Webcam models

Informatii interesante despre ePassporte

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Informatii interesante despre ePassporte

Mesajde Alexiss » Vin Sep 10, 2010 11:30 pm

Dupa cum majoritatea dintre voi stiti ePassporte este o afacere inergistrata in Curacao .

Cei care detin conturi de tip business si le alimenteaza cu fonduri prin transfer bancar . Banii din transferurile bancare merg catre Curacao, intai catre Fortis bank si in final ajung in United Ibank. Prin urmare locul unde se afla majoritatea banilor sunt bancile din Curacao .

https://www.epassporte.com/secure/docum ... ctions.pdf

ePassporte NV (Curaçao) doar foloseste St.Kitts-Nevis-Aguila National Bank pentru Virtual Visa si cardurile de debit Visa aferente acestora .

Asta ar putea insemna ca banii din virtual wallet ar putea fi in banca din Curacao iar cei din Virtual Visa in SKNB .

Daca cititi pe cardurile voastre ePassporte , pe spate scrie : "This card is issued by St.Kitts-Nevis-Aguila National Bank.... under co-branding agreement with between ePassporte NV...If found send to ePassporte NV... Curaçao, Netherlands Antilles)

Partea interesanta este ca banca folosita de ePassporte in Curacao (United Ibank) este detinuta si manageriata de aceiasi oameni care conduc ePassporte .

Banca catre care merg toate transferurile bancare catre ePassporte este United International Bank N.V.: http://www.united-ibank.com/ (http://www.united-itrust.com/)
Aceasta banca a fost fondata in 2009... de catre exact aceiasi oameni care detin ePassporte .

Prin urmare , milioanele de dolari pe care siute-urile le trimit prin transfer bancar catre ePassporte pentru a-si plati afiliatii si dupa caz modelele / partenerii /etc. merg catre :

United International Bank N.V.
Landhuis Joonchi 2 Kaya Richard J Beaujon Z/N Curacao, Netherlands Antilles
Account name: ePassporte N.V.

Observati ca aceiasi adresa este pe spatele cardurilor voastre ePassporte

Astfel , se pare ca majoritatea banilor se afla in Curacao , intr-o banca detinuta de managementul celor de la ePassporte. Prin urmare , oricare ar fi problemele cu St. Kitts bank, o mare parte din banii din sistem ar trebui sa fie in Curacao .

Management of United International Bank N.V.: http://www.united-itrust.com/en/our_management/

Gregory Elias

Cand ePassporte a intrerupt procesarea platilor catre cazinourile online in urma cu cativa ani a fost emis un comunicat de presa. Acest comunicat de presa era semnat de Managing Directors Gregory Elias si United International Trust.

http://www.linkedin.com/pub/gregory-elias/9/219/a31
Owner
the United Trust Company N.V.

The United Trust Company N.V.
Landhuis Joonchi
Kaya Richard J. Beaujon z/n
P.O. Box 837, Willemstad
Curaçao, Netherlands Antilles

http://www.manta.com/coms2/dnbcompany_87ls43
Epassporte N V
C/O: United International Trust N V
Willemstad, Netherlands Antilles

ePassporte, N.V.
Gregory Elias
Landhuis Joonchi Kaya Richard J. Beaujon z/n
Curacao, AN

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asta ar putea explica de ce banii din Wallet pot fi transferati in timp ce banii din Virtual Visa sunt blocati .

-----------------------------

Gurile rele spun ca filmul produs de C. Mallick , ownerul ePassporte (Middle Man , vezi mai jos trailerul) este de vina pentru problemele pe care le are ePassporte . Cu alte cuvinte filmul in care s-au investit 22 milioane de dolari a fost un esec , iar carcotatii spun ca banii trebuie scosi de undeva : ePassporte .

Box Office
Budget:
$22,000,000 (estimated)
Opening Weekend:
$325,641 (USA) (8 August 2010) (252 Screens)
Gross:
$723,714 (USA) (22 August 2010)

Alexiss
Administrator
Administrator

Publicitate AWStars

Re: Informatii interesante despre ePassporte

Mesajde Utilizator sters » Sâm Sep 11, 2010 2:44 am

Poate unii or sa ma creada nebun,dar analizand putin circumstantele,eu le dau dreptate deplina acelor carcotasi.Pana in momentul de fata,asta este cea mai plauzibila explicatie.
Aug-Sep-prea coincide.Singurul semn de intrebare care imi ramane in acest caz,este daca la un profit atat de mare precum il avea epass,resursele financiare nu le-a permis ca acest asa-zis "esec" sa ramana a se amortiza in timp,deoarece afacerea nu cred ca era in balanta...Freaky :roll:
Parerea ta care este?Chiar sunt curios...
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Sâm Sep 11, 2010 4:09 am

Acum m-am lamurit.Cu siguranta filmul nu are nici o legatura.Am gasit un articol pe care l-am pus intr-un nou post.Nu stiu daca il stii deja articolul,insa pe mine,ma lamurit in mare parte.Dupa cum am scris intr-un topic anterior....numai oameni grei...
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Sâm Sep 11, 2010 4:38 am

Iar aici,il aveti pe Chris Mallick & Shalyza la"XBiz Awards 3"
Enjoy :lol:
Imagine
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde liviu202 » Sâm Sep 11, 2010 9:47 am

Ganditi ca niste pusti de 10 ani.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Sâm Sep 11, 2010 10:08 am

Mersi pentru compliment :lol:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Alexiss » Sâm Sep 11, 2010 3:54 pm

liviu202 scrie:Ganditi ca niste pusti de 10 ani.

Accept criticile fara probleme , dar astept in schimb si argumentele .

Explica / argumenteaza afirmatia ta , sunt foarte curios .
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde miriam » Sâm Sep 11, 2010 4:08 pm

Liviu,macar ei aduc informatii noi,posteaza pe site mesaje,ne da mura in gura sa mai intelegem situatia,apoi fiecare trage ce concluzii vrea si actioneaza cum doreste,nu esti obligat sa asimilezi informatia daca nu-ti place!!
miriam
AWStudent
AWStudent

Mesajde liviu202 » Sâm Sep 11, 2010 7:15 pm

Ca sa ma incadrez si eu in categoria 10 ani . Sper ca se intelege unde bat.

On September 2nd a malicious action was launched by a group of unknown hackers that targeted the database of epassporte customers. As a standard procedure, an order had been issued through the SKNA National Bank to block all access to accounts. SKNA contacted VISA and terminated the program until the security issue would have been resolved.
"At the request of St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank (SKNA), on September 2, 2010, Visa blocked network access for prepaid cards issued by SKNA and operated by ePassporte.com to address certain program deficiencies."
This information was kept secret by epassport in order to avoid mass panic and to hide it's security vulnerabilities.
This information was gathered from different sources and is not 100% accurate, but is the most credible information so far.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Discutii generale