Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de micha » Mar Oct 26, 2010 7:52 pm
rog un ajutor pentru a mi putea deschide cont pe camcontacts. am inceput sa ma inscriu,am trimis datele personale,foto si buletin,au fost acceptate. nu am gasit unde bifez sa nu mi vada profilul nimeni din romania.stiu ca exista insa eu nu am vazut. iar la metoda de plata nu am ales nimic,nu am apucat si nu mai pot alege nimic acum. urmeaza dupa toate etapele astea sa mi fac profilul,?am renuntat sa mai caut,am trimis mesaj insa tot ce mi au spus nu ma lamurit. multumesc
-
micha
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de dragutadrian » Mie Oct 27, 2010 11:43 am
salutare!!!
1.referitor la metoda d plata spui k nu ai selectat nik,t loghezi in contul tau si ai sa vezi in stanga paginii Revenue Details dai click.in dreapta sus ai sa vezi msj acesta,, You receive your outstanding payments every 2nd week if the total amount for your studio exceeds 100 USD`` sub acest mesaj scrie click here to see payment details:) . 2 pt a bana romania dupa c t loghezi in contul tau in stanga ai privacy option dai click alegi tara di click p ea si e banata !!!
sper k ti am fot d ajutor dak nu ai inteles am sa itimai explic odata .
take care !!!
-
dragutadrian
- AWStudent

-
-
de micha » Mie Oct 27, 2010 12:39 pm
multumesc mult. 
-
micha
- Incepator

-
-
de micha » Mie Oct 27, 2010 7:59 pm
revenue details nu am gasit......cu baratul tarii am rezolvat mai am o problema ....ma loghez....si daca dau start sesion.....apre un chenar in care scrie: 'a popup window was blocked by your browser. to have this site fully functionaly you will have to deactivate popup bloker software or to configure them to allow popup created by this site' nu stiu ce inseamna asta,.... multumesc pentru intelegere si pentru raspuns.
-
micha
- Incepator

-
-
de BadCat » Mie Oct 27, 2010 8:23 pm
da click pe el si apoi allow si gata.....sper ca ai intels....la exprimarea mea....:)))
-

BadCat
- User activ

-
-
de micha » Vin Oct 29, 2010 8:12 pm
am reusit sa incep........acum am atatea intrebari. ..la inceput cat ma plateste siteul? unde vad cati bani am facut? parca prea usor intra in privat.......oamenii astia.ma gandeamn eu poate nu platesc.nu radeti de mine,va rog.plus de asta am scris si mai sus eu nu am ales metoda de plata,dragutadrian mi a spus ca voi gasi in stanga paginii dupa ce ma loghez,revenue details ,nu vad asa ceva. sunt la inceput,scuze ca pun atatea intrebari. multumesc mult.
-
micha
- Incepator

-
-
de BadCat » Sâm Oct 30, 2010 12:36 am
Buna Daca nu iti apare rubrica unde sa ti vezi bani inseamna ca atunci cand ti ai setat contul l-ai setat pe ''free sesion'' trebuie sa dai mail la ei si sa le spui sa te treaca pe payed sesion  Dar uita-te atent daca nu ai ,,dolarelul'' ca in imaginea care a pus-o alexiss
-

BadCat
- User activ

-
-
de micha » Lun Noi 01, 2010 1:52 pm
ms pentru raspuns. nu am asa ceva pe pag.'dolarelul'....revenue details. am vb cu administratorul ,mi a spus ca sunt inscrisa la un studio,nu inteleg cum este posibil ,m-am inscris de pe pagina oficiala.
administratorul mi a spus ca nu mai pot face nimic,studioul tre sa mi schimbe.
-
micha
- Incepator

-
-
de dragutadrian » Mie Noi 03, 2010 5:27 pm
fa ti un cont nou 
-
dragutadrian
- AWStudent

-
-