va fi greu din cauza lipsei de experienta dar nu imposibil.Tu ai nevoie sa inveti ce inseamna videochatul si aici ai 2 variante,ori mergi pe barba ta si-ti asumi eventualele greseli care sunt inevitabile la inceputul oricarei afaceri nu numai vchat ori cauti pe cineva in orasul tau ,un fost model sau actual care stie cat de cat cu ce se mananca si pentru un procent din afacere sau un salariu motivat te va invata unele lucruri care tie iti vor lua f mult timp sa le descoperi singur.
La chestii tehnice nu ma bag sa-ti raspund pentru ca ti-au fost explicate destul de bine,o sa-ti spun cum sta treaba cu siturile pe care vei lucra.Poti sa alegi situri cu freechat combinate cu situri cu private,oarecum complementare .Pentru inceput iti recomand sa alegi cel mult 2,sa le studiezi in amanunt si sa inveti f bine ce mod de lucru sa abordezi.Poti alege Jasmin combinat cu Webcams(member area) sau Imlive free cu CamContacts (members only),sau Ifriends members only cu Streamate free chat.Depinde f mult si ce siteuri combini pentru un model nou,daca modelul este dispus safaca ceva show hardcore(anal,many toys ,etc) sau sunt modele care tind spre glamour /soft show.De exemplu pentru mine un patron care alege Jasmin,imlive,streamray(cams) si cireasa de pe tort mai baga si un MFC nici nu mai ma obosesc sa-i dau vreun sfat,le va fce bors pe toate astfel pierzand un mare numar de potentiali clienti pe viitor din cauza ca nu va putea sa invete in acelasi timp sistemul fiecarui site in parte.Daca incepi cu MFC inutil sa mai bagi al 2 lea site.

Va fi un pic mai greu pentru tine pentru ca va trebui sa inveti in acelasi timp cu fetele absolut tot iar in general modelele se asteapta ca tu sa stii anumite lucruri deja pentru ca se vor intreba inca de la inceput ''de ce sa-i dau eu procent astuia?'',se intreaba ele asta sicand cel care detine un studio are reale cunostinte dar cand nu le are?
Bafta si ia-o incet,daca esti baiat destept vei iesi la liman cumva :yawinkle:

Eu consider ca incepatorii ar trebui ajutati cumva pentru ca atunci cand cineva strica treburile o face pentru toata lumea,azi un pic maine un pic si unui om cu cat ii spui mai mult ca va da gres cu atat va incerca mai tare pentru ca tentatia banului este al dracu de mare :drinkers:
pocahontas
User activ
User activ

Mesajde ovidiu_t » Lun Iun 27, 2011 12:04 pm

multumesc mult pentru post! chiar ma pus sa ma gandesc mai bine si sa o iau cu pasi mai marunti :). In prezent administrez 2 firme tinand cont si de varsta mea 22 ani. Am o firma de logistica (afacerea de baza si proprie in procent de 100%) si un service auto (combinat cu sora) deci am notiunile de administrare a unei firme insa videochat-ul mi se pare genial. Este foarte captivant si sper sa fie la fel din din postura de modell :). Pana la urma m-am hotarat pe un apartament foarte dragut cu 3 camere un living si o bucatarie mobilate 2010. la 400 euro... nu mai tin minte daca am intrebat asta in primul post. ce parere aveti oare este o idee buna sa faci videochat intr-un bloc?
camerele iara am ales ceva mai ieftin (poate am exagerat un pic) logitech c910 full hd, am vazut k este folosita de foarte multe modele si ca pentru inceput ar fi ok.
calculatoarele sunt dual core de 2.4 hdd 120 gb, placa video de 512 mb(oare este buna) rami 3 gb
pentru inceput tot asa m-am gandit sa se stea pe 2 site-uri maxim poate chiar pe unul singur pana se obisnuieste modelul...
acuma lucrez la lumini :) si cred ca o sa ii si dau drumul in vre-o 2 saptamani :D sunt tare curios daca reusesc sa fac vre-o branza aa... am uitat sa precizez o sa colaborez cu 3 fete :) 2 dintre ele au mai facut chat.
mai astept pareri...bla bla...
ovidiu_t
Incepator
Incepator

Mesajde ovidiu_t » Lun Iun 27, 2011 12:10 pm

am uitat....
am totul dar nu am nettttt :(( nu stiu la ce provider de internet sa apelez. nu am nici ce-a mai mica idee. am vrut clicknet..am citit pe forum k nu ar fi asa bun...dupaia rds-ul bun pe romania inafara upload de 200 kb :((
ce parere aveti de astral? sau de la ce provider aveti voi netul? dak ar fi cineva si din brasov :X ar fi parfum sa si fie ala in brasov ;))
ovidiu_t
Incepator
Incepator

Mesajde ionut_ro » Lun Iun 27, 2011 12:17 pm

RDS-ul e o varianta destul de buna. Iti faci un abonament bussines cu upload garantat in functie de cate pc-uri ai, cate site-uri o sa folosesti etc.
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde ovidiu_t » Lun Iun 27, 2011 1:08 pm

o sa fie 3 pc-uri si undeva la 2 maxim 3 site-uri ma gandesc cand incep fetele sa isi dea drumu....
ovidiu_t
Incepator
Incepator

Mesajde GlamourFoto » Lun Iun 27, 2011 2:45 pm

ovidiu_t scrie:o sa fie 3 pc-uri si undeva la 2 maxim 3 site-uri ma gandesc cand incep fetele sa isi dea drumu....

Imi cer scuze pentru offtopic, dar nu m-am putut abtine, sa nu spun MULTUMESC pentru bunadispozitie, ... sa speram ca fetele nu o sa-si dea drumul prea tare...

P.S. Rds este o solutie destul de buna, dar trebuie sa fie abonament cu upload garantat (cum a spus si Ionut) pentru a nu avea surprize.
Adrian
GlamourFoto
AWStudent
AWStudent

Mesajde ovidiu_t » Lun Iun 27, 2011 3:07 pm

pana cand o sa inceapa sa isi dea drumu ( sa invete) scuzami greseala si multumesc pt raspuns
ovidiu_t
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale